חדש

RenanaD

New member
חדש

כי משעמם פה

אופיר! כשדיברנו אז על בעיית המועדפים בעדכון החדש לפיירפוקס המלצת על התוספת הזאת. לא היה לי זמן לבדוק את זה עד עכשיו, אז עכשיו שכן יש לי... כדאי? או שיצא לך במקרה לשמוע ביקורות לא טובות על זה / למצוא משהו חלופי?

Rachel47

New member
סיימנו עם הסמינריון באקולוגיה

הלך לדעת רובינו (חוץ מאחת) יותר טוב ממה שציפינו ובסה"כ אחלה
אני חושבת שעשינו עבודה טובה
הדבר המעצבן ביותר היה שנראה כאילו המרצה (יש שניים) לא הקשיב לנו במיוחד..שניהם האמת
אבל אחד מהם בעיקר!
בקטע רע אפילו...
הוא פיהק לנו מול הפנים

ואח"כ יש את הקטע שהם משתלחים בנו (כמו בכל שאר הקבוצות..אבל אצלנו הם שתקו כל ההרצאה ואצל אחרים הם צעקו כבר מההתחלה אז לא ידענו מה לחשוב)
ואז הם אמרו "אוקיי, הנושא העיקר היה השפעות אקולוגיות של קידוחי גז בים...אבל...איפה ההשפעות האקולוגיות?"
עכשיו...חשבתי שהוא צוחק איתנו
ברצינות!
כאילו..כן..נתנו רקע על קידוח ובסוף עשינו קטע על תקנות וחוקים ורגולציות בכל מיני מקומות שקשורים
אבל חלק גדול מאוד מהמצגת הציג השפעות אקלוגיות!!
קיצר הם היו רציניים! הם לא הקשיבו לכלום!
וכולנו (5 אנשים) עומדים עליהם ומסתכלים ולא מבינים מה השאלה בדיוק? מה זאת אומרת מה ההשפעות? כל מה שאמרנו עד עכשיו!
קיצר הם חזרו מלא פעמים על מה שאמרנו...אבל שיהיה
ואז....המרצה המפהק! ברוב חוצפתו אומר "כן הקטע עם מפרץ מקסיקו זה שגילו שרוב הנפט התפרק על ידי בקטריות!!!!" (אומר את זה בטון כאילו הוא מינימום גילה את אמריקה)
ואז בחוסר סבלנות נוראי אחרי כל מה שהלך שם פשוט נמאס לי לסנן ואמרתי לו "אמרתי את זה..פעמיים!"
(החלק של האסון במפרץ מקסיקו היה שלי אז במקרה אני יודעת כל מילה שנכתבה ונאמרה שם...אמרתי את המילים האלה!!!)
אוף אידיוט!
זה עצבן אותי נורא
ממש מזלזל!!

אבל לפחות זה מאחורינו וכוסומו!

RenanaD

New member
יואו! אשכרה אידיוט!

וחוצפן
לא מקשיב לך בשיט ועוד בא בטענות. להתחרפן מאנשים כאלה! איך הוא הגיב אחרי הפליטה הנהדרת שלך?

Rachel47

New member
הוא כלכך אידיוט שמכור לקול של עצמו

שהוא סוג של ממש התעלם ממה שאמרתי (ואמרתי את זה בקול רם...וכל שאר האנשים הנהנו וחזרו על המשפט "אממ כן היא אמרה את זה!")
והוא עדיין המשיך את הסאגה שלו כאילו הוא מגלה לי עכשיו פרט חשוב שממש לא ידעתי..וכולו מתלהב מהבקטריות האלה שהוא בטוח שאין לי מושג מי הן
אז עברתי לשיטה בה אני מהנהנת כאילו אני מקשיבה לגמרי לדיבור שלו ואמרתי לו "כן אני יודעת זה ממש טירוף איזה מגניב שמצאו את הבקטריות האלה ממש נהניתי לקרוא על זה כשהכנתי את העבודה......."
(לא לגמרי במילים האלה אבל הבנת את הכוונה
)

פשוט דביל בחיי!!!

נופ... לא חיפשתי חלופות אבל אני לא בטוח שיש למה, כולם ממליצים על זה בפורומי תמיכה שלהם (גם פיירפוקס עצמם).
אני דיי התרגלתי והכל ניהיה ממש נוח! עדיין הייתי משנה קצת, אבל שיהיה.

תנסי, תגידי מה היה..

RenanaD

New member
טוב, ננסה

עכשיו שוב אין לי זמן
חג וזה... אבל אחריו.

RenanaD

New member
טוווווווב אז התקנתי את זה

זה היה כ"כ פשוט
הייתי בטוחה שזה יותר מסובך ולכן דחיתי עד עכשיו! חשבתי שיהיה סיפור עם הסידור של הדף לפי ההעדפות שלי, אבל תכל'ס זה פשוט נשאר כמו שהוא.
הבאסה היחידה שלי (כרגע, ששמתי לב אליה) היא שבעיצוב זה נראה כמו בעבר, כי דווקא אהבתי את העיצוב החדש השקוף... אבל זה פשוט שווה את הכפתור של הסימניות, אז נתמודד.

חח מה יש לך גם את התפריט הישן וגם את החדש?

חוץ מזה ומהעיצוב של הטאבים זה נראה כמו הגרסה החדשה...

אני אנסה אולי להתקין את זה על מחשב אחר לראות מה זה עושה

טוב בדקתי במחשב השני, אז אשתדל להיות מדויק:
אחרי שאת מתקינה את התוסף, תיכנסי ל-add-ons ואז לאפשרויות של התוסף...
תחת הריבוע של ה-Tabs באפשרות הראשונה תעבירי את זה ל-Default (אולי יהיה רשום rounded?) (זה העיצוב שלה הטאבים, שיהיו מעוגלים).

אחרי זה בשביל להעיף את התפריט הישן, תחת הריבוע של Application button - באפשרות הראשונה, תבחרי ב-Disable.

וזהו אני חושב... זה משאיר לך את הכפתור של המועדפים בלי כל שאר השינויים (אם יש עוד משהו אז אמורה להיות אפשרות לבטל באפשרויות).

RenanaD

New member
אומייגאד, אתה!

אתה מסוגל לפתור ככה גם בעיות בחיים של אנשים, או רק במחשבים? תוכל להרוויח בזה המון

החזרתי לעיצוב היפה! היה כתוב Curved tabs (Australis default), יחד עם עוד כמה אופציות אחרות... ואת התפריט הישן השארתי, הוא לא כזה מפריע לי. האייקון שלו חמוד
ואולי אזכר בעוד משהו, אז שיישאר כבר ככה ותהיה גישה נוחה.
תודה רבה רבה לך, כרגיל

למעלה