טוב, היה לי יום מסעיר.

RenanaD

New member
יואו, בהצלחה!

איזה סיוט זה שמנסים לתקוע לך מקלות בגלגלים
אבל כל הכבוד לך על הנחישות והפתרונות היצירתיים! המשיכי ככה ובסוף הכנס יהיה מדהים כמו בשנה שעברה ויותר

Rachel47

New member
מעצבנים המארגנים!

זהממשלא בסדר! הם צריכים להארגן לפחות את העניין עם המחלקה הראשונה כמו לכל שאר האורחים

הלחץ מההורים..וול כשאני לא בבית הקשר היומיומי הוא עם אמא שלי שאחרי שהיא הוציאה מה שהיהלה להגיד מול תומר היא סוג של נרגעה (קטע של- עשיתי מה שאני חושבת שאני יכולה ואין לי יותר מה לעשות בתכלס) אז היא מרחרחת קצת אבל די פחות
ועם אבא שלי טרם דיברתי אבל אפילו אמא שלי חשבה שאבא שלי מעט הגזים בדרישות אז היא מרסנת אותו
אני יודעת שהוא עדיין חושב את אותם הדברים אבל אני בספק אם הוא יעלה אותם שוב בקרוב
ניתן לומר שהלחץ לא נרגע כמו שהאש קצת כבתה
ואני כן שמחה שאני יודעת מה הם חושבים ושהם יודעים מה אנחנו מתכננים
אול אין אול בסדר...

o0Invisible0o

New member
**עדכון**

דיברתי עם מנהלת הכנס וטעיתי, אנחנו באמת לא מטיסים מחלקה ראשונה.
מסתבר שאנחנו מזמינים את כולם במחלקת תיירים ורובם אנשים עם כסף שרוצים לבוא אז הם משדרגים את עצמם.
בתכלס, האורחים שלי שנה שעברה שידרגו את עצמם אבל שם בכלל היה בלאגן שלם עם הטיסות. :S

עדיין לא סגרתי כלום עם הטיסות של האורחים האלה אבל הייתי צריכה להוריד קצת לחץ מעצמי אז קבענו שיחה לעוד שבוע ובינתיים אני אנסה להשיג חסויות. מה שכן, מחלופת המיילים הקצרה שלו נשמע שבאמת יש להם עניין אמיתי לבוא אז אני מקווה שכשאני אגיד להם "נופ. אתם יכולים לשדרג את עצמכם והסוכן שלכם צריך לשלם על עצמו כרטיס" עדיין יהיה להם איזשהו עניין.

דיברתי היום עם סוכן של עוד אורח פוטנציאלי (הרבה פחות גדול) ושם הדיל הוא לגמרי אחר- הוא דורש תשלום (פחות מהשניים ההם) כדי לדבר אבל כנראה שהוא יוותר עליו כי הוא כן אוהב ויש לו עניין באירועים שהם יותר על הצד הסטודנטיאלי והוא לא צריך שום דבר פאנסי. הוא כן רוצה לבוא עם חברה שלו..שזה חמוד. אבל כן, גם לה אני לא אשלם על כרטיס..בינתיים אמרתי שאני עוד אודיע לו לגבי זה אבל אין סיכוי וכנראה שהוא גם ככה יגיד לא. כאילו, אין לי מה להשקיע בלגייס כספים לחברה שלו או לסוכן שלהם, אם הוא רוצה לבלות איתה שבוע בישראל אז זה ממש ממש מגניב אבל היא לא קשורה לעיסוק שלו ולא יכולה לעמוד על הבמה ולדבר, אז שתביא את עצמה.
ובמקרה שלו זה כנראה באמת אומר שהוא לא יבוא אבל..נו, אין לי מה לעשות.

אני צריכה לכתוב לאורח רביעי שהכי יש סיכוי שהוא יבוא אבל הוא רוצה כסף, סכום ממש מינימלי. אני צריכה לנסח את זה יפה גם כן איכשהו. פפפףףף. כי אנחנו לא נותנים כסף. ><

ואם אתם רוצים שמות אז אני יכולה להגיד לכם מי לא בא:
ג'וזף גורדון לוויט לא בא. לא שחשבתי שיש הרבה סיכוי אבל הם אשכרה ענו ממש מהר ואמרו שלא בגלל אילוצי לו"ז, חבל. אני תוהה מה היה קורה אם הוא היה פנוי בתאריכים האלה..? האם היה מתנהל איזשהו מו"מ בכלל?
ג'ון גרין לא בא, גם היה לי ברור כי הוא דיבר מלא בסרטונים שלו על כך שהוא לא עושה נסיעות עסקים יותר ונשאר רחוק מהמשפחה שלו.
גרייס הלביג לא באה. איתה ממש פיספסתי, הייתי יכולה להביא אותה אם הייתי מנהלת את זה אחרת..הו וול. ככה לומדים.
טוב שיש לי ממש הרבה אנשים שאני אוהבת ביוטיוב.

אה והידעתם? דברים שלמדתי מהימים האחרונים. האמריקאים פסיכים. קודם כל צריך איזה חמישה אנשים מכותבים במייל בשביל לתאם שיחת טלפון ואז אם את מאחרת לשיחה הזו בדקה כל העולם מת.
אז לשיחה עם הסוכן הראשון איחרתי ב5 דק' ואחרי 2 דק' הוא שלח לי מייל שהוא ממתין!! והיום עשיתי שיחות לחו"ל מהפלאפון (הרבה יותר הגיוני 10 שקלים לחודש מאשר לרוץ לאוני' כל פעם בשביל זה) ואז כשחייגתי בדיוק בשעה הנכונה שמעתי תקליט שאומר שאין לי את שירות השיחות לחו"ל!! ארורים!! אז למדתי, שלחתי לו מייל שיש לי קשיים טכניים ואני מצטערת על העיכוב ועשיתי שירות שיחות סקייפ בתשלום (רגעים נואשים...). כשהתקשרתי הוא הודה לי ששלחתי לו מייל על האיחור!! זה כ"כ מוזר. כאילו, בארץ תגידו לי "אני מתקשר אליך עוד עשר דק'" אני אצפה שתחזרו אלי רק עוד איזה שעה..מה זה? ><

אה ובתוך כל הבלאגן שלי שכחתי להגיד לכם שהסיפורים של כולכם על פספוס הבית שלכם היו ממש מבדרים, כולכם ניצחתם אבל בעיקר ליאורה.
זה ממש עצוב וכה מצחיק. סביר להניח שאם הייתי במקומך הייתי בוכה אבל לקרוא את זה זה מבדר.

אוי, אם אחד ממי שציינת היה בא זה היה ממש מגניב חח
ת'כלס, הראשונים שעלו לי כשאמרת 2 אורחים היו האחים פיין (FineBros). שהם גם יהודים (שגדלו כדתיים) אז הסתדר לי שהם ירצו לבוא. אבל הם לא בטופ 50 צפיות (מנויים אולי).

הסיפור עם הטלפון מצחיק אבל אם מדובר באנשים חשובים באמת אז נשמע לי הגיוני.. מה גם שלא הייתי מציג את זה בצורה שלילית, זה נראה לי גישה שיש לאמץ (למרות הקיצוניות) במיוחד בניגוד למה שקורה בארץ..

סורי הקישור שהבאת היא רשימת הכי נצפים נכון לסך הצפיות בחודש ינואר 2014 (טיובפילטר מסכמים כל שבוע/חודש).
אם את רוצה לראות דירוג של כלל הצפיות, את יכולה פה: http://www.statsheep.com/p/Top-Video-Views
הם במקום 70 כרגע... שזה גם מכובד, כן?

אז אם זה הם חח ממש מגניב! הם ניהיו סופר פופולאריים לאחרונה עם הריאקטס שלהם.. בדיוק גם אני נרשמתי.

o0Invisible0o

New member
אני יודעת שזה ינואר אבל אני עוקבת חודשי..

זה לא משתנה יותר מדי.

סך כל הצפיות לא רלוונטי כי זה עניין של וותק, ויותר מעניין אותי מי מצליח בחודשים האחרונים מאשר וותק.
תאמין לי, רציתי להביא את היוצר של ליזי בנט ואמרו לי "אבל זה לא ישן מדי?" כי זה 2012-2013.

אני לא מכחישה או מאשרת, רק אומרת שהרשימה שהבאתי מציעה עוד אופציות ושאני לא יכולה לאשר או להכחיש.
וכן, הריאקטס שלהם מעולה.

אהה הבנתי כן זה באמת מראה יותר עניין של רלוונטיות..

טוב, תעדכני כשהכל יהיה רשמי

limors2

Well-known member
ממש פסיכים

ואיזה דרישות, מה זה? מקובל שתשלמו על האורחים, אבל חברות שלהם? חוצפה!

עם כל הבאסה על גרייס, מזל
יהיה ממש באסה אם יגיעו אנשים שאני אוהבת ואני לא אוכל לבוא

o0Invisible0o

New member
לא אל תהיי ככה!!

תקשיבי, את לא תוכלי לבוא לכנס אבל אני אעשה meet and greet באמצע שבוע אחה"צ ואז תוכלי לבואאאאאאא.
גם דפי סיבכה אותי שניסיתי לחשוב על איך אני אביא בני נוער והייתי כזה "בערב" והיא "יש להם לימודים" ואני כזה "בבר" והיא כזה "הם קטינים". ארורים. ככה מסבכים אותי. בכל מקרה, תעודדי אותי להביא מישהו שגם את אוהבת ואני אדאג למפגש בשעות וימים שתוכלי להגיעעעעעע [לא מבטיחה שלא יהיו יותר מדי אנשים שם אבל..היי. אני אארגן, השאר עליך!].

וכן הקטע עם החברה מופרך, את לא רוצה לדעת מי זה.

הקטע הוא שהסכומים שאמריקאים משלמים ליוצרים אמריקאים על כנסים כאלה זה פסיכי.
הטווחים שאני שמעתי עליהם נעו בין 500 דולר [מאוד מאוד מאוד צנוע] ועד 20 אלף דולר [וזה לא סכום מופרך. משלמים את זה!].

limors2

Well-known member
צ'רלי?

תביאי את סופרוומן!!! אני אשן ברחוב כל השבת

ו-וואו
מטורף

למעלה