פינת האוסף שלי

yaelsn

New member
ממש קשה להשיג אותו

הם הפסיקו לשלוח מחוץ לארה"ב באטסי שלהם, וכמעט אין אתרים אחרים שמוכרים אותם (ואם יש אז הלק הזה אף פעם לא במלאי)

חברות שונות

שני השמאליים ביותר של חברות לא מוכרות

ואחריהם-
Model own - Indian Ocean
ושניים של BK שזוהרים בחושך - תאמת מגניב!

ציוד נלווה

טוב מודה
יש לי כל כך הרבה ציוד נלווה שסתם צילמתי חלק.
קמצוץ.. אז בתמונה:
קרם ידיים של סאלי הנסן שקניתי בביוטי סיטי, אני מאוד אוהבת אותו, הוא טוב ממש, את הריח אני פחות מחבבת.
מסיר קיוטיקלז של סאלי הנסן - לאדעת אולי אני מוגבלת אבל לא הכי הצלחתי להבין איך זה עובד

מייבש לק של קרליין - בכלל לא היחידי שלי אבל כרגע הוא בשימוש הכי תכיף
והוא ממש סבבה.
מחזק של אסי - הוא מעולה!!! המחזק הכי טוב שמצאתי, ויעידו בנות שנחשפו לשריטתי שבאמת בדקתי הרבה. קניתי אותו בפולין באיזה 30-40 שקלים והוא באמת מוצלח. הוא מחזק אבל לא מונע פיצולים לצערי הרב.
חמאה של Burt'sBees - מעולה, נהדרת, ותמיד בתיק שלי, למקרה שיש לי איזה חצי שעה פנוייה ואפשר למרוח בשקט

מנקדים - קניתי באיביי ויש לי עוד מכחולים ושטוזים אחרים
ואחרונה חביבה - פצירה קריסטלית של רבלון.
יש לי עוד דסקיות, מחזקים שונים (באמת שכמויות) מייבשי לק, קרמי ידיים וכו וכו, אבל נראה לי מיותר לצלם.. למרות שאם מישהי מעוניינת אני אצלם בכיף.
חוץ מזה (שוב מתוודה שלא צילמתי
) יש כלמיני פימואים, נצנצים, כדוריות קוויאר שקניתי בגחמה של רגע
(מה, רק 2 דולר, לא נזמין? ועוד ועוד
)

אז... זהו! זה האוסף שלי
מקווה שנהניתן, ותרגישו בנוח לבקש דברים

denush

New member
טוב אז ככה

קודם כל, תודה רבה על כל ההשקעה, אני יודעת שזה לוקח הרבה זמן לצלם ולהעלות עם פירוט - ושוב, תודה רבה!
אני כמובן אוהבת לראות כל אוסף לקים אבל יש משהו כיפי בלראות אוסף של מכורה אמיתית (כמוני, כפי שאת יודעת יש לי כמות דומה פחות או יותר של לקים בבית)
ואת שלך רציתי לראות כבר המוווווןןן זמן וממש כיף לי לראות הכל
יש לך מלא מלא יפים, רואים שאת אוהבת את המיוחדים, גליטרים, דואוכרומים, פלייקיםם :)
יש הרבה הפתעות ודברים מעניינים, ומפתיע אותי ממש לראות שהלקים של קלין קולור ממש יפים, עשית לי קצת חשק להזמין אבל אני מתלבטת אם אני אשרוד את הריח שלהם חח, אאיאלץ להתלבט עוד קצת עם עצמי....
וזהו!

תודה!!

האמת שכן, זו לא מעט השקעה, אבל זה כיף ממש, וזה גם גרם לי להבין כמה יש ושאולי כדאי להרגע קצת.. ושאולי חסרים לי בדיוק עוד כמה כדי להרגיש ממש שלמה עם האוסף... חחח

וכן אני באמת אוהבת דברים מגניבים

אני באמת חושבת שהקלין קולור מוצלחים במיוחד ונותנים תמורה נפלאה למחיר, אני מציעה שאולי תזמיני איזה אחד ותתני לו הזדמנות, סכ"ה הם ממש לא יקרים ככה שזה לא הפסד נורא רציני אם תחליטי שלא. (ואם תחליטי שכן.. הם מהממים!!
)

האוסף שלך מדהים!

ממש נהנתי להסתכל בתמונות ולקרוא. כל הכבוד על ההשקעה, זה בטח לקח נצח לצלם הכל ולהעלות...
בתור חובבת לקים מתחילה+ רק עשית לי חשק עוד יותר גדול ממה שהיה לי כבר
*הולכת להוסיף כמה לקים לווישליסט שלי*

תודה מותק!

כן, זה לקח אחר צהריים מלא לצלם את זה, אבל זה היה ממש חוויתי וכיפי, וגם דרש יצירתיות מסויימת להצליח לדחוף את כל הלקים מאותה חברה בתמונה אחת (או שתיים. או שלוש. או כמו ביוטיקר, עשר..
)

אני שמחה לשמוע שעשיתי לך חשק, סכ"ה אוסף זה אוסף (אני מצטטת פה את יעל בכיף
) ואם משהו עושה לך שמח וטוב על הלב אז למה שלא תשקיעי בו?

MyRun

New member
מושלם!

כמו שכבר כתבתי לך באמצע (
), האוסף שלך מרשים ביותר! הכל צבעוני ותוסס ומגניב ומיוחד. אהבתי

תודה רבה!

יצא לי לראות את התגובה שלך באמצע ולכן גם אענה על משהו שנמחק...
אני ממש רוצה להשתתף בשרשורי איזה לק נלבש, אבל יש פה מספר בעיות
קודם כל, הלקים מתקלפים ממני ממש מהר, ככה שאם אני לא אצלם במיידי, כנראה שתמונה נורמלית לא תהיה. מצד שני אני בד"כ מורחת בלילה, אז התמונה לא תצא נורמלית בכל מקרה.
ומעבר לזה, הציפורניים שלי כרגע בתהליך שיקום (יום אחד חטפתי ג'ננה מהפיצולים וגזרתי אותן עד לבשר בערך) אז כרגע לפחות אני בכלל בלי לק

אבל אני מניחה שבשבוע הקרוב אני אחזור ללקים אז אני מבטיחהלעשות מאמצים!!

איזה אוסף אדיר!!

הרבה זמן חיכיתי לראות את האוסף שלך, וזה היה שווה את זה!
בא לי לקחת לך חצי מהלקים בערך...
מאיפה הלקים של צ'יינה גלייז וקולור קלאב?

תודה תודה

אגב אני מחכה לתורך!!!

אממ
קולור קלאב-
אליאס נקנה בנייל סטודיו שאיכשהו הסכימו לתת לי הנחה של מקצוענית או איך שלא קוראים לזה.
השניים האחרים נקנו בארה"ב מאי ביי ונשלחו לחברה שבאה לארץ.
ההולוגרפיים מאיזה אתר שבהם הם עלו 7$ נדמה לי... גם לחברה שבאה לארץ.

צ'יינה גלייז -
רובי פמפס באינטרנט.
השניים מקולקציית בוהמיין הוזמנו מצ'רי קלצ'ר
ושני הפריסם הוזמנו מביוטיזון.
מדהים שאני זוכרת דרך אגב

למעלה