סיכום שבועי

riktal

New member
סיכום שבועי

שאלת פתיחה - תהי/ה כנה - האמנת שהעולם יסתיים היום?

סיכום השבוע שלי
חדשות משמחות ששמעתי השבוע
חדשות עצובות ששמעתי השבוע
תוכניות מיוחדות לשבוע הבא
סדרות השבוע שלי
בסוף השבוע אני...
סרט
סרטון
תמונה

Ayelet 363

New member
מסכמת

שאלת פתיחה - תהי/ה כנה - האמנת שהעולם יסתיים היום? כן, כי אחותי פתחה טמבלר אתמול. סימן ראשון לאפוקליפסה.
בעבר חשבתי על זה הרבה, אבל הגעתי למסקנה שאני לא מאמינה בזה.

סיכום השבוע שלי: דיי בסדר.
חדשות משמחות ששמעתי השבוע
חדשות עצובות ששמעתי השבוע
תוכניות מיוחדות לשבוע הבא: מקווה למצוא עבודה (דיי פסלתי כל סוג אפשרי של עבודה שאני יכולה להשיג).
סדרות השבוע שלי: באפי, גלי, איך פגשתי את אמא, טורצ'ווד, דוקטור הו, התחלתי קאסל, go on ועוד.
בסוף השבוע אני... מקווה ללכת לסרט.
סרט
סרטון
תמונה: ג'וס ווידון.
וגם השטות הזו שעשיתי (רק מי שראה באפי יבין. מבוסס על ציטוט).
http://25.media.tumblr.com/74be6341db05bae5f3da08fb53dd0354/tumblr_mfc1hnJDbp1rrwwwjo1_250.png

riktal

New member
תמיד באיחור...

שאלת פתיחה - תהי/ה כנה - האמנת שהעולם יסתיים היום? ביום חמישי כתבתי בטוויטר שאני יוצאת לחגוג לפני סיום העולם, ומישהי מסינגפור כתבה לי מיד להירגע, כי אצלם כבר ה-21 והשמיים עוד לא נפלו. די התבאסתי

סיכום השבוע שלי - די שגרתי מלבד העובדה שכמעט כל יום חזרתי הביתה בשעות מאוחרות, כך שבקושי הייית בבית רוב השבוע

חדשות משמחות ששמעתי השבוע - סייק חודשו לעונה שמינית!
חדשות עצובות ששמעתי השבוע - לעונה יהיו רק 8 פרקיםמה שמריח כמו סוף למרות שהרשת לא מאשרת את זה עדיין

תוכניות מיוחדות לשבוע הבא - אתמול (ראשון) הייתי ביום בחירה, מה שאומר שהייתי בבית ושילמו לי כאילו באתי לעבודה

סדרות השבוע שלי - המתים המהלכים היה ענק (כרגיל), סוף סוף צפיתי בפרק 8 של פרינג (עונה 5 ואחרונה
), אבל עדיין לא בפרק 9, הגלדיס חזרה לעונה שלישית כשבבדיקת עמוד ה-IMDB שלה התברר לי שהיא לא האחרונה מה שגורם לי לאושר
, מרפאה פרטית היה נפלא כרגיל ועד עצם היום הזה חזרה לעונה שניה שהתחילה טוב.
בסוף השבוע אני בעיקר עבדתי על המחשב וראיתי סדרות

סרט- ראיתי את חיי פיי ביום חמישי והתלהבתי! למרות שכאוהבת בעלי חיים זה לא היה לי קל לצפות בסרט הזה, הוא עדיין היה שווה כל רגע. הוכחה היא שלמרות השעה המאוחרת שראינו אותו לא הרגשתי אפילו עייפות לאורך כל הסרט! מומלץ בחום!
סרטון - פרומו משוגע כרגיל לעונה החדשה של סייק - http://youtu.be/o6WqM1-dG5E
תמונה - תמונה של ג'יימס במראה ה"אני כבר לא מצלם" שלו עם מישהי שאני מאוד אוהבת כי היא הקליטה שיר איתו שהפך מיד לאחד השירים הכי אהובים עלי

למעלה