וזה הולך להיות ארוך וחופר במיוחד
לא הייתי כאן פול זמן, נחשו למה... יפה, לימודים! הפתעה גדולה. זוכרים שסיפרתי לכם על הסמינריון? שהייתי צריכה לקחת מאמר (מדעי, באנגלית) ולהרצות עליו מול המרצה וכל הכיתה, וחוץ מחובת נוכחות כל הסמסטר - 45 הדקות האלה הן 100% מהציון בקורס?
אז היה לי את זה ביום ראשון שעבר ב-10 בבוקר. כלומר, היה צריך להיות, אבל גם ב-10:30 המרצה לא היה בכיתה. התקשרנו למזכירות ואמרו לנו ללכת, ורק יותר מאוחר הצליחו לתפוס אותו ולגלות שהוא היה כ"כ חולה אנוש מסכן שהוא פשוט לא הצליח להתעורר בבוקר ולהודיע שהשיעור מבוטל! באמת, רחמנות... אבל יום אחרי זה הוא נרפא באורח פלא וכבר הגיע לאוניברסיטה. נפלא
אז חברה שלי (שהיתה אמורה להרצות לפני) ואני נדפקנו ממש, כי כבר סוף הסמסטר והיינו חייבות להציג לו כדי לקבל ציון, אבל אין מתי ואף אחד לא יישאר לשעות מחלקה רק בשביל להקשיב לנו. לאנשים יש חיים וחוסר זמן תמידי.
אז בסופו של דבר הרצינו יומיים לאחר מכן, בערב, רק מולו ומול עוד חבר חמוד מהמחלקה שהתנדב וחברה טובה (שהיתה חייבת ללכת באמצע ההרצאה שלי בגלל אירוע). התבאסתי רצח שלא כולם היו, כי המצגת שלי היתה מושלמת! מושלמת! הרציתי על נושא מעניין (התפלת מים), עשיתי את זה מעניין, השקופיות היו טובות, שילבתי תמונות משעשעות מדי פעם (ידעתי כבר שהמרצה אוהב את זה), שני סרטונים נחמדים שמראים איך המערכת בנויה, וגםםםם ניסוי. אשכרה עשיתי ניסוי באמצע ההרצאה, כדי להדגים שהפואנטה שלי עובדת!! ואף אחד כמעט לא ראה את זה
בקיצור, בהרצאה הראשונה של חברה שלי המרצה כל שניה עצר אותה וחפר לה בשאלות. גם לי הוא עשה את זה בהתחלה, אבל אז הוא ראה שכל דבר שהוא שואל מופיע בדיוק בשקופית הבאה, וגם היה משהו שאמרתי והוא טען שאני טועה והחברים חיפשו באינטרנט באמצע ההרצאה - וראו שאני הצודקת. אז הוא הבין עם מי יש לו עסק ופשוט לא פתח את הפה יותר במשך כל ההרצאה. ומסתבר שעשיתי את זה כ"כ טוב, שאפילו בשקופית בסוף שכתבתי "?Questions" הוא אמר שאין לו כלום! והוסיף מלא פעמים שהיה "אקסלנט!" (הוא צרפתי ומדבר עברית-אנגלית מעורבת) ושאני מרצה מעולה ושהשלב הבא זה רק להרצות באנגלית והכל מושלם (שתכל'ס, להרצות באנגלית זה מה שהולך לקרות בהמשך התארים, אז הוא התכוון שעשיתי את המקסימום האפשרי כרגע).
בקיצור, הלך לי ממש טוב ואני מתה שהוא יפרסם כבר ציונים
הלאה.
היום נגמר הסמסטר!!!!!!!!!11!!!אחדסולמיתאחדאניהוזה!!!1
וואו. כ"כ התרגלתי כבר לכל המעגל הזה של לימודים-מבחנים-יום חופש-לימודים-מבחנים וכו', שאני לא קולטת שאחרי המבחנים הפעם הולך להיות חופש אמיתי. נכון, סגרתי תואר שני, בלה בלה, אבל זה אחרת לגמרי! אומג! אני מסיימת תואר ראשון!
היה כ"כ כיף השבוע להגיד על כל דבר שזה "בפעם האחרונה"... "שיעורי בית אחרונים", "הרצאה אחרונה", "תרגול אחרון", "צילומים אחרונים". זה כ"כ כיף!
יאללה, אני מתחילה לספור אחורה. נשארו לי:
- 4 תרגילים להגשה (הדדליין עוד שנתיים וחצי בערך, אבל אני רוצה להיפטר מזה כמה שיותר מהר)
- 2 עבודות גדולות (התחלה תיאורטית של פיתוחים פיזיקליים-מתמטיים כאלה, ואז להכניס הכל לאיזו תוכנה במחשב ולעבד את זה שם)
- 5 מבחנים (שבהשוואה ל-10 בערך שהיו לי בסמסטר הקודם, זה נראה לי פינאטס
- לשבת רגל על רגל ולהגיד "פיניטו לה קומדיה"
ועכשיו נתייחס קצת אליכם
נתחיל מהדס - אומגגגגג תהני עם אלאניס! האאא! אני כ"כ שמחה בשבילך
איילת - ברוכה השבה!!!
ליאורה - אפשר בבקשה לשמוע חוויות איך היו הטיסה והמפגש?! בשביל מה אנחנו פה, אם לא בשביל לשמוע את מה שיש לך לחלוק?
לילך - בהצלחה בחיפוש העבודה!
רייצ'ל - סחתיין על ה-94! יא חתיכת גאון מוצלחת שכמותך
דפע - אני בספק אם אוכל לבוא למפגש... אבל מההתחלה אמרתי את זה
מעין - תפוז חסום בסין
נראה לי שזהו... סליחה אם פספסתי מישהו/משהו!
אהבתי את ספוילר הליהוק ל-"דקסטר". חייבת להשלים בהזדמנות את כל העונות שנשארו לי...
ומה נסגר עם כל התאונות וחירובי המכוניות בפורום בזמן האחרון