אז מה אכלתם בסוף השבוע?

החתולית

New member
אפרתי התייחס לביקור במסעדה...

לזה התכוונתי

&nbsp
אני יודעת שש.כ. אוהב לכתוב ביקורות יומיים אחרי שמסעדה נפתחת.

tgranot

New member
ניר צוק הצתייר כטיפוס ילדותי למדי

כוורת דבש טבעית במלון באמצע ת"א !!!

GIVE ME A BREAK
גם הקטע הזה ששפים חושבים שהם צריכים לספק יוצאת דופן במקום אוכל טוב היא שגוייה לדעתי. לרגש בצורה שכזאת ניתן פעם אחת. ואין מספיק קהל מתחלף בארץ על מנת לספק את הריגשי הפלצני הזה על בסיס קבוע. כך משקעים הון במחירים גבוהים ולבסוף נופלים.

puppet

New member
גם ממש מחוץ לנומה המיתולוגית יש כוורת (או לפחות היתה)

oreldi

New member
דווקא אחרי הכתבה הזאת אני ממש רוצה שניר צוק יצליח

הבן אדם מכר את הבית שלו כדי להחזיר חובות על המסעדות הקודמות שלו, ועדיין הוא הולך ופותח מסעדה חדשה. נכון שהמלון הוא זה ששם את הכסף, אבל עדיין, רואים כמה תשוקה יש לו וכמה זה בוער בו. ולגבי אבי אפרתי - הוא היה יכול להמתין עוד כמה שבועות, יש גם הנחת הרצה של 20% ככה שלא יקרה כלום אם המבקרים יתנו לו עוד כמה ימי חסד

יויו13

New member
אני מאוכזב מאבי אפרתי

יש רגעים שלחמול זו לא מילה גסה ,
המינימום זה היה לתת לו קצת זמן ,משום מה אפרתי היה נראה לי קצת יותר רגיש
ועדין בטח בהשוואה לבולדוג מערוץ 10 .

Gרר

New member
תוסיף לזה גם מה ש salo כתב

וזה הופך את העניין לאפילו יותר גרוע.

החתולית

New member
בעיקר שתינו יין

בשישי בבוקר הבחור חזר משבועיים עבודה בהודו, נח קצת ונסענו ליקב טוליפ, לחגיגות בר המצווה.
טעמנו ואהבנו את המאיה הלבן 2015 שהיה רענן וקליל, ומאד אהבנו את הסירה ריזרב 2009 שאפשר ליישן גם עוד 4-5 שנים.
&nbsp
בדרך הביתה עצרנו בחומוס אליהו ביקנעם. פעם ראשונה שלנו במקום, והיינו די המומים.
26 ש"ח לצלחת חומוס עם פול / גרגרים/טחינה או שילוב שלהם, ואפשר לקבל מילוי מחדש. הפיתות היו בשרניות בדיוק במידה שמאפשרת ניגוב. סלט ירקות טרי, ולימונדה במילוי חוזר חינם ליוו את החומוס.
החומוס היה מעדות המשולש - חלק מאד, עתיר טחינה וללא חמיצות. לא החומוס הטוב ביותר אכלתי, אבל סביר.
&nbsp
בשבת בצהריים ביקרנו ביקב מרכוס בכפר מונש. יש להם "בית פתוח" גם בסוף השבוע הקרוב, ואני ממליצה לכם לבקר בו. היינות מצויינים, האנשים נחמדים והמחירים סבירים.
&nbsp
שתינו ואהבנו:
סוביניון בלאן 2015, קברנה סוביניון 2011 ו- 2012, מרלו 2012. את כולם קנינו הביתה.
טעמנו גם מהפורט שאור מרכוס עושה, והוא פשוט מצויין. לא קנינו כי עדיין יש 2 בקבוקים במקרר

&nbsp
מסביב אוכל ביתי פשוט, והרבה שעות שינה.

foofoo77

New member
שבת בבית

אחרי ההופעה המדהימה של קווין ואדם למברט לא היה לנו שום רצון לצאת ולצרוך בידור אחר או לטייל. זו היתה אחת ההופעות הטובות שראיתי בחיי (וראיתי כמה וכמה הופעות).
בשישי הכנו תירסים, סלט תפו"א במיונז, סלט גזר וערימת פרגיות ללוות את הירקות ולאזן (הזוי מה שהלך השבוע עם המחסור בעופות בסופר).
בשבת אירחנו את כל החברים שלנו לארוחת ערב לכבוד היומולדת שלי שהיתה לפני חודש וחצי ורק עכשיו מצאנו את הזמן לחגוג.
הכנתי רוסטביף מנתח יפה של סינטה, הנתח אוורר שלוש שעות ביום שישי (קניתי בואקום),אחרי האוורור הכנסתי אותו למרינדה של שום ושמן ובשבת מעט לפני שסגרתי אותו במחבת המלחתי אותו. אפיתי אותו עד ל 50 מעלות ונתתי לו לנוח, חימום קצר (כי החברים שלי איחרו) ופשוט לא נזלה ממנו טיפת דם.
מה אומר? היה מוש.
שתי לזניות בשר, ארטישוקים רומאים, סלט חסה ענק עם רימונים.
קינחנו בסופלה שוקולד עם גלידת וניל והרגשנו כמו חבורת חזרזירים למופת.
אחלה שבת עברה על כוחותינו.

למעלה