יאיי!

o0Invisible0o

New member
יאיי!

זוכרות את הקורס שהתעקשו להכשיל אותי בו?
שלחתי למתרגלת מייל (שלישי!) שמפרט את כל כל כל מה שהיה, כל הדברים שעשיתי לפסטיבל + צילום של יום החלפת המצבר + ממוצע הציונים שלי + העובדה שאני בשנה ג' וזה אומר להוסיף סמסטר ו...היא התייעצה עם המרצה של הקורס המקורי ואישרה לי להגיש עבודהההההההההההההההההההה.
יאייייייייייייייייייי!
אני יכולה לסיים עם הקורס הארור הזה!!!

וקיבלתי ציונים לשני המבחנים שניגשתי אליהם עד כה בחופשה וקיבלתי ציונים מעולים (92 ו95)

ו..קיבלתי דחייה לעבודה שביקשתי, למרות ששם יש לי עוד קצת בעיות כי הוא רוצה שאני אשנה נושא למרות שכמעט סיימתי את העבודה...אבל אני אסביר לו את זה ונראה לי שיהיה בסדר כי הוא ממש חמוד.
ו..זהו.
מחר אני גם שולחת קו"ח לאיזשהי עבודה שאני בכלל לא יודעת אם אני רוצה אבל..נראה לי שכן..נראה מה יהיה.

מה קורה בחיים של כולן?

LemonLimeLilach

New member
יאי!!!!!!!!!!!

איזה יופי שזה הסתדר.

(לי יש מבחן מטורף ביום ראשון ומשפצים מעליי כבר שבוע ובא לי למות. בקטנה!)

o0Invisible0o

New member
בעעע..אני קוראת על השיפוצים בטוויטר..

איזה סיוט.

שיהיה בהצלחה מחר!

RenanaD

New member
הציוצים האלה קורעים אותי מצחוק!

לילך מוצאת כל פעם מחדש דרך מקורית לאחל מוות למי שמפריע לה. זה הורס

Rachel47

New member
יייייייייאאאאאאאאאאאיייייייייי!!!!!!!!!!

שמחה בשבילך רצח

אני עשיתי היום מועד ב למבחן שקיבלתי בו ציון חרא כי היה יום אחד ללמוד
הפעם למדתי כמו שצריך
ויש סיכוי גבוה מאוד שאני נכשלת בשואה הזאת שהם קראו לה מועד ב

זה די ביאס לי את כל היום
ועוד יותר כי תכננתי לעשות עם מועד ב אחד לשיפור (שאליו למדתי פיקס וידעתי את החומר בטירוף אבל המועד א היה שואתי ממש וניסוחים לא מהעולם הזה..כל המגמה יושבת בין 60 ל-70!!) אבל אחרי מה שקרה היום אני מוותרת על העניין בצער רב

אז נשאר עוד מועד ב (לא עשיתי את א) אחד שלא מדאיג אותי מידי כי יש מגן של 40% והוא 100
אז נראלי שאיתו יהיה בסדר

אבל המבחן היום
דיכאון
והציון של השני
עוד יותר דיכאון

o0Invisible0o

New member

איזה באסה זה לעשות מועד ב' יותר קשה וסתם אכזרי.

בהצלחה במועד ב' האחרון שנותר לך!

את נשארת בקיץ באילת?

Rachel47

New member
בעיקרון כן כי אני עובדת פה וזה

זמן קצת לטחון עבודה

Rachel47

New member
אז לא נכשלתי במועד ב

קיבלתי 4 נקודות פחות מהמועד א שזה מבאס אותי רצח
אבל היי, הייתי בטוחה שנכשלתי
אז
כוסומו עדיין
אבל פחות
אבל כוסומו

Rachel47

New member
אני כבר לא יודעת מה עדיף

נכשל לפחות היה אוטומטית נותן לי לחזור על הקורס ועכשיו אם אני אי פעם ארצה לשפר את הציון הנוראי הזה אני אצטרך לאשר עם כל מיני ועדות וזאת מעט בעיה כי הקורס לא ינתן באילת שנה הבאה וטכנית זה לא נוכחות חובה ויש לי את כל החומר אז תיאורטית זה לא בעייתי לעשות אותו אבל זה אומר שהם לא יאשרו לי לחזור עליו כל כך בקלות..

o0Invisible0o

New member
את רוצה לחזור עליו? :S

כאילו, זה עד כדי כך חשוב לשפר את הציון בקורס?

Rachel47

New member
זה לא חשוב ברמת ה"איזה קורס חשוב זה"

זה יותר- מועדי א שלו עם ממוצע של איזה 90 והנפילות הן בגלל חוסר זמן ללמוד (יש אנשים שמסוגלים ללמוד את כל החומר ביום וחצי, אני קצת התעצלתי) והמועד ב היה כזה מסריח ונוראי ואפילו שלמדתי שבוע הוצאתי ציון נוראי
אבל זה כאילו קורס שקל להוציא בו 90
לעומת שאר הקורסים שלי שעל כל ציון אני אומרת היה שלום ותודה על הדולפינים

RenanaD

New member
הוריי!

זה היה די מובן מאליו שזה מה שיקרה בסוף... וחבל שטרטרו אותך סתם על שטויות! אבל לפחות זה מאחוריך עכשיו

RenanaD

New member
יש לי מחר מבחן אחרון לסמסטר, ואז אני צריכה

לסיים ולהגיש איזה פרויקט תכנות מחורבן

אבל במבחן הקודם שהיה הסמסטר קיבלתי 99 (על מה בדיוק ירדה נקודה
), במעבדה שנתית קיבלתי 95, ובסמינריון ההוא שהרציתי באנגלית מול כולם לא התפרסמו עדיין ציונים, למרות שהקורס נגמר בכלל עוד באמצע הסמסטר

ובנוגע למבחן מחר - תכל'ס, לא אכפת לי כמה אקבל! ברור שמעדיפה כמה שיותר גבוה, אבל זה 35% מהציון הסופי, אז "מה שיוצא אני מרוצה". העיקר לגמור עם זה כבר, אוף.

ועוד לא התחלתי לספר על שני הקורסים האחרונים שנשאר לי לבחור לשנה הבאה... רצינו קורס אחד גדול שכולם המליצו עליו, אבל החליפו לו מרצה, אז זה מסוכן מדי והחלטנו לוותר. עכשיו נאלץ לקחת 2 קטנים במקומו, כשיש לנו התלבטות איזה לבחור מתוך 3.

o0Invisible0o

New member
הכל אצלך ברבים.

החלטנו, נאלץ...מי זה האנחנו האלה? חברים מהלימודים? למה הכל ביחד?

אני סתם תוהה..

הציונים שלך לא אמיתיים.

מקווה שהמבחן והפרויקט הלכו טוב!

RenanaD

New member
וואי וואי וואי איזה מבחן היה! 100% משוחזר

את כל השאלות ראינו כשתרגלנו לפני, נקרעתי מצחוק היום כשקיבלתי את הטופס
אין, הייתי בשוק כבר מרוב שזה היה מגוחך. בחיים לא קרה לי. מבחן שלם?! בקיצור, אני מצפה לציון מעולה בו

בפרויקט התקדמתי היום עוד קצת, ואולי הייתי אפילו מסיימת אותו, אם המכשיר המטומטם שמתחבר למחשב ואמור לבדוק את התוכנה שכתבתי (עם עזרת חבר...) היה טורח לעבוד כמו שצריך

חחחחח הסיבה שאני כותבת בלשון רבים זה בגלל שאין מצב שאני ארשם לאיזשהו קורס, בלי שאחד החברים הקרובים הגאונים שלי יירשם אליו גם. אין מצב, פשוט לא יקרה. אני ארשם לקורס אחר במקום, אבל מישהו מהחכמים חייב להיות איתי. אחרת אין סיכוי שאשרוד! ואחרי נסיון של 4 שנים אני יכולה להגיד את זה בבטחון גמור
אם את מקיפה את עצמך באנשים הנכונים, הכל יהיה בסדר ואת הכל אפשר לעבור. אז אלה כבר החלטות ורצונות משותפים ואני רגילה לדבר בשם כולם...

Rachel47

New member
זה מה זה נכון מה שכתבת

הבעיה שלי עם המגמה הימית (מעבר להמון בעיות אחרות..) היא שאני מוקפת פה (מוקפת..אנחנו עשרה) באנשים הלא נכונים
ואין לי את התמיכה ומה שיעביר אותי דברים כמו בב"ש

RenanaD

New member

וואי, זה מה זה קשה כשזה ככה... אני ממש מבינה אותך. היו לי לא מעט נסיונות רעים ומרים בעבר שגרמו לי להבין את זה לבד בעצמי, ולכן ממש להתעקש על זה ולהקפיד במהלך התואר.
בטח כשאתם כ"כ מעט אנשים... אבל יהיה בסדר בובה! תעברי הכל כמו גדולה

למעלה