הוא לא חידש לנו כלום זה ברור
R rachela25 New member 23/7/13 #111 ראיתם את הנשיקה של דור ואור שהייתה אתמול ראו בגאי פינס גם אני ראיתי אתמול וכולם סתם אמרו שלא הייתה נשיקה
ראיתם את הנשיקה של דור ואור שהייתה אתמול ראו בגאי פינס גם אני ראיתי אתמול וכולם סתם אמרו שלא הייתה נשיקה
T TheShining New member 23/7/13 #116 לא ראיתי נשיקה, גם מי שהיה כאן לא ראה. היו ספקולציות, כי הזווית היחידה שיכול היה לנשק אותה היתה כשרואים את אור מאחור. לכן אי אפשר היה לדעת בבירור. אחרי שאראה גיא פינס אדע על מה את מדברת
לא ראיתי נשיקה, גם מי שהיה כאן לא ראה. היו ספקולציות, כי הזווית היחידה שיכול היה לנשק אותה היתה כשרואים את אור מאחור. לכן אי אפשר היה לדעת בבירור. אחרי שאראה גיא פינס אדע על מה את מדברת
א אוהד לא הומו New member 23/7/13 #185 גם הקטע שראו מאחור, אני הייתי בטוח שהם התנשקו ואז ראיתי עוד פעם את האוזן שלה והבנתי שהוא מנשק לה את הצוואר... חבל
גם הקטע שראו מאחור, אני הייתי בטוח שהם התנשקו ואז ראיתי עוד פעם את האוזן שלה והבנתי שהוא מנשק לה את הצוואר... חבל
א אוהד לא הומו New member 23/7/13 #204 ואפשר לראות באינטרנט או משהו? אגב, הראו שם את הקטע שרואים מאחורה? כי אם כן לא הייתה שם נשיקה בסוף...
מ מכור לצדק New member 23/7/13 #235 כן, הכוונה לזה. לדעתי זו כן היתה נשיקה, אבל באמת, מה זה חשוב. על זה יקום דבר...? אני לא מייחס לזה שום משמעות.
כן, הכוונה לזה. לדעתי זו כן היתה נשיקה, אבל באמת, מה זה חשוב. על זה יקום דבר...? אני לא מייחס לזה שום משמעות.