יום 98
לילה

גם אני התרשמתי לטובה מלאון

האמת שבכלל הוא אחד האנשים ששיניתי את דעתי עליהם בהדרגה, הוא ממש לא אידיוט, הוא שיטחי והוא תמים אבל יש לו פוטנציאל. אני שמחה שהוא נטש את הנאמנות לטהוניה וסוף סוף העמיד אותה להדחה, דיבר הכי לעיניין בהדחה.
לבנה... למי היה כוח לשמוע את כל המלל הזה? משהו עם הלב שלה או בלה בלה בלה דומה. תכלס הגיוני שתעמיד את לאון ודור אז אין לי בעיה איתה. היא יחסית יותר מחוברת לירדן ואיתי ואבי... מצליח לעבוד על כולם עם התפילות והילת אב הבית.
דורין הייתה חמודה, חבל שהעמידה את איתי ולא את ירדן אבל אני יכולה להבין שהוא נגע לליבה עם עיני ההאש פאפיז וסיפורי הלב השבור.
טהוניה קודם כל פתחה בסבב תלונות לבטלר: הידעתם שיש יותר מידי כלור בבריכה? לא הבנתי למה היא מעמידה את לאון ודור בגלל המשימה, מה הם עשו במשימה שלא היה לרוחה של המאדאם? היא העמידה את דור ולאון כי היא חושבת שהם מצביעים נגדה, שזה סבבה ולא צריך לחפש תירוצים מתחת לרצפה.
ירדן - ממתי היא וטהוניה BFF? שיהיה, ילדה חביבה אבל אין לי עדיין מושג מיהי ומהי.
נשארתי עם שני האסטרטגים של הבית ושניהם נכשלו, לא רק ברמה האנושית, כי לא היו לי ציפיות מרחיקות לכת כאלו משניהם, ברמה האסטרטגית נטו:
איתי היה צריך להעמיד את לאון. הוא לא היה מאבד נקודות על זה. אבל להעמיד את דורין אחרי שהיא הייתה לצידו ותמכה בו כשהוא היה בדיכי מטהוניה זה היה מטומטם. תומכי טהוניה שאוהבים אותו לא יצביעו לו יותר כי הוא העמיד את דורין, ואלו שאינם תומכי טהוניה ואוהבים אותו בגללו - יכולים להתאכזב מכפיות הטובה שלו.
אבי פישל אפילו יותר מאיתי כי לו יש שתי מועמדות שהוא יכל לשים בלי למצמץ: לבנה וטהוניה, בעיקר טהוניה. עם לבנה אין לו כלום, על טהוניה יש לו טענות מלוא הטנא. מילא ירדן, נגיד שהוא מרגיש אליה רגשות אבהיים, אבל טהוניה ולבנה לפני דורין? אבי שוכח שהוא לא צריך למצוא חן רק בעיני בני הבית אלא גם ובעיקר אצל הצופים. נניח שנפשו, כלומר ביטנו, שהרי האבי צועד על קיבתו, נקשרה בבישוליה של ירדן ובדגיה של טהוניה, אז הוא יכול היה בשקט לבחור בלבנה שלא מבשלת או בטהוניה, שבמילא לא תלך לשום מקום עד הגמר.
דור בטח יבחר בטהוניה, השאלה מי יהיה אצלו עוד ברשימה. כנראה ירדן או לבנה.

למה אבי תמיד חייב לעצור את לאון.

למה הוא לא נותן ללאון להגיד לטהוניה את מה שהוא מרגיש. כמה היא אנוכית ונרקיסיסטית וכמה הגישה שלה מחורבנת.
איזה נפילה של לאון עם האבות בחייו. רק לחשוב כשהוא יהיה בחוץ וישמע על מעללי אבי, איך הוא יתאכזב. הוא נותן באבי כל כך הרבה אמון, מקשיב לו כמו לאבא.

לאה133

Well-known member
טהוניה ולבנה בגמר זה ברור טהוניה לוקחת בבטחון

אין שחקנים ראשיים בהצגה הזו רק שחקני משנה והמלכה טהוניה.

כל הקללות, הדיבורים הבלתי פוסקים על טהוניה, האח והיחידה, אתם נותנים לה את המליון, אתם שחופרים רק עליה, מלהיבים אחרים שיצביעו לה, אם לא הייתם מתייחסים אליה יש סיכוי ששם אחר היה עולה לגמר, אבל אתם נותנים לה במה כל היום כל יום

עידמןן

New member
לאון

מעניין לראות אותו מחוץ לבית.. יש לי הרגשה שהוא נכנס כי לא הלך לו עם בנות..

TheShining

New member
אז מה, סתם סיפר סיפורים על זה

שהשכיב את כל תל אביב?
(שאלה רטורית)

מה? נראה לי שבנות מתות עליו.

בבית שם די ברור שכל הבנות שם לא היו מתנגדות....
ותאמין לי שיש לו את זה. האדישות, הגישה, בנות נדלקות עליו במהירות...

Noya84

New member
מעניין מה לבנה מעוללת בחדר, שמראים

לנו ככה את דור
קורא בתנ"ך...

andy181

New member
עם כל הכבוד לזה שדור קורא בתנ"ך, אין אף שיחה

שמתנהלת בחדר השינה?

Noya84

New member
טהוניה ולבנה באותה מיטה...בטח