חדש לשבוע חדש!

טוב, אני אני לא אהיה כאן בגלל השבוע,

כי אני יוצאת ל5ימים עם תגלית! מקווה שיהיה לי כיף

LemonLimeLilach

New member
הכי כיף!

אני גם רציתי לצאת דרך האוניברסיטה אבל איכשהו אף פעם לא הסתדר לי עם הימים והמבחנים.

ואו מגניב! אני מכיר מישהי שעובדת איתי (בצבא) ממודיעין שהיא גם יצאה לתגלית השבוע! קוראים לה לוטן.

תהני!!!

LemonLimeLilach

New member
יש איזה קטע מעצבן

שעשו שגם בסדרה יהיה לה סרטן והבטיחו לה שלא יהרגו אותה בסדרה, ובסוף כן הרגו אותה
אני לא יודעת אם בסופו של דבר זה כן היה בהסכמה שלה אבל זה היה ממש מגעיל...

מיסס לנדיגהם מהבית הלבן לנצח

Rachel47

New member
הבטיחו לה את זה?

לא ידעתי
אולי בסוף זה כן היה בהסכמה?
כי המוות שלה בסדרה היה די הירואי ומושלם אחרי שהיא עשתה את הדבר הכי לא צפוי שהציל את ברי וזה
אז
אולי
היא זרמה עם זה?

Kill Bernard

New member
אני כ"כ טיפשה, איבדתי את הטלפון שלי!

הכל בגלל שלראשונה בגדתי בקפה וקניתי שוקו. אני לא רגילה כנראה להחזיק שוקו ולא קפה, ואז לא שלטתי בכל הדברים המפוזרים שלי ואין לי מושג איפה הוא. אוף!!

כי אין לי כסף לטלפון חדש ואני עדיין משלמת על הגוש חרא הזה.
והעברתי עכשיו שעתיים בלהרגיש ממש טיפשה, כי דרך הפייסבוק (במחשב בקצה המסדרון שבו הוא אבד) ביקשתי משחף שיתקשר אלי - והמחשב עשה את הקולות האלה שעושים כשיש טלפון מצלצל קרוב אליהם.. וזה הפסיק כשהתרחקתי!!
אז במשך משהו כמו שעתיים וחצי עשינו נסיונות כדי לבודד את החפצים, למדוד מרחקים שמהם זה עובד (אה, כן, זה זה עשה קולות רק כשהוא אמר שהוא מתקשר באותו הרגע!!). ואז בסוף זה הפסיק לעשות קולות ואני לא יודעת מה לחשוב

Kill Bernard

New member
אה, ובנוסף לזה,

באחד מהחיפושים שלי לאורך הכיתה, נקלתי בג'וק.
אתם יודעים מה התגובה שלי לגילוי של ג'וק מת מוך הפרצוף שלי.
זה לא רגע טוב.

LemonLimeLilach

New member
זה יותר גרוע מלאבד את הפלאפון

היה לך טלפון טוב? אם לא זאת הזדמנות לחדש, ועכשיו את יכולה להוציא דילים ממש ממש שווים. תנסי. אם לא (אני ממש מבינה חוסר כסף
) אני יכולה להעביר לך את הקודם שלי, הוא פועל מעולה ויש לו גם סוללה חדשה, הקאץ' הוא שהוא ורוד

Kill Bernard

New member
קאץ'?! זאת תהיה הסיבה שאני ארצה אותו!!

מצאתי בסוף את הטלפון שלי. ומסתבר שהסיפור הזה הרבה יותר דפוק ממה שחשבתי

אז הרעשים מהמחשב כל פעם כשצלצלנו לטלפון? זה לא היה מהמחשב. זה היה מהרמקול של האב בית, ששידר את הרעשים האלה לכל הרמקולים שמפוזרים בבניין.
והסיבה שהם הפסיקו, היה המרצה העצבנית שצרחה מתישהו באמצע שמישהו יעשה משהו עם הקולות המעצבנים האלה.
השאלה שלי רק, זה למה האב בית לא ענה ל-79 שיחות הראשונות שלנו, כדי לחסוך את כל הדבר הזה?!

וכן. 79. צילום המסך בפייסבוק הקרוב לביתכם.

dans girl

New member
שרי ורננה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4238019,00.html

נחזיק לכן אצבעות. כששרי אמרה לי לפני שבועיים שהיא משלמת 30 ש"ח על חצי קילו קמח הייתי בהלם.
אם לא היינו חיים במדינה הכה מתוקנת שלנו, הייתי מופתעת שזה לא מסובסד כבר
.

RenanaD

New member
כן, העמותה שלחה על זה מייל!

אבל הם הבהירו גם שבינתיים אין טעם לשמוח, כי כנראה שיצביעו נגד זה. ולמה? כי יש חוק שאומר שח"כים לא יכולים להצביע בעד חוקים שמשרדי הממשלה מתנגדים להם, ומשרד האוצר והמשפטים מתנגדים. או משהו כזה, קראתי את המייל מתוך שינה. חלם...

dans girl

New member
מרמור
נמאס לי מקשר כימייייייייי

מן הסתם הגעתי לבוחן בהרגשה חרא (למרות שאתמול קיבלתי את הציון בבוחן הקודם שבו קיבלתי 100), וכמובן שלמרות שאתמול ראיתי את הפתרון לאותה שאלה בדיוק לא היה לי מושג קלוש מה לעשות ועניתי על בערך 2 שאלות מתוך 4.
למה המקצוע הזה כזה מסריח.
למה יש בו בוחן כל שבועיים בממוצע שיקבע 20% מחורבנים מהציון הגם ככה רעוע ממש שאני צפויה לקבל בו.
למה התרגילים שלו לא מובנים ואי אפשר, ברמת האי אפשר בכלל, לפתור אותם, בלי שיש את הפתרון ביד (וגם אז, זה לא פשוט).

לא מעניין אותי מאיפה באים המספרים הקוונטיים.
ויש לי עוד מעבדה היום.

מוות.

למעלה