הסיכום השבועי הפעם ללא מילים..... וש2ת שלום כמו2ן
י יערית New member 28/12/12 #2 גודדדד מורנינג הבקרים האלו של הנג אובר משבשים לי את הסדר. מתייצבת במטבח לשבת ילדודס... קובה דלעת בתפריט פילה דניס צלי בקר שניצלים לבעייתיים אורז עם מצע אפונה ועשבי תיבול תפו"א יוקפץ ואם יישאר מקום... תבית לשבת. שבת מבורכת !!!
גודדדד מורנינג הבקרים האלו של הנג אובר משבשים לי את הסדר. מתייצבת במטבח לשבת ילדודס... קובה דלעת בתפריט פילה דניס צלי בקר שניצלים לבעייתיים אורז עם מצע אפונה ועשבי תיבול תפו"א יוקפץ ואם יישאר מקום... תבית לשבת. שבת מבורכת !!!
מ מצוטטת New member 28/12/12 #5 קובה חמוסטה <ככה מאייתים ? חחח> הצטרפות מיקרים, אתמול קניתי <ככה משלימים הכנסה אצלנו אנשים בעבודה :-|D> יצא לי מרק , פם ראשונה שהעזתי להחליף ת'ירק המסורתי בנענע מודה, לא מפסיקים ללמוד אפ'פם
קובה חמוסטה <ככה מאייתים ? חחח> הצטרפות מיקרים, אתמול קניתי <ככה משלימים הכנסה אצלנו אנשים בעבודה :-|D> יצא לי מרק , פם ראשונה שהעזתי להחליף ת'ירק המסורתי בנענע מודה, לא מפסיקים ללמוד אפ'פם
י יערית New member 28/12/12 #7 לא על החמוסתא הלכתי אותה קובה רק במרק דלעת...הניחוחות בבית עולים על ריח הניקיון את כבר אכלת את.המרק חוריישט שלי, מרק פרסי מלא נענע כוסברא ופיטרוזילייה וכמובן בשר (אם זכרוני לא בוגד בי). אני מזמן יצאתי מהקופסא...מטעמים!
לא על החמוסתא הלכתי אותה קובה רק במרק דלעת...הניחוחות בבית עולים על ריח הניקיון את כבר אכלת את.המרק חוריישט שלי, מרק פרסי מלא נענע כוסברא ופיטרוזילייה וכמובן בשר (אם זכרוני לא בוגד בי). אני מזמן יצאתי מהקופסא...מטעמים!
א אילנהחלפ1111 New member 28/12/12 #20 דרך אגב גם בעיראקים יש ויש ואין מהכי טובים... ועם משפחה יחודי ומיוחד שאומר עלי המון חחחחחחחח
מ מצוטטת New member 28/12/12 #12 2 השמות לא אומרים לי כלום חחחחחחח אבל זה כנראה בדיוק המרק & דלעת תפו"א ובטטות <זה מה לימודוני> לא קלה התעוזה לאינטגרציה במטבחי.... אבל מקווה שיחגגו סביבו... )
2 השמות לא אומרים לי כלום חחחחחחח אבל זה כנראה בדיוק המרק & דלעת תפו"א ובטטות <זה מה לימודוני> לא קלה התעוזה לאינטגרציה במטבחי.... אבל מקווה שיחגגו סביבו... )
M M i c h a l y U S A New member 28/12/12 #34 מרק דלעת,בטטה,גזר, שורש ג'ינג'ר וחלב קוקוס עשו לנו את הערב אתמול. אבל אצלנו כאן עובדים כמו יום רגיל new yew eve is a different story יש מתכונים מאלפים שלכם? לאחרונה התחלתי לקחת את זה ברצינות..
מרק דלעת,בטטה,גזר, שורש ג'ינג'ר וחלב קוקוס עשו לנו את הערב אתמול. אבל אצלנו כאן עובדים כמו יום רגיל new yew eve is a different story יש מתכונים מאלפים שלכם? לאחרונה התחלתי לקחת את זה ברצינות..
D d a n i e l s 5 New member 28/12/12 #3 אור בקצה המינהרה ) עד שבאתי .......ללא מילים ???? ולאחר ריפרוף ,להלן הסיכום שלי : לא מצאתי למי להגיב, על מה להגיב ובעיקר איך להגיב ....... כל מה שנותר לי הוא רק להגיד שבת שלום לכל החדשים/החוזרים/הותיקים
אור בקצה המינהרה ) עד שבאתי .......ללא מילים ???? ולאחר ריפרוף ,להלן הסיכום שלי : לא מצאתי למי להגיב, על מה להגיב ובעיקר איך להגיב ....... כל מה שנותר לי הוא רק להגיד שבת שלום לכל החדשים/החוזרים/הותיקים
מ מצוטטת New member 28/12/12 #4 , את כל האובליגו של מילותיי מימשתי השבוע על מה את מדברת נישאר באמתחתי <ורק כי זו את > שיר <אהוב> )