כנסססס

o0Invisible0o

New member
כנסססס

טוב, תקשיבו - עוד תצא הודעה רשמית ואני אפרסם את זה בכל חור אפשרי אבל...אני ממש אשמח אם תבואו לכנס ניו מדיה שאני מארגנת!
יש בעיה של הגעה כי זה בשישי בין 12:00 ל - 16:00
אבל אולי אם אני אודיע לכן מעכשיו?

בסינמטק בת"א, ב21.06
מי יהיה? הכי מעניינים בעיני זה המפיק + הבמאי של H+ [ובנימה אישית, הם ממש נחמדיםםםםםםם המיילים שלהם הכי חמודים והם כזה שילוב מוצלח של רצינות וקלילות, אני לא מבינה איך.
]
וטיל , היוצרת של my gimpy life ו-וונום בדה גילד - היא תהיה בגוגל האנגאאוט ולא פיזית שם.
וויתרנו על ברני .
[היוצר של ליזי בנט..] כמעט עשינו איתו גוגל האנגאאוט אבל...אין לנו זמן. (כאילו, אני מעדיפה אותו על פני טיל אבל איתה כבר סגרנו והוא ענה לנו רק השבוע..אז..
]
יהיו עוד הרצאות מעניינות מפי ישראלים - אותי אישית הכי מעניין דניאל רבנר שעושה פרויקט יצירתי של חוכמת המונים [מעניין אם הוא שמע על סנדיטון.
]
ו...את השאר ומה הם עושים אני אפרסם כשנפרסם כזה מסודר, תוכניה והכל.

בכל מקרה חשבתי שאני כזה אודיע לכן מה שאני יודעת בינתיים..אני יודעת שלרובכן יהיה די בלתי אפשרי להגיע אבל..בחיי שאני חושבת שזה יהיה מעניין ושיהיה לכן מגניב אם תבואו!

וזהו.

נ.ב
הסמינר שלי לא כותב את עצמו וזה מלחיץ אותי ממש. :S אני צריכה לכתוב לפחות חמישה עמודים מחר!!! אעהעהעה למה כ"כ קשה לי?

זהו #2.

ליל מנוחה!

limors2

Well-known member
אוי זה נשמע ממש מגניב!

אבל ת"א בשישי בצהריים זה בעייתי לי מבחינת להגיע הביתה

dans girl

New member
אני רוצה לדבר רגע על סטארטרק וג'ייג'יי. בימים האחרונים מסתובב בטאמבלר גיף של ג'יי'ג'יי שמדבר על הסרט שהם עשו, וזה ממש מעצבן אותי אז אני צריכה לפרוק.
לכל מי שלא ראה, מדובר בגיף הזה:
http://edwardspoonhands.com/post/50540292572/theashleyclements-wilwheaton

אקדים ואומר שאני לא רואה סטארטרק ולא ראיתי מעולם, להוציא פרקים בודדים בשנות ה-90 מהם אני זוכרת בעיקר את הבחור עם האוזניים, הבחור עם הקשת על העיניים והבחור עם המצח. אבל זה עדיין תופס.
באופן לא מפתיע, אני תופסת מג'ייג'יי יוצר שאני יחסית מעריכה בהוליווד. הוא יצר כמה מהסדרות שבאמת חביבות עליי ביותר, ואני חושבת שהוא טוב במה שהוא עושה.
וזו הסיבה שזה כל כך מכעיס אותי.
אם אתה לא אוהב סטארטרק, אין לך שום עניין בלעשות את הסרט. אם אתה חושב שהסדרה פילוסופית מדי בשבילך, אין שום סיבה שתצליח להוציא מהסרט משהו שהיוצרים המקוריים של הסדרה יוכלו להגיד בלב שלם שהוא מוצלח. כנ"ל אנשים שלא ראו את הסדרה בכלל כמו היוצר השני שאין לי מושג מיהו.
אין ויכוח שכדי להיות רווחי סרט צריך לדבר לכל קהל פוטנציאלי של אנשים שהולכים לקולנוע, אבל כשעושים סרט ז'אנר כזה חשוב לכבד את הקהילה שהיא הצורכת העיקרית שלו. אולי זו תפיסה לא רווחית במיוחד (למרות שבמקרה של טרקיים, אני ממש לא מאמינה שזה נכון), אבל זו תפיסה נכונה. לכל הפחות להתחשב ברוח הכללית של מה שהסדרה ניסתה להביא, כי זה בכל זאת מהווה המשך או נקודת ייחוס או מקור של הסיפור. אם אתה לא מבין מה הסדרה ניסתה להביא, אין לך שום עניין בלעשות את הסרט הזה. אתה לא תעשה לו כבוד. זה לא אומר שהוא לא ירוויח בקופות, אבל זה ייזכר ככישלון ואתה כמי שלא ידע להעביר את הסדרה בעיבוד לקולנוע. וזה מעצבן כי זה לא שאתה לא יכול.
אפילו אם מתחברים לתוכן, אפשר לחרב את כל העיבוד. תשאל את פיטר ג'קסון שחרב את 'ההוביט' השנה בצורה שבה יצאתי מהסרט ממש זועמת, ואני אפילו לא זוכרת את העלילה במלואה. אני רק זוכרת קטעים חשובים שלא היו, ובשביל 3 סרטים של 3 שעות על ספר של 100 עמודים הייתי מצפה ששום פיפס לא ייעדר מהספר. באמת שבעיני הסרט הזה עלוב ומבזה את הספר. ולא חשוב כמה אני מחבבת את בילבו או את גנדלף. ואם אפילו בנאדם שמתחבר לתוכן יכול ליפול כל כך בגדול עם העיבוד שלו - תאר לעצמך מה אתה תוציא תחת ידיך - סרט שלא מתכתב ולא מכבד ולו במעט את המורשת שלו, שהיא ענפה ומשמעותית, וחשובה הרבה יותר מהסרט עצמו.
ומה שעוד יותר מעצבן אותי מכל זה, זה שהמינימום שאתה יכול לעשות, אם אתה כבר לא אוהב את הסדרה, זה פשוט לסתום את הפה ולא להגיד את זה בטלוויזיה. זה לא מכבד אותך וזה לא מכבד את המעריצים. זו התנהגות בזויה ומתנשאת ויצאת אידיוט מדרגה ראשונה.
וזהו.
סליחה, הוא עצבן אותי וכל ריבלוג עשה לי מעצבן עוד יותר.

o0Invisible0o

New member
יאפ יאפ יאפ.

ראיתי את זה בטמבלר וחייבת לציין שהייתי די המומה.
כאילו, פאקינג פאנדום של סטאר טרק?
כ"כ הפכת מיוצר לאיש חליפות שיושב על מליונים, עושה סרט אל ההמונים שאתה רואה כחסרי תחכום ולא טורח אפילו לאהוב את הסדרה שעליה זה מבוסס?
בגלל זה אני מעדיפה את ג'וס יושב על מליונים. אבל בגלל שהוא כזה נהדר אני מעדיפה אותו עושה ד"ר הוריבל ולא אוונג'רס אבל זה כבר סטייה מהנושא.

וכן, כ"כ אחד שהוסיף עוד תגובה בטמבלר הייתי כזה - כן!!! אוףףףףףףףףףףף.

הלוואי והם יחרימו את הסרט אבל זה בחיים לא יקרה.
כאילו באמת, בא לי שהאנשים שיש להם גישה לפאנדום הזה - ויל ויטון וחבריו למשל יקראו למעריצים לא לראות את הסרט בקולנוע.
אחחח זה בחיים לא יעבוד אבל פנטזיה נחמדה.

קצת.
התגיות של אשלי בטמבלר תמיד מושלמות..איך היא עושה את זה?

ראית את התגית שלה לגיף הזה?

dans girl

New member
אני ממש מקווה שהם יעשו את זה אני מאמינה שחלק מהפאנדום יקשיב להם, לפחות לוויל. ואני באמת כבר לא חושבת שהסרט הזה ראוי לקבל את הרווחים שהוא יכול לקבל. ואני אומרת את זה למרות שאני מכירה בכך שיכול להיות שיש שחקנים שמשחקים בסרט או אנשים מהקרו שלו שמאוד מעריכים את סטארטרק ועשו את העבודה גם כי הם מאמינים בה, אבל כשהראש כזה מסריח לא הייתי רוצה להכניס לו כסף, כי הם את המשכורות שלהם כבר קיבלו אבל אם הסרט לא יצליח בקופות מי שהכי ייפגע מזה יהיה ג'ייג'יי והמוניטין שלו והאולפן שבחר את ג'ייג'יי למרות שהוא בכלל לא אוהב את הסדרה אבל יש לו שם שממש ימשוך אנשים.

ולא ראיתי - מה אשלי תייגה?

limors2

Well-known member
זה ממש גרוע מצידו

הוא נהיה מעפן ואני לא אוהבת אותו יותר. אני אזכור לו חסד נעורים בגלל ה47, אבל זהו.

dans girl

New member
אל תגיבו רגע, אני נשבעת ששרשרתי נכון!! למה זה נמצא שם?!?!??!
רננה, תוכלי להזיז?
אוף, תפוז

Rachel47

New member
אפשר להגיב
?

אממ
אני ממש מבינה את העצבים שלך
לא ראיתי סטאר טרק מעולם אני רק יודעת שמכל הסדרות האלה היא מהבעייתיות שבאמת הרבה לא אהבו אבל כן יש לה פאנדום מאוד סוליד וחזק
ותכלס זה מבזה רצח להגיד דבר כזה בטלוויזיה
זה בדיוק באותה רמה אם ג'וס ווידון היה אומר אחרי האוונג'רס שהוא שונה את מרבל ומעולם לא הבין את העניין..וזה אחרי שיצא לו סרט מהמם

בקיצור...כוסומו וזה בהחלט לא לעניין ותכלס יש לי כבר בטן מלאה על ג'יי ג'יי שכן הוא ממש יודע מה הוא עושה והוא יוצר מוכשר הוא פשוט נוטש כל פרויקט טוב שהוא עושה ומשאיר אותו לגסוס וזה מציק לי ולא יפה ותכלס מאז זהות בדויה שהייתה כל כך מוצלחת ועזיבתו הייתה ממש מורגשת אני די כועסת עליו

אבל להגיד דבר כזה זה באמת לא לעניין..

RenanaD

New member
בכיף!

וכן, מסכימה. לא ראיתי את הסדרה, לא אראה גם את הסרט, אבל מסכימה. התגובה של המראיין היתה נהדרת

LemonLimeLilach

New member
ג'ון סטיוארט הוא האדם המושלם בעולם

אני חולה על כל התגובות וההערות שלו!!!!!

dans girl

New member
תודה לך
וכן, ג'ון סטיוארט מדהימי
.
אני נראה לי אוריד את הסרט כי ג'ייג'יי עצבן אותי אבל אני כן רוצה לראות אותו.

LemonLimeLilach

New member
היא צריכה קודם לראות בבית לפחות את הראשון!

אז שבסופ"ש הזה היא תראה ואז שבוע הבא נראה

למעלה