טוב, היה לי יום מסעיר.

o0Invisible0o

New member
טוב, היה לי יום מסעיר.

אני חייבת לשתף את כל תסכוליי.
שני יוצרים ממש ממש גדולים ביוטיוב [טופ 50 הכי נצפים] רוצים לבוא לכנס שלי. רוצים לבוא לכנס, מוכנים לוותר על התשלום הקבוע שלהם [למורת רוחו של המנהל שלהם] ולבוא בחינם.
התנאים? [של המנהל הארור] שהם יבואו שלושה [גם הוא], במחלקה ראשונה ובמלון אממ...איכותי יותר ממה שאנחנו מציעים.
הנהלת הפסטיבל, שהבטיחה להביא לי שני אורחים, עכשיו אומרת שהיא לא יכולה להרשות מחלקה ראשונה לאף אחד מהאורחים. שקר גס ומתסכל כי את כ-ל האורחים האחרים הם מביאים מחלקה ראשונה, בוודאות. הם לא יכולים לגרום לי לכתוב לאורחים שלי שהם אורחי כבוד ואז להתייחס אליהם כנחותים כי הם של הניו מדיה.

פוליטיקות. פוליטיקות ארורות. הם רוצים שאני אשיג מימון לבד וחסויות ו..סבבה, אני אשיג, אני רוצה גם להביא עוד אורחים מלבד השניים האלה אבל זרקו לי עצם, אמרתם שני אורחים- כסו שני אורחים!

חוצמזה יש לי כבר אורח שלישי שגם עם הסוכן שלו אני צריכה לסגור דברים (יום רביעי בערב).

פרויקט ורוניקה מארס came to a screeching halt כשהמפיצים בארץ אמרו לי שאני אוכל לראות אותו כשהוא יצא בדיוידי.
אבל אני לא מוותרת, אני צריכה לגשת לזה אחרת- לפנות לסינמטקים ולבקש שהם יקרינו ושהם יפנו למפיצים, כי הם יכולים להכניס כסף למפיצים ו..אני לא.
ויש לי רעיון לתמריץ לסינמטקים אבל אני שומרת אותו לעצמי כי זה קצת מופרך בשלב הזה.

העבודה המשלמת שלי כ"כ בתחתית רשימת הדאגות שלי שזה מכאיב, באמת.

ויצאתי לרוץ היום ודעתי הייתה כ"כ מוסחת שפספספתי את הפנייה חזרה הביתה ופשוט המשכתי לרוץ.
זה אף פעם לא קרה לי!!!

וזה היה היום שלי. בגלל לחץ מכל הדברים האלה וחוסר היכולת באמת להתרכז ב day job שלי סגרתי פינות עם גירלס וקוגר טאון והיו פרקים מוצלחים [אני עדיין פרק אחד מאחורה של גירלס, היו לי שניים להשלים!]

הלוואי והפסטיבל היה פשוט משלם לי ופותר את הבעיה של לעבוד בעבודה השנייה הזאת שאין לי זמן אליה בכלל וגם לא משלמת לי כלום.

אה כן, וקיבלתי 70 במבחן לפני אחרון שלי בתואר. ודפ.

ובנימה אופטימית זו- מה שלום כולן?
יותר טוב, אני מקווה?
רייצ'- הלחץ מההורים נרגע?

LemonLimeLilach

New member
וואי

ממש באסה. מצד שני נשמע שיש לך רעיונות ככה איך להסתדר עם הכנס (ספונסרים וכו') שזה נהדר שאת לא מוותרת. תדרסי אותם! תביאי את מי שאת רוצה! גו איילת!

איזה באסה עם ורוניקה!

(קרה לי פעם שפספסתי את הפנייה הביתה בהליכה, וגם באוטו
מביך)

o0Invisible0o

New member

נראה שאני צריכה להשאב לענייני הפוליטיקה ולהכנס לכל משחק ה- אלה הם התנאים שלנו ואם הם רוצים הם יבואו. השותפה לכנס הקודם אמרה שאם הם רוצים לבוא באמת הם יקבלו את זה, ונראה לה שהם יקבלו את זה אבל..אני חוששת..ואני חוששת מעימותים ומהצבת תנאים לסוכן הזה שלהם ו..מלהגיד לו בטלפון שהוא לא יכול לבוא ושזה לא נהוג ו..שאין לנו תקציב לזה. ג'יז. והכי מבאס שיש מצב שהם היו באים בכל מקרה, אם הייתי מדברת ישירות איתם אבל אין לי את הסיכוי הזה.

אכן באסה עם ורוניקה אבל גם שם- לא התייאשתי!

חחחח..את הפנייה הביתה בהליכה? עם האוטו האמת גם קרה לי..שוב, חוסר ריכוז אבל בריצה? הרי בריצה אני בדר"כ מחכה לשנייה שהיא תסתיים, את יודעת? ולא שמתי לב בכלל שהמשכתי והמשכתי לרוץ...

תודה על העידוד והתמיכה!

אני ממש מסוקרן מי אלו זוג האורחים

בכל מקרה, בהצלחה עם זה, נשמע ממש מגניב (ומעצבן שלא משתפים פעולה).

מסתמן שורוניקה מארס יצא בתצורת DVD בתאריך שיצא לקולנוע (מה שנשמע ממש מוזר) אז אני מניח שבמקרה הזה לא אטרח ללכת לקולנוע (כנראה שלא הייתי בכל מקרה, מחוסר שותפים).

אני פיספסתי לא מזמן את התחנה באוטובוס. באיזה 4 תחנות. זה היה מביך. אבל זה כי הייתי שקוע בוואטסאפ

השבוע קיבלתי כרטיס אשראי בינלאומי (כרטיס נטען) אז יאי, עכשיו אני יכול להתלבט על עוד הרבה יותר דברים לקנות ובסוף לא לקנות אותם...
סאגת ה'פרוזן' שלי נמשכת כששמתי לב הבוקר שיצאה גרסת האייטונס, שכן (זה לא בלוריי אבל) זו איכות ממש טובה. אז אני לא מגלה לאחותי, כי אז היא בטוח לא תבוא (מה זה משנה? אני עדיין רוצה את החוויה).

סתם מצחיק, ראיתי עכשיו את ה-"טופ 10 אפליקציות" באפלסטור ונקרעתי מכמות החיקויים ל-Flappy Bird (שכידוע ירדה), שאשכרה מצליחים, והכי קרע אותי Flying Cyrus

RenanaD

New member
מה זו האפליקציה הזו?!

ואגיב לך כבר כאן במקום למטה בשרשור שלא קופץ - אתה חייב לבוא! דבר ראשון בגלל שזה סרט מהמם שפשוט כיף לראות בתלת מימד על מסך גדול (עובדה שאני הולכת בפעם השניה
), ודבר שני - לפגוש אותי
יש לך מישהו אחר לגרור במקומה, במקרה הכי הכי גרוע?

Rachel47

New member
זה ב-3.3 נכון?

זה שבוע שישלנו את הקורס על דולפינים כקורס מרוכז
אין לי אפשרות להגיע למרכז וגם אם כן אנחנו מתחילים אותו ב8 בבוקר (
) אז לא יהיה לי איך להגיע לאילת חזרה

אולי בשבוע של קורסים רגילים הייתי מבריזה או משהו

לא מכירה Flappy Bird? המשחק ששיגע את העולם?
עד שירד מהחנות ופינה את מקומו לעשרות חיקויים שונים, ביניהם Flying Cyrus

אני ממש רוצה לבוא! (לא ידעתי שזאת פעם שנייה שלך חח)
אממ אני קצת חסר רעיונות. ניסיתי כאלו שלא יכלו. יש לי עוד כמה לנסות אבל לאו דווקא כאלה שממש בא לי ללכת איתם. ומה הסיכוי שהם יבואו לחולון לסרט אנימציה..
מה שכן, באופן מפתיע אמא שלי הייתה בסדר עם הרעיון שבו אני אנהג לבד לחולון (אבל אני עדיין חושש חח). אז אני מניח שגם האפשרות של לבד פתוחה (וקצת מדכאת). כרגע אני לא מתכוון לזרוק 2 כרטיסים לפח..
אני לא לוחץ על אחותי (שלא תבוא מאשמה) אבל אמרתי לה היום שתחליט כי אני צריך לדעת מה אני עושה. אז נראה...

RenanaD

New member
לא

אין מישהו אחר שירצה לבוא איתך? חייב להיות! ובכל מקרה, תדע שלהגיע לשם זה ממש מהיר וממש פשוט. מנסיון
וגם יש מלא חניות צמוד לסינמטק, אז אין לך בכלל ממה לחשוש...

יכול להיות, אבל אני מנסה לחשוב על מישהו שאני רוצה ללכת איתו, לא שירצה ללכת איתי
(הם מעטים לצערי), כי אם אני אצעק "יש לי כרטיס חינםםם" אני מניח שיהיו מציאות..
אמא שלי אמרה לי ללכת עם אבא שלי
כן ממש.

תודה, עוזר לדעת! חח חניות זה בהחלט משהו שאני חושש ממנו
אבל גם הדרך.. :S אני נוהג לבד בעיקר מחודש האחרון ולא ממש מחוץ לעיר. ממ
עזבי את זה שאני חייב את ה-Waze ואין לי מעמד לאוטו אז אני כל פעם מציץ בצד ועוד שניה מתנגש במשהו. אני צריך להשיג כזה.

בקיצור אעדכן!

RenanaD

New member
לא! לא! איכסה מסך מחשב!

אולם קולנוע
מושבים נוחים
מסך גדול
תלת מימד

(לא לתלת מימד, כי אני לא אוהב בד"כ)

במסך מחשב אני לא אראה! מינימום בטלוויזיה... כשהאזור מוכן היטב ונקי מהפרעות (שזה בעייתי בבית שלי). אבל לא, זה לא התיכנון. למרות שהורדתי כבר. חחח

RenanaD

New member
לא! לא! איכסה טלוויזיה!

אולם קולנוע
מושבים נוחים
מסך גדול

limors2

Well-known member
מצטרפת לאופיר.

ממש מסקרן אותי לדעת מי אלה

נורא מבאס כל הקטע הזה
גם המנהל הארור וגם הנהלת הכנס. מקווה שזה יסתדר!

מתישהו בתיכון חיכיתי פעם במשך 20 דקות לאוטובוס, לבד בתחנה. בהיתי לכיוון שממנו הוא אמור להגיע וכנראה הייתי טיפה לא מרוכזת, כי הוא הגיע, עצר, הנהג שאל אותי אם אני עולה, אמרתי לא, ואחרי שהוא נסע קלטתי מה עשיתי
חוסר ריכוז זה זוועה

למעלה