וואו מעולה! חדשות טובות מאוד :)
ה השם הקודם לא מתאים New member 21/10/13 #23 גם אני קניתי אתמול ב 15 ש"ח את הזהב והוורדרד (50 ו 52) אני אקנה בהמשך גם את הירוק כי הוא מיוחד לדעתי אבל כבר החזקתי ביד את שניהם ועוד אחד של לייף אז השארתי לעצמי חשק לפעם הבאה
גם אני קניתי אתמול ב 15 ש"ח את הזהב והוורדרד (50 ו 52) אני אקנה בהמשך גם את הירוק כי הוא מיוחד לדעתי אבל כבר החזקתי ביד את שניהם ועוד אחד של לייף אז השארתי לעצמי חשק לפעם הבאה
מ מיסיס בלק New member 21/10/13 #24 מעולה, תודה על העדכון נראה לי שאני אצרף את הירוק לארסנל שלי. הוא מגניב ומזעזע בו זמנית לפחות מהתמונות!
מעולה, תודה על העדכון נראה לי שאני אצרף את הירוק לארסנל שלי. הוא מגניב ומזעזע בו זמנית לפחות מהתמונות!
ה הגריטה New member 21/10/13 #25 נכון! לכן קניתי אותו . ככ מכוער שחייב להיות יפה . בינתיים אני עם הכחול והוא יפה .
Y yaelsn New member 22/10/13 #26 טבעות "חצי" מאסוס אני לא בטוחה איך קוראים לזה בעברית, חברה שלי קוראת להם טבעות חצי ואני אוהבת את השם הן עלו גרושים באסוס ואני מתה עליהן!
טבעות "חצי" מאסוס אני לא בטוחה איך קוראים לזה בעברית, חברה שלי קוראת להם טבעות חצי ואני אוהבת את השם הן עלו גרושים באסוס ואני מתה עליהן!
מ מיסיס בלק New member 23/10/13 #29 מגניב, תתחדשי! תגידי זה לא מוזר ולא נוח כזה על היד? נראה לי לא טבעי.. למרות שזה ממש יפה!
Y yaelsn New member 26/10/13 #30 האמת שלא יצא לי עדיין ללכת עם זה ביומיום כי אני מפחדת שהן יחלידו מהר בינתיים אני משתמשת בהן יותר לתמונות התחושה לא כזו מוזרה, אבל זה כן מרגיש קצת שונה
האמת שלא יצא לי עדיין ללכת עם זה ביומיום כי אני מפחדת שהן יחלידו מהר בינתיים אני משתמשת בהן יותר לתמונות התחושה לא כזו מוזרה, אבל זה כן מרגיש קצת שונה
trilliane Well-known member מנהל 27/10/13 #31 חמוד! לא ידעתי שיש דבר כזה נראה לי ממש לא נוח, אני מתחרפנת גם מטבעות רגילות... יש לי איזה שלוש (אחת מהן שעון... פרקטית אבל כבדה) ואני לא מסוגלת ללכת איתן בבית, וגם בחוץ יש לי נטייה להוריד אותן למשל אם חם מדי או כשאני שוטפת ידיים. נראה לי שעם אלה לא הייתי מחזיקה מעמד דקה...
חמוד! לא ידעתי שיש דבר כזה נראה לי ממש לא נוח, אני מתחרפנת גם מטבעות רגילות... יש לי איזה שלוש (אחת מהן שעון... פרקטית אבל כבדה) ואני לא מסוגלת ללכת איתן בבית, וגם בחוץ יש לי נטייה להוריד אותן למשל אם חם מדי או כשאני שוטפת ידיים. נראה לי שעם אלה לא הייתי מחזיקה מעמד דקה...