טוב, היה לי יום מסעיר.

כתבת את ההודעה הזאת 4 פעמים?
והייייי פרוזן. לאא. מחר, מחר

RenanaD

New member
שיט, אז עלו עלי בסוף

איך ידעת?

ניסיתי לכתוב את ההודעה רק עם לינקים במספרים בתוכן, ותפוזונה לא נתן לי! כל פעם הם נעלמו, השתגעתי כבר. עד שהבנתי מה הבעיה בדיוק ומצאתי את הפתרון...

RenanaD

New member
חחחח אתה מקבל התראה על כ-ל הודעה?!

איך אתה לא מתחרפן

חששתי שאולי איילת תקבל כאלה, כי זו תגובה להודעה שלה, אבל הו וול

חח בעיקרון מקבלים על תגובה לכל הודעה שכתבת וההודעה אליה הגבת. לפעמים אני מבטל את ההתראות להודעה אליה הגבתי כי זה באמת לא רלוונטי לרוב. ובכלל לא תמיד אני עוקב...

נראהלי שרוב האנשים פה ביטלו את ההתראות, לכן

o0Invisible0o

New member
|כןאני בלי התראות בכלל.

השתגעתם??

בכלל לא זכרתי שיש אופציה כזו.

RenanaD

New member
טוווב אז ראיתי "פרוזן" שוב ונהניתי מכל רגע

אני מאוהבת קשות באולף

הלכתי עם אחותי האמצעית, הגדולה לא יכלה להגיע. והצפיה החוזרת רק הבהירה לי כמה שזה סרט בשבילה! כאילו, גם האמצעית נהנתה והתלהבה ממנו מאוד, אבל הגדולה יותר אוהבת סרטים כאלה. בקיצור, תודיעו לי אם תהיה הקרנה רביעית, אני חייבת לשלוח אותה
לא יודעת אם אצטרף שוב, אבל לפחות להגיד לה...

לא נראהלי שתיהיה קרנה נוספת, בהנחה שזה כבר יוצא ל-DVD והכל.. וגם האולם לא התמלא לגמרי הפעם.. תעשו צפייה בבית!

RenanaD

New member
זה מה שהיא תכננה לעשות

לשכור את הסרט בקיץ ולראות עם הילדים שלה. אבל זה יהיה מדובב, אז מה זה שווה... וגם לא תלת מימד

וכן, חוששתני שבאמת לא תהיה הקרנה נוספת, הקודמת היתה הרבה יותר מלאה מזו...

סוףסוף!! אני יודע על מה מדברים! והיה ממש כיףףף!
היו לי פלאשבקים של ממש לוויקד, בגלל אידינה.... והרעיון שדומה...
אה וקריסטן בל
והקטע שלפני עם ג'ון גרוף

אפילו תקפתי את רננה ב-"הייייי" עד שהיא נבהלה וברחה

ופגשתי עוד 2 מתפוז, סה"כ 3 מפורומים שונים שלא מכירים אחד את השני.
היה ערב הזוי בהחלט.

בקיצור, אני הולך לראות את כל הדברים שפיספסתי במשך החודשיים האחרונים בערך (זה כולל לעבור על הטיימליין של ליאורה
), אז אם יש דברים שאני צריך לראות זה הזמן לצרף

אגב, אני סבור שהעיניים שלי לא מסוגלות לראות תלת מימד או משהו :S
זה סתם משגע אותי ואני לא ממש רואה את ההבדל. קצת, אבל לא משהו קריטי. הרבה פעמים אני רואה מטושטש ומרגיש שאני מתאמץ... קיצר הייתי מוותר על זה.

עוד אגב, אחרי חודשים רבים של הימנעות מספוילרים לא באמת רציתי שההרצאה הקצרה לפני תגיד לי על מה הסרט

RenanaD

New member
מה! הוא לא כזה ספיילר... רק סיפר מה קו העלילה

העיקרי. בתור מתעבת ספוילרים לא חשבתי שהוא עשה משהו לא בסדר. מה שכן, בפעם הקודמת היתה הרצאה יותר נחמדה, על ההיסטוריה של דיסני וייצוג הנסיכות בסרטים שלהם. היה מצחיק ומעניין, ממש התבאסתי (בשביל אחותי) שהוא החליף.
תבדוק את העניין של ה-3D. כשאתה מוריד את המשקפיים, אתה לא רואה את המסך מטושטש? מעניין!
ולא ברחתי לשום מקום
פשוט נתקעתי באמצע השורה לאנשים בין הרגליים והייתי חייבת להמשיך הלאה לכסא שלי חחחחח לא יכולתי להתחיל שיחה נורמלית בסיטואציה הזאת... אז אני מוחה

באמת חבל שהחליף אם כך... אני מניח שלרוב האנשים זה לא יפריע, אבל אני לא אוהב שמספרים לי מראש על מה הסרט (אם זה סרט שאני בטוח רוצה לראות),
כמו שאני גם לא רואה טריילרים וכאלה. זה כאילו, תן לי להבין לבד מה שאני רוצה... הוא שם לי סיפור מסגרת בראש, שגם לפיה ידעתי למה דברים יובילו.. הייתי מעדיף להימנע.
חוץ מזה שהוא דיבר כמה הסרט הוא לא באמת עיבוד של סרט ישן אחר ואני כאילו...
אין לי מושג על מה אתה מדבר...

חח לא התכוונתי באותו רגע אלא אחרי
אבל אני סתם צוחק. הספיק לי ה"אופיר" וכבר התרגשתי. פתאום כ"כ מציאותי

RenanaD

New member
נו

אמרתי לך, הייתי חייבת לרוץ
אחותי הסכימה להקפיץ אותי הביתה אבל ממש רצתה למהר, הבן הקטן שלה חולה...

אה ולגבי ה-3D לא יודע מה הסיפור שם, גם במיונים לתפקיד שעשיתי בצבא הייתי צריך לעשות בדיקות עיניים ובדיקות תלת מימד,
ועשיתי את הבדיקה הזאת איזה 3 פעמים עד שעברתי... אז נראהלי שכן יש פה משהו חחח יש אנשים שפשוט פחות רואים תלת מימד, אני מניח..?

למעלה