הספק מכובד כיאה לתקופת מבחנים
Triangle - אין לי מושג איך הגעתי לסרט הזה. בעיקרון בלי יותר מידי ספויילרים, כמה אנשים יצאו להפלגה ונתקלו בסופה מסתורית שהפכה להם את הסירת מפרש והם עברו לספינה שעברה ליד ושם.. דברים רעים מאוד קורים.
בהתחלה הייתי כזה- אוקי ראיתי את הסרט הזה מיליארד פעם.. ואז הם העיפו אותי עם טוויסט ממש נחמד, בערך מדקה 42 הסרט הסטנדרטי של אוי מישהו מנסה לרצוח אותנו אחד אחד הופך למשהו אחר לגמרי. הרעיון מגניב הביצוע סביר והשחקנית הראשית מעצבנת בטירוף

הניסוי (2010) - מסופר על הניסוי המפורסם שבו לוקחים 26 אנשים זרים והופכים חצי מהם לסוהרים וחצי לאסירים. הניסוי שבוצע אז השתבש נורא מהר.. הסרט לוקח את זה קצת לכיוון הוליוודי אבל בכל זאת מאוד נהנתי והעביר לי את הזמן מצויין. למרות שבכלל רציתי לראות את הסרט הגרמני מ2001 באותו השם, הבנתי שהוא טוב בהרבה הרבה רמות מהאמריקאי.. אני אבדוק את זה

היומן - בשביל לשמר את הסטטוס שלי בתור בחורה טיפוסית הייתי חייבת סוף סוף לראות את זה.. חמוד לא יותר מזה.. לא התרגשתי יותר מידי אם בכלל..

A Walk to Remember - שני בני נוער מתאהבים, היא חנונית הוא מגניב.. כרגיל. יש קצת טוויסט בסוף שהיה אמור לרגש אבל נראה לי עשו לי את המניפולציות האלה כל כך הרבה בקולנוע שזה כבר לא עובד עליי.
אגב, אולי זה לא נראה ככה אבל נהנתי ממנו חחחח

פיצ' פרפקט 2 - הרבה פחות טוב מהראשון.

ולפינת הוואטדפאק:

שיני כלב (2009) - סרט יווני. מסופר על שלושה מתבגרים שחיים חיי בידוד בביתם, הם לא יוצאים ממנו בגלל ההורים האובר-מגוננים עליהם. ההורים שלהם ממלאים את הראש שלהם בהפחדות מהעולם בחוץ ששורץ במפלצות מפחידות כמו 'חתול' וכיוצא בזה.. הדבר היחיד שמגיע מהעולם החיצוני זו בחורה שהאבא שוכר שתגיע פעם בשבוע לספק את צרכי הבן המתבגר..
ההורים אומרים שהדרך היחידה לדעת שאתה בוגר מספיק לצאת החוצה ולהתמודד עם העולם החיצוני הוא אם 'שן הכלב' תיפול לך.. (זה הניב הזה..) והדרך היחידה לצאת החוצה היא עם הרכב ואפשר להתחיל ללמוד נהיגה רק כששן הכלב תצמח חזרה.

סרטים זרים

ו.. כמה סרטים שראיתי -רק- כי קראתי את הספרים והם היו חצי כוח גם מבחינת הספר וגם מבחינת הסרט:

This is where I leave you - כשאב המשפחה נפטר כל המשפחה חייבת לשבת שבעה עליו כי זו הייתה בקשתו האחרונה.. הם לא כל כך מסתדרים.
Its kind of a funny story - ילד בן 16 שסובל מדיכאון ורוצה להתאבד, מאשפז את עצמו במחלקה פסיכיאטרית