חיים?
אני טסה עוד שנייה ללונדון! והוו! (תחילת אוגוסט!)
הזמנו כבר כרטיסים לוויקד! מסתבר שאלה שבועיים חריגים עם הליהוק המקורי-לונדוני של אלפבה, ונראה לי שליאורה קיוותה בשבילי שאני אראה עם זאת מארה"ב אבל לפי התגובות נראה שאנשים פשוט אוהבים את הליהוק שאיתו הם ראו את ההצגה בפעם הראשונה (כי חברה בריטית שלי פירסמה את זה בהתלהבות..)
ואני הולכת לטפס עם אחותי ובעלה בלונדוןןןןןןןן וראיתי תמונות של המקום היום ויש שם 3 קומות! בכולן יש בולדרינג (וטופ רופ אבל זה לא מעניין) ויש להם גם בולדרינג בחוץ, אז כל עוד לא ירד גשם אני הולכת לטפס גם בחוץ!
(בהנחה שהאצבעות שלי יחזיקו מעמד
)
וזהווווווו. לא עשיתי עוד הרבה תכנונים, שתי תערוכות עם אחותי, אוקספורד וקמדן זה מקומות שאחזור אליהם, אשמח להמלצות לדברים גיקיים לעשות שם (אשאל גם בפייסבוק..) וגם להמלצות סתם.
בשאר החיים הרבה אנשים חייבים לי כסף ואני גרועה בלבקש אותו.
הפסטיבל (כנס) חייבים לי החזר הוצאות אבל אני צריכה פשוט לבוא למשרד אחרי שנתאם פגישת סיכום גם ככה ואז יחזירו לי, זו לא צריכה להיות בעיה.
הקיר טיפוס ממש ממש חייב לי כסף וכבר שלחתי לבוס (אני מדריכה שם בימי הולדת) שני מיילים- לראשון הוא ענה שהוא בחו"ל ונדבר כשהוא יחזור (וכמובן שלא דיברנו) ולמייל השני, שנשלח אחרי שהוא חזר, הוא לא ענה.
מה עושים עכשיו? תמיד כשאני רואה אותו פנים מול פנים (וזה נדיר) הוא ממש עסוק כי הוא בא לקיר רק כשהוא..צריך להדריך או לסדר משהו...ואני מרגישה לא נעים ככה פנים מול פנים לפנות אליווווווווווו אעאעהעה.
והתחקירנות שעשיתי עכשיו חייבת לי כסף אבל אנחנו פשוט צריכות לתאם פגישה. אני מקווה.
והנה כל הסיבות למה איילת לא יכולה להיות פרילנסרית שמתפרנסת מפרוייקטים שהיא אוהבת ובמקום זה תצטרך ללכת על עבודה במשרה מלאה עם חשבת שכר שמעבירה תלוש משכורת בזמן כמו שעון.
ובנימה זו, שלחתי קו"ח למשרה שדי תפורה עלי ב"יס". כאילו, בדרישות צריך לאהוב טלוויזיה...ולא צריך נסיון בתחום. מקווה שיחזרו אלי כי אם כבר משרה מלאה אז כזו.
שלחתי גם לגיא פינס אבל נראה לי שהמשרה שם תהיה קצת מונוטונית מדי עבורי.
ואחרון- אני במשבר בלוג.
מכיוון שלא פירסמתי פוסט כ"כ הרבה זמן (כל..2014?) אני ממש בחרדה ויש לי עכשיו איזה 10 פוסטים לא גמורים בטיוטות שאני פשוט כותבת, מחליטה שזה גרוע ולא מפרסמת..ואז עובר קצת זמן, אני מתחילה חדש ואחר, מחליטה שגרוע ולא מפרסמת..זה נורא. מה עושים?
אני ממש רוצה להתמודד עם זה, לסיים את פוסט צ'ירס ולפרסם אותו!!! אעהאעה.
ובנימה אופטימית זו, לילה טוב ויום נטול אזעקות (או לפחות במינון נמוך, נו.
)