כעבור 4 ימים
המצב הרבה יותר טוב!
ההיא שלא שלחה לי ביוגרפיה פשוט ירדה מהתוכנייה..כלומר, השם שלה עדיין מופיע אבל בלי פסקת ביוגרפיה ותמונה. בעיה שלה. אני רק מקווה שליום הכנס עצמו היא תופיע..
אנשים טובים עושים דברים טובים ועוזרים לי לארגן הקרנה אלטרנטיבית...יש לנו מקום אבל הם רוצים עזרה לוגיסטית (לא צריכה להיות בעיה) וכסף (קצת בעיה, בטוחה שנצליח להתגבר עליה!).
אחרי שהשמיטו את הכנס לחלוטין מהאתר של הפסטיבל, כולל את אורח הכבוד שפשוט לא הכניסו- שלחתי מיילים לכל העולם ואחותו ועובדים על להכניס את כל המידע על הכנס בימים הקרובים.
עדיין יש לי בעיה עם שיווק, יש לי שני אנשים שעושים את זה אבל אני לא כ"כ סומכת על כך שהם באמת עושים את העבודה.
יש לי בעיה עם המנהל הטכני שפשוט לא רוצה לעבוד בכלל, אלא לקבל כניסה לאירועי הפסטיבל ולכן הוא הצטרף לצוות. אתמול הייתה לי פגישה איתו ורציתי..פשוט..אההה....לזרוק עליו משהו..כבד..מאוד. בכל מקרה, מחפשת לו מחליף כי באמת שלא סומכת עליו.
ויש לי בעיה, כרגיל, עם הנהלת הפסטיבל..שלא מתקשרת איתי בכלל, לא עומדת בהבטחותיה ובדברים שהסכמנו עליהם ובגדול...אממ..מציבה אתגרים. נקרא לזה ככה.
החלטתי להסתכל על זה כדויד מול גוליית כזה. אם אני אצליח להעמיד את הכנס הזה ולהביא קהל עשיתי את הבלתי אפשרי מול הנהלת הפסטיבל שעמדה בדרכי. הרבה יותר כיף לי מאז ששיניתי כיוון ככה, הכל אתגרי וכל הצלחה קטנה היא נצחון גדול.