paloma blanca

New member

סיפור ששמעתי:
אתמול קבענו ערב גברים בקפה השכונתי. מקלחת, צחצוח שיניים, דאודורנט, קרם פנים אנטי אייג'ינג, בושם, בגדים בשיק, אסתי רוזה בגג והכל מוכן. לוקח את המפתחות של הארלי ובדיוק כשאני עומד לצאת, דפיקה בדלת. מלחיץ אותי שדופקים בדלת כשאני לא מצפה לאף אחת, אז בשקט בשקט ניגשתי בצעדי גנב זהירים, הצצתי בעינית וראיתי שזו ש. אחת השכנות המפילות ביהודה המכבי רבתי. מה לא עשיתי כדי שהרגע הזה יגיע? הצעתי סוכ...ר, סחבתי קניות, החלפתי נורות ואפילו טיילתי עם גוצ'י, הצ'יוואווה המתיימר להיות כלב שלה, כשהיא נתקעה פעם עד מאוחר בעבודה. ואתמול הגיע הרגע, אתמול זה סוף סוף קרה. "תודה אלוהים" אמרתי לעצמי, לקחתי נשימה עמוקה ופתחתי את הדלת. "יש לי חשק מטורף לבלות, להשתכר, ולה*דיין כל הלילה. יש לך תוכניות?" היא שאלה בחיוך שובבי ומפיל שעשה לי חלושס וגרם לי לאחוז במזוזה כדי לא להתעלף. "תוכניות? לי? מה פתאום. בדיוק נכנסתי הביתה ותכננתי לי ערב חופשי" עניתי מתוך אינסטינקט ראשוני גברי כובש וחייתי ובידיעה שהחברים שלי יבינו, אם יאמינו. "יופי, אז תוכל לשמור לי על גוצ'י? כי כרגע חזרתי מהעבודה ויש לי דייט" היא אמרה. "אאא גוצ'י בטח" נחנקתי. "יופי תודה חמוד".

חמוד מחמוד. כוסומו.

חחחחחחח

סוף כל סוף מישהי מחזירה "להם" וכמו שמגיע להם חחחחחח טוש'ה נה נני נננ נה

שתהיה שבת עליזה ונעימה - שבת שלום לכווווולם

רק טוב!!!

למעלה