כי מבחנים.

o0Invisible0o

New member
כי מבחנים.

חייבת לשתף את המייל שאחד המרצים שלח לנו, כי זה משעשע אותי!
טוב, הקדמה - יש לי מבחן ביום שני בקורס על האחים כהן. ניתחנו ארבעה סרטים במהלך הקורס ובשיעור האחרון המרצה אמר לנו:
"התלמיד הרציני שלא יהיה שם ילקח לצומת מילר" [הסרטים שלמדנו הם: איש רציני (יהודי טוב), פארגו, האיש שלא היה שם וצומת מילר]
מסתבר שהמשפט הזה היה רמז לאחד הסרטים שבטוח לא יכלל במבחן ואין צורך ללמוד אותו. אז הוא שלח לנו במייל את מבנה המבחן עם הערה שאם כתבנו ממש כל מילה בשיעור האחרון אז אנחנו יודעים איזה סרט לא נכלל במבחן..ואז כולם השתגעו, ממש! ולמרות שמישהו העלה את הציטוט המדוייק הזה והיה ברור שהוא התשובה ופארגו לא יהיה, אף אחד לא היה בטוח.
היום בבוקר קיבלנו את המייל הבא:

יקירי ושותפי במשכן הכהנים הפרובלמטי-מתודית

מאחר, שתיבת הדואר האומללה שלי הוצפה ביומיים האחרונים מיילים נואשים בעניין האקוטי – "איזה מהסרטים לא נכלל במבחן", איני מוצא כל תועלת (או עונג) בלראות אתכם ממשיכים ומתענים שלא לצורך.

לפיכך, קבלו הבהרה נוספת:

במבחן נושא מרכזי (חובה) המתייחס לאחד הסרטים שבהם עסקנו
ועוד שאלה משנית (בחירה משתיים) המתייחסת לאחד הסרטים הנותרים.

מכאן, שאתייחס לשלושה (מתוך ארבעת) הסרטים שבהם התמקד הקורס.

הסרט שאינו נזכר בבחינה הוא "פרגו".

מאחל לכם שלוות נפש והתענגות פרועה על עולמנו האבסורדי (אף, שיש בכך סתירה מסוימת)

שלכם כתמיד

ה

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
שיתפתי כי זה ממש מצחיק אותי [ואכן מסב לי נחת
]
אה וכן, בעיקר שיתפתי כדי להתחמק מללמוד. ><

Rachel47

New member
המרצה הזה נשמע נהדר

ויום שני פיזיקה
ואני לא יודעת כלום

o0Invisible0o

New member
רצו מלא בדיחות בפייסבוק

על כל שהוא חותם את המיילים שלו ב"ה" מתוך תחושת אלוהות, בין אם מודעת או שלא.

dans girl

New member
אז כן, מבחנים
מחר המבחן הראשון שלי, בכימיה אי אורגנית.
חרשתי אליו ממש. ואני באמת מרגישה שהשתפרתי ביחס ללפני שבועיים, או אפילו שבוע, שאז המצב שלי בחומר היה הרבה יותר גרוע.
נראה לי שאם המרצה לא יפתיע ויעשה מועדים דומים למרבית אלה שהיו עד עכשיו (למעט אחד שהיה גיהנום צרוף), אני חושבת שיכול להיות שאני אצליח להשיג ציון מתקבל על הדעת (80 ומעלה) במועד א'...
הבעיה האמיתית היא המבחן בפיזיולוגיה ביום רביעי. מיותר לציין שכמעט לא למדתי אליו כי הגעתי למסקנה שעדיף מועד ב' רק בו מאשר לחלק את הזמן שלי חצי חצי ולהצטרך מועד ב' בשניהם. אז למדתי אליו איזה שעתיים ביום וזהו. בהתחשב בכך שזה משאיר לי יום וחצי ללמוד אליו, ומתוכו הבוקר של יום שלישי אני חייבת להיות בעבודה כי נשיא המדינה בא לבקר אותנו (אני הולכת לפגוש את שמעון פרסססס!!! אעעע!!! אני לא יכולה לתאר לכן את ההתרגשות
. אני מתה עליו
. הוא כזה מאממי
), אז ציון מעל 85 אני לא צפויה לקבל בזה, אלא אם כן הם ממש ממש יתאמצו לעשות מבחן קל.

אחרי זה יש לי הפוגה של כמעט שבועיים עד המבחנים הבאים, ששוב באים בהפרש של יום אחד מהשני, כשבאחד הקורסים אני מאמינה שמועד ב' זה לא סיטואציה סבירה, אבל בשני לא למדתי כמעט כל הסמסטר אז אני אצטרך לראות מה המצב שלי עם החומר.

ובכל מקרה, אחרי שהשבוע הזה יעבור אני אהיה הרבה יותר רגועה.
בא לי שסמסטר ב' יתחיל כבר. אני כמעט לא לומדת (משהו כמו 10 שעות בשבוע). יהיה לי כל כך הרבה חיים.

limors2

Well-known member
יא תשיגי לי חתימה!

ומבחנים זה כלום. תתרכזי בפרק של מחר!!

dans girl

New member
אני יודעתתתת
הפרק הזה נפל עליי מגן עדן. זה כאילו כשאני חושבת על מחר, הדבר הראשון שאני חושבת עליו זה "יש פרק ליזי-דארסייייייייייייי" (דמייני את זה בקאפסלוק
), ורק אחר כך, "אהה, ויש לי גם מבחן באי אורגנית
".
זה כאילו הפרק הזה דחק לחלוטין את המבחן באי אורגנית מראש סדר העדיפויות שלי ליום שני, שזה דבר מעולה כי מצד אחד אני עדיין אתכונן למבחן כי אין לי מה לעשות כדי להתכונן לפרק (חוץ מנפשית כאילו
), ומצד שני אני לא לחוצה כל כך בגללו כי יש לי את הפרק המושלם בערב אז למי בכלל אכפת
.

o0Invisible0o

New member
לכולנו יש מבחן מחר?

בהצלחה!!!
ואני מזדהה עם חוסר האיזון במבחנים, לי יש רצף מבחנים קרובים כשהשיא זה יום אחרי יום ואז יש לי שבועיים לעשות "רק" עבודות. ><

באיזה עבודה את פוגשת את פרס? במעבדה?? מגניב!

אני לא יודעת מה אני אעשה בסמסטר ב' שלי..
אבל אני אתייעץ איתכן בהמשך וזה.. ><

בכל מקרה בהצלחה לך, לרייצ' ולי מחר! הפיצוי שלנו יהיה הפרק בערבבבבבב!!

dans girl

New member
כן, האנשים שמתכננים את הדברים האלה לא עושים עבודה מוצלחת במיוחד.

פרס בא לבקר בקרן שמשקיעה באניקליפ, אז הוא בא לשם
. זה כל כך מרגש
.
ומה שלא תעשי עם סמסטר ב' (נייעץ לך בשמחה) - אני בטוחה שיהיה לך סמסטר מוצלח ומגניב ויהיו בו קורסים ממש מעניינים ושווים
.

ובהצלחה!!!! עוד פחות מ-12 שעות!!! אעע
.

dans girl

New member
פרס ביטל
כנראה כי יש לו דברים חשובים יותר לעשות, כמו להחליט על ממשלה וכאלה

זה יידחה למועד אחר...
מצד אחד יאי, כי זה משאיר לי יום שלם ללמוד לפיזיולוגיה. מצד שני אוף, כי זה משאיר לי יום שלם ללמוד לפיזיולוגיה.

למעלה