o0Invisible0o
New member
אני חייבת לשתף את כל תסכוליי.
שני יוצרים ממש ממש גדולים ביוטיוב [טופ 50 הכי נצפים] רוצים לבוא לכנס שלי. רוצים לבוא לכנס, מוכנים לוותר על התשלום הקבוע שלהם [למורת רוחו של המנהל שלהם] ולבוא בחינם.
התנאים? [של המנהל הארור] שהם יבואו שלושה [גם הוא], במחלקה ראשונה ובמלון אממ...איכותי יותר ממה שאנחנו מציעים.
הנהלת הפסטיבל, שהבטיחה להביא לי שני אורחים, עכשיו אומרת שהיא לא יכולה להרשות מחלקה ראשונה לאף אחד מהאורחים. שקר גס ומתסכל כי את כ-ל האורחים האחרים הם מביאים מחלקה ראשונה, בוודאות. הם לא יכולים לגרום לי לכתוב לאורחים שלי שהם אורחי כבוד ואז להתייחס אליהם כנחותים כי הם של הניו מדיה.
פוליטיקות. פוליטיקות ארורות. הם רוצים שאני אשיג מימון לבד וחסויות ו..סבבה, אני אשיג, אני רוצה גם להביא עוד אורחים מלבד השניים האלה אבל זרקו לי עצם, אמרתם שני אורחים- כסו שני אורחים!
חוצמזה יש לי כבר אורח שלישי שגם עם הסוכן שלו אני צריכה לסגור דברים (יום רביעי בערב).
פרויקט ורוניקה מארס came to a screeching halt כשהמפיצים בארץ אמרו לי שאני אוכל לראות אותו כשהוא יצא בדיוידי.
העבודה המשלמת שלי כ"כ בתחתית רשימת הדאגות שלי שזה מכאיב, באמת.
ויצאתי לרוץ היום ודעתי הייתה כ"כ מוסחת שפספספתי את הפנייה חזרה הביתה ופשוט המשכתי לרוץ.
וזה היה היום שלי. בגלל לחץ מכל הדברים האלה וחוסר היכולת באמת להתרכז ב day job שלי סגרתי פינות עם גירלס וקוגר טאון והיו פרקים מוצלחים [אני עדיין פרק אחד מאחורה של גירלס, היו לי שניים להשלים!]
הלוואי והפסטיבל היה פשוט משלם לי ופותר את הבעיה של לעבוד בעבודה השנייה הזאת שאין לי זמן אליה בכלל וגם לא משלמת לי כלום.
אה כן, וקיבלתי 70 במבחן לפני אחרון שלי בתואר. ודפ.
ובנימה אופטימית זו- מה שלום כולן?
יותר טוב, אני מקווה?
רייצ'- הלחץ מההורים נרגע?