קיטורים ותמיכה לסופ"ש

בהצלחה

מאוד מרגש ( אותי לפחות) קחי נשימה עמוקה ודמייני איך מליוני הזרעונים מגיעים בביטחה למקום המפגש ...

talip5

New member
תודה על כל התגובות

עכשיו נשאר לחכות ולשים נרות פעמים ביום.... אתמול היה מצחיק יחסית בעלי המתוק הוביל את הזרע מהמעבדה לרופא נשים שם אני חיכיתי כשהוא דבוק לגוף שלו וכל הדרך הוא דיבר אליו ואמר לו לעשות את העבודה שלו כי כדאי לו לצאת החוצה כי כל המשפחה מחכה לו...מאוהבת בבעל שלי...:)

stimp228

New member
משקשקת....

עוד לא עשיתי בדיקה וגם המכשפה עדיין לא הגיעה... היום ימ 34....
עשיתי בדיקה נאאה ביום רביעי בהצהריים אבל היא יצאה ממש שלילית וזאת בדיקה של אי ביי ורכשתי את הלא כל כך רגישות....

בכל מקרה עדיין יש נפיחות בחזה (אתמול היה יותר), עדיין הפרשה די מוגברת (עוד סימן טוב).... ואתמול והיום דודה עצבנית לשוקולד....

בקיצור כל הסיבות בעולם שאני מנסה לפרש כמשהו חיובי אבל בתכלס הזוי אם זה יהיה הריון....

מה לעשות? להמתין עוד יומיים למכשפה? כי אם אני אעשה בדיקה מחר על הבוקר קתצא שלילית זה די יהיה מבאס... כבר הספקתי להשלות את עצמי בסופ"ש הזה....

אני אומרת שצריך לעשות בדיקה

בין אם היא חיובית ובין אם היא שלילית (חס וחלילה!) זה יסיים את הסבל שלך....

stimp228

New member
חחחחחח

להפך.... אני נהנת לפנטז!!!!
המציאות יותר קשה... בקושי עבדנו החודש אז הסיכוי להריון קלוש מינוס...

כל הכבוד לך! אני מחזיקה מעמד שבוע גג

פעם הקודמת היה השיא, התחלתי לבדוק רק 6 ימים אחרי ההחזרה (יוא"ב 9!)

לדעתי, ומניסיוני עם בדיקות מאיביי

לכי תקני יס אור נו פרו', ותעשי אותה מחר בשתן הראשון.
לדעתי היא תיתן תשובה מהימנה. בהצלחה!

stimp228

New member
לא יצא לי לקנות היום...

חשבתי על זה אבל ויתרתי... לא בטוחה למה.
אז כנראה שאם אני אבדוק זה יהיה עם הסטיק של אי ביי....
ביית ממליצה לי להמתין עוד קצת עם הבדיקה? (הסבלנות שלי תספיק לעוד איזה יומיים...)

timi24

New member
עוד חודש אבוד...

אתמול שוב כשלה לה עוד הזרעה שכה ציפיתי כבר לבשורות טובות..לא רוצה לעבור שלב, מספיק סובלת
לא יודעת כבר איך לתאר את הכאב הזה...לא יודעת איך מפסיקים שיכאב ,איך מפסיקים לבכות , להתאבל על עוד חודש
לא יכולה להתמודד כבר עם הכשלונות האלה...שלוש שנים וכל פעם אני אומרת לעצמי החודש זה יקרה, החודש זה החודש..
כל הבדיקות ,כל הטיפולים, הזריקות ,בדיקות הדם לפני הקפה של הבוקר, כל הברכות מהבריתות, מהפרשות החלה
ושוב תקווה ששוב התנפצה..
אין לי כוחות יותר להתמודד, מיואשת וכואבת מידי

יכולה להציע רק חיבוק...

מבינה שקשה לך מאד.. ושקשה לקוות שוב אחרי שמתאכזבים פעם אחר פעם... אבל אין ברירה. מקווה מאד שלא תאבדי תקווה ושתמשיכי להאמין ולנסות עד שתצליחי ותחבקי תינוק קטן בריא ומקסים.... שולחת חיבוקים וחיזוקים..

נועה312

New member

אני מבינה את הייאוש ומקווה שסוף סוף תראי תשובה חיובית בקרוב.
כמה זמן אתם בהזרעות ואם אפשר לשאול, אתם מוסברים או שאתם לא מוסברים?
היו לך הריונות במהלך שלוש השנים האחרונות?
אם ניסיתם כבר מספיק הזרעות והרופא ממליץ לכם לעבור ל-IVF, אני אישית הייתי עוברת. ב-IVF הסיכוי יותר גדול ואפשר לגלות בעיות שלא מגלים בהזרעות ואז לפתור אותן.

orange star

New member
נשמע שאנחנו במצב דומה..

אחרי הזרעה שלישית (מתוכן שתיים עם טיפול הורומונלי) וכלום.

זה באמת מייאש ... אבל איכשהו כל חודש מביא עימו את האופטימיות לחודש הבא..

חוץ מלהציע חיבוק וירטואלי אין לי כל כך מה לומר .. ואולי מרגיע לחשוב על זה שמקסימום "עולים כיתה"
ועוברים להפריות - ומתישהו בסופו של דבר זה יגיע.

מאחלת לנו חודש מנצח ..

timi24

New member
תודה בנות...

כל כך מתסכל וכואב.. הפעם באמת נשברתי הלוואי ויהיו כוחות להמשך.. אם יש בכלל טעם! מטופלת הורמונלית לפני הזרעות ויש בעיית זרע אצל הבעל שגם מטופל באיקקלומיןןן יש לו גם וריקוצלה! הרופא אמר שזו הזרעה אחרונה לפני הפריות אך לא יודעת מה לעשות.. תודה על התמיכה והחיבוקים

timi24

New member
תודה בנות...

כל כך מתסכל וכואב.. הפעם באמת נשברתי הלוואי ויהיו כוחות להמשך.. אם יש בכלל טעם! מטופלת הורמונלית לפני הזרעות ויש בעיית זרע אצל הבעל שגם מטופל באיקקלומיןןן יש לו גם וריקוצלה! הרופא אמר שזו הזרעה אחרונה לפני הפריות אך לא יודעת מה לעשות.. תודה על התמיכה והחיבוקים

למעלה