די נו.

ממש
פשוט יותר מדיי זמן בתפוז

והרבה פעמים זה סתם חיפוש בגוגל. nothing special...

o0Invisible0o

New member
כעבור 4 ימים

המצב הרבה יותר טוב!
ההיא שלא שלחה לי ביוגרפיה פשוט ירדה מהתוכנייה..כלומר, השם שלה עדיין מופיע אבל בלי פסקת ביוגרפיה ותמונה. בעיה שלה. אני רק מקווה שליום הכנס עצמו היא תופיע..

אנשים טובים עושים דברים טובים ועוזרים לי לארגן הקרנה אלטרנטיבית...יש לנו מקום אבל הם רוצים עזרה לוגיסטית (לא צריכה להיות בעיה) וכסף (קצת בעיה, בטוחה שנצליח להתגבר עליה!).

אחרי שהשמיטו את הכנס לחלוטין מהאתר של הפסטיבל, כולל את אורח הכבוד שפשוט לא הכניסו- שלחתי מיילים לכל העולם ואחותו ועובדים על להכניס את כל המידע על הכנס בימים הקרובים.

עדיין יש לי בעיה עם שיווק, יש לי שני אנשים שעושים את זה אבל אני לא כ"כ סומכת על כך שהם באמת עושים את העבודה.

יש לי בעיה עם המנהל הטכני שפשוט לא רוצה לעבוד בכלל, אלא לקבל כניסה לאירועי הפסטיבל ולכן הוא הצטרף לצוות. אתמול הייתה לי פגישה איתו ורציתי..פשוט..אההה....לזרוק עליו משהו..כבד..מאוד. בכל מקרה, מחפשת לו מחליף כי באמת שלא סומכת עליו.

ויש לי בעיה, כרגיל, עם הנהלת הפסטיבל..שלא מתקשרת איתי בכלל, לא עומדת בהבטחותיה ובדברים שהסכמנו עליהם ובגדול...אממ..מציבה אתגרים. נקרא לזה ככה.

החלטתי להסתכל על זה כדויד מול גוליית כזה. אם אני אצליח להעמיד את הכנס הזה ולהביא קהל עשיתי את הבלתי אפשרי מול הנהלת הפסטיבל שעמדה בדרכי. הרבה יותר כיף לי מאז ששיניתי כיוון ככה, הכל אתגרי וכל הצלחה קטנה היא נצחון גדול.

את אדירה והכנס יהיה מדהים.

יום יבוא ויהיה פסטיבל שלם של ניו מדיה בארץ וזה יהיה בזכותך.

מוקצן בטירוף אבל משעשע. היא חמודה, פעם הייתי רשום אליה ומתישהו ויתרתי.

Moreiro

New member
זה די נכון

הרבה פעמים אני מסיימת סדרה או ספר ופשוט... יש לי מועקה בגרון!
וזה קורה גם עם דברים לא חדשים... למשל אם אני אקרא את כל ה"פ שוב או אעשה מרתון מההתחלה עד הסוף של סדרות שכבר ראיתי ונגמרו...
לפני איזה שנה עשיתי מרתון של משהו ובחיי שהיתה לי הרגשה הזויה כזו של מועקה במשך איזה שבוע... וזה לא יצא לי מהראש ברמות שהייתי צריכה להזכיר לעצמי שאלו רק דמויות והשחקנים בסדר ומאושרים להם. האבסורד הוא שאני לא זוכרת מה זה היה
יש מצב שאליאס אפילו...

o0Invisible0o

New member
קרה לי עם צפייה מחודשת בגילמור...

נותר חלל בחיי ונזרקתי אחורה בזמן, שוב רציתי לדעת הכל על השחקנים, מה הם עשו מאז, לראות ראיונות ותמונות ולהתאבסס. כרגיל.

עכשיו תור צ'ירס.

מה תהיה הסדרה הבאה?
אין לדעת!

Rachel47

New member

קורה לי המון וכן גם במרתונים שלסדרות
לפעמים אפילו יותר מבסדרות שאני רואה בקצב של פעם בשבוע..אבל תלוי בסדרה..יש משהו בצפייה האינטנסיבית והמרוכזת שעושה את זה יותר קשה..
אחרי המרתונים (ברבים..היו איזה 3) של צ'אק אני מרגישה ככה כל פעם מחדש...
ולא רק בסוף ממש..ככה עשרה פרקים לפני הסוף מתחילה להצטבר המועקה כבר...

למעלה