יום 98
לילה

גלגל48

New member
מעורר בחילה החזיר ...

לא יכולה לראות אותו במסך! דוחה שבדוחים ותוכו כברו,,

לאה133

Well-known member
בואו נחשוב כמה חכם יש באישה שעושה בשידור חי

אן דן די נו ............. וממשיכה.......... וממשיכה............וממשיכה................ וממשיכה
מה זה גן ילדים פתחה????????????? אשה נשואה עם 3 ילדים השכלה של ילד בכיתה ב' בקושי

מתפללים - מעורר רחמים......בית מדרש ממש

לו היו נשארים עוד חודש היו כבר חוזרים בתשובה
זילות של ממש.......כמה מהם יתקרבו לסידור בחוץ בהמשך...?
ואבי מנצח על התיז-מורת
נורא

חחחחחח נורא ממש, זמזומי המזמורים..ממש כלא

מחפשים ישועות
כי בשבילם ההפקה היא אלוהים
וזק הוא המשיח

טפיייייייי גועל נפש

baggio10

New member
אבי ולאון... לאון ואבי... אבי ולאון....

איזה צמד חדלי אישים

אין מילים ממש

2 כלומניקים במלוא מובן המילה

יאללה עוד שבועיים וחצי למנייאק... החיים הבינוניים והמרירים לא הלכו לשום מקום

erik555

New member
באג'יו, מה דעתך על דור ?

אנא היה רחמן כלפיו...

ובכלל, יש מישהו שמוצא חן בעיניך ?

baggio10

New member
זה אולי יפליא אותך, אבל דעתי עליו חיובית מאוד

אני חושב שהוא בין הבודדים שם שבאמת נקי וחף ממניירות בבית ( מחבב גם את ירדן ודורין למרות היעדר האונה)

אני מזהה אצלו טוב לב אמיתי בניגוד לכל מיני שחקנים כמו אבי ולבנה

הבעיה היחידה שלי איתו היא שהוא לא מספיק ״גבר״ ועומד על שלו אבל אני לא שוכח שבניגוד לכולם שם הוא באמת צעיר מאוד ולמרות שנראה שעבר בחיים הרבה - עדיין חסר ניסיון בהתנהלות מול אנשים. יש בו הרבה נאיביות שפוגעת ביכולת שלו להבחין בין טוב לרע. קח לדוגמה נחש צפע כמו ביז׳ו שלקח לדור משהו כמו חודש וחצי לעלות עליו וגם לא בדיוק ב-100%.

אני מת שהוא יגיע לגמר במקום לאון ( שהוא מבחינתי ההפך הגמור של דור ובאופן כללי הדייר השנוא עליי בבית יחד עם אבי ו״טהו״) אבל אין לי באמת ציפיות מהעונה הכושלת הזו.

הם נשמעים כמו כת השטן

קוראים(בקושי),לא מבינים,מתלקקים,מורעבים,אך לא נעים לסרב לבאבא ברוך-אבי,לד זפלין-לוי-מנחוס.
אבי במיוחד צריך לבקש סליחות,חסר רגש (אך פועל בהעמדות מ "רגש").ציין,במיוחד,שלא יהיו לו חברים מבית האח,גילה במאוחר את אהבתו לבן האובד וגם לאשתו(בשיחת הטלפון,למי שלא זוכר,אמר לאשתו בתחילת השיחה "את לא תעזבי אותי עוד פעם ?")
מקווה שיהיה השישי שיודח

עדגיל

Well-known member
לצורך הדיוק נציין שהוא אמר לאשתו "מיכלי את לא

תעזבי אותי אף פעם" ולא עוד פעם. ואגב: מה זה הבן האובד? מה הפסדתי?

עדגיל-יכול להיות שאתה צודק בדיוק הציטוט

אבל משתמע די זהה.לגבי הבן האובד,כוונתי שרק בבית האח גילה כמה הוא אוהב את בנו (שכנראה מתקרב לגיל 30 ),אמירה די תמוהה שאינה מבטאת רגישות.לבחורה בת 22 לאחר כחודש היכרות (ירדן) הוא מגלה רגישות,האין בכך תמיהה ?

למעלה