די נו.

o0Invisible0o

New member
די נו.

אין לי כוח יותר.
אני רק רוצה להיות אחרי הכנס.
אני לא מבינה למה המנהלות מציעות דברים והקרנות ואח"כ לא משבצות בלו"ז, לא מעדכנות אותי לגבי זה..ולא כלום.
אני לא מבינה למה אנחנו שבועיים לפני הפסטיבל וכלום לא סגור..עזבו כנס, מצבו דווקא לא רע, אבל פסטיבל- עדיין אין כלום באתר, עדיין אין להם תוכנייה גם כן...אז התפרסמו שתי כתבות וזהו.
אני לא מבינה למה כבר חודש את מתחמקת ממני כשכל מה שאני רוצה זה 3 שורות ביוגרפיה "בלהבלה למדה במוסד הנחשב בלהבלה את תחום הבלהבלהבלה, לאחר מכן עברה בתור בלהבלה והיום מוכרת ביותר כבלהבלה בתחום הבלהבלה, ההתמחות שלה היא בלהבלהב ועוד איזה בלהבלה" יחד עם תמונה.
יאללה, שחררי אותי מהתוכנייה, תני לי להוציא אותה לדפוס. בחייך.
אני מבינה, אבל לא מעריכה, את כל אנשי הרגע האחרון שמוכנים להצטרף לצוות אבל לא רוצים לעשות כלום.
אני לא מבינה למה כ"כ קשה לשווק.
אני לא מבינה למה כזה קשה לי לנסח קומוניקט.
ואני בחיים לא אתגבר, למרות שאני מבינה, על הביטול של האחים פיין.

ועם כל זה, אני מודה ממש, על כל המתנדבים שעובדים ממש ממש קשה ועוזרים לי במשימות שבוודאי ולחלוטין ראויות לתשלום..שהם כמובן לא מקבלים.

אעעאאהההה.

פחות משבועיים לפתיחת הפסטיבל,פחות משלושה שבועות לכנס.

RenanaD

New member

יהיה בסדר!
גם בשנה שעברה היה נראה לך שהכל קורס, ובסוף יצא מעולה. דברים יסתדרו בסופו של דבר, אחד אחרי השני, ויהיה אדיר!

o0Invisible0o

New member
אההה את חמודה ותודה!

קצת נמאס לי להיאבק ולדחוף ו..לעשות הכל. ורציתי להשתפר ולעשות כ"כ הרבה יותר דברים ממה שהיה שנה שעברה אבל לא נראה שזה קורה.
עדיין יהיה טוב, גם שנה שעברה באמת היה טוב...סתם יו נואו, מכוונים ל100 ואז כשמוציאים 70 זה באסה.

RenanaD

New member
זו אחת הבאסות הכי גדולות, שלאנשים יש

ציפיות שונות ורמות שונות של נכונות השקעה. ואין לך שום דבר שתוכלי לעשות עם זה, כי בסופו של דבר זה תלוי רק בבחירה החופשית שלהם ואת הרי לא יכולה לעשות הכל לבד

אז כן. אבל את מצדך עושה את המקסימום, ואולי גם אלה שמעכבים אותך יתעשתו בסופו של דבר!

o0Invisible0o

New member
kids react הוזמנה לסדרת טלוויזיה

והצילומים נופלים על השבוע של הפסטיבל..

אהה נכון, שמעתי... וואי, זה רק בגלל ביש מזל כזה?
באמת באסה.
אבל לא נורא, אני בטוח שיהיה מוצלח גם ככה.

o0Invisible0o

New member
פפט כן וממש ברגע האחרון..

שנייה לפני שסגרנו כרטיסי טיסה.

הם לגמרי היו בקטע..למרות שהסוכן שלהם היה...קצת מאתגר.

וכן, יהיה נחמד, נראה לי שאדם גולדמן שכן מגיע (יוצר סדרות אינטרנט עצמאיות) וג'ק קונטה שישתתף מרחוק יהיו מעניינים ומוצלחים.

סתם עכשיו אין לי כוח להנהלת הפסטיבל..ו..אממ..נקרא לזה.."האתגרים" שהם מציבים בפני.

RenanaD

New member
חחחח תראו איזה מייל קיבלתי מתפוז!

שלום הגמד של איילת 908,
בעקבות ניסיון פריצה לאתר תפוז על ידי גורמים עוינים, שנבלם על ידי מערכות האבטחה של האתר, נקטנו בצעדים שונים לטיפול בפריצה ולהגברת האבטחה.
כחלק מהצעדים שנקטנו, ביקשנו מגולשי האתר, להחליף את סיסמתם.
הבחנו שעדיין לא שינית את סיסמתך בתפוז. אנחנו ממליצים להחליף את הסיסמה לסיסמה מאובטחת יותר בהקדם.
כדי להחליף את סיסמתך לחצ/י כאן
אנו מודים לך על ההבנה והסבלנות ומצפים לראותך במהרה שוב בפורומים, בבלוגים, בפליקס וביתר היישומים באתר.
בברכה,
הנהלת תפוז אנשים

זוכרים את זה?!

RenanaD

New member
כן! שיחקנו את זה פה בפורום, כל אחד היה הגמד

של מישהו אחר, ואני הייתי שלך

Moreiro

New member
מישהו יודע איך עושים

שבכרטיס האישי/עולם המשתמש/וואטאבר שקוראים לזה עכשיו לא יוכלו לראות את ההודעות האחרונות שפרסמתי?

עברתי על כל ההגדרות האפשריות ולא מצאתי איך לבטל את זה

Rachel47

New member
ובאותו הקשר

יש רשימה של פורומים שמופיעים בקוביות בעמוד הראשי
איך אני פאקינג עורכת את זה?!
אפשר היה פעם ועכשיו עברתי על כל העולמות ואין לי מושג איך עורכים את זה! עד שיש לי פורום שאני אשכרה רוצה שיהיה שם ויהיה לי יותר קל להכנס...

בקשר לשאלתך- אין לי מושג העולמות של תפוז זה הדבר הכי פחות יעיל שנתקלתי בו אי פעם!!!

את מתכוונת לפורומים מועדפים? הכי פשוט זה בצד שמאל (בדף של הפורום) יש לך "האזור שלי בפורום" ואז "המועדפים שלי" ושם את יכולה להוסיף/להוריד.
(יכולה להיכנס פשוט לקישור http://www.tapuz.co.il/Forums2008/Popups/MyFavoriteForums.aspx )
הדרך היותר מסובכת זה להיכנס לעולם שלך, ניהול > הגדרות > תפוז אישי
ושם יש "הפורומים שלי"..

Rachel47

New member
כן נכנסתי מהדרך השניה

שם זה בכלל לא הוסיף
כאן זה כן מוסיף! תודה!
אני חושבת שלכרגע זה פתר את הבעיה

כן, זה באמת טריקי כנסי לניהול > הגדרות > שליחת עדכונים
נראה לי שזה "הציגו את ההודעות שלי מהפורומים ל.."
תסמני "אף אחד" (או רק חברים, אם את רוצה) וזה אמור לעבוד.

למעלה