סיכום שבועי

riktal

New member
סיכום שבועי

סיכום השבוע שעבר עלי
סדרות השבוע שלי
תוכניות לשבוע הבא
בסוף השבוע אני...
סרט מומלץ
סרטון
תמונה

תשובותתת

סיכום השבוע שעבר עלי
חרשני..היה לי מבחן בפיזיולוגית ביום חמישי אז כל השבוע חרשתי..בין לבין גם השתפרתי בכישורי האפייה שלי, עשיתי גם אלפחורס וגם עוגיות שוקולד השבוע..
סדרות השבוע שלי
מה זה סדרות? חחח אני לא רואה כלום חוץ מהמירוץ למיליון (כי זה בכל זאת ריאליטי ומדיחים ואם אני לא אראה בזמן אני אגלה את מי הדיחו!) וגם כי זה מצחיק

תוכניות לשבוע הבא
מבחן יותר נוראי בדרך..ביום חמישי..אין לי כוח לחרוש אליו כל השבוע..
בסוף השבוע אני...
הייתי בסיבוב סבתות של חבר שלי, היה ממש נחמד. צריכה ללמוד אבל אני אלך לחבר שלי ונלמד במקביל (גם לו יש מבחנים..לא יוצא לנו הרבה להיפגש)
סרט מומלץ
מה סרט מה..אין זמן
סרטון- קריסי מדברת על התינוקת שלה אצל אלן

תמונה- אין

Ayelet 363

New member
סיכום שבועיים

סיכום השבוע שעבר עלי: נהדר.
סדרות השבוע שלי: אנג'ל.
סרט מומלץ: Now You See Me, Just Like Heaven
סרטון: ריאיונות עם ג'וס ווידון.
תמונה: קצת תמונות שצילמתי, מאירוע לכבוד יום ההולדת של המלכה
http://soonerbuydefyinggravity.tumblr.com/post/53438904219/trooping-the-colour-15-06-2013#notes

סיכום אנגליה
ביום הראשון- הלכתי המון לאיבוד בדרך למלון. אחרי שהגעתי נסעתי ללסטר סקוור כדיי לקנות כרטיסים לוויקד ליום רביעי, ואז טיילתי המון ברגל כי היה נוף כל כך יפה.

ביום השני- הQ&A של ג'וס, איימי ואלקסיס
תמונות שאני צילמתי שם

http://soonerbuydefyinggravity.tumb...oss-whedon-amy-acker-and-alexis-denisof#notes

ביום השלישי- וויקד, וכל מיני הסתובבויות. גרין פארק, פיקדלי...

ביום הרביעי- הגלוב, שוק בורו, המוך הסתובבות ברגל, הטאוור, קצת חנויות.

ביום החמישי- המוזיאון הבריטי, מאדאם טוסו, עצירונת ליד הבית של שרלוק הולמס, הסתובבתי בריג'נט פארק שהיה ליד. נסעתי לטרדיס (דגם בגודל אמת) ולרציף 9 ושלושה רבעים.

ביום השישי- אירוע לכבוד יום הולדתה של המלכה, ממנו התמונות של המטס ששמתי פה קודם, אחר כך פאנטום האופרה, אחר כך נוטינג היל ושוק פורטובלו.

ביום השביעי- booksigning של כריס קולפר. אחר כך הייד פארק וגני קנסינגטון.

ביום האחרון- טיילתי קצת ליד המלון ואחרי זה טסתי בחזרה...

משי22

New member

זה נראה כמו שבוע מדהים! שרלוק הולמס, טארדיס, הארי פוטר, וויקד, פאנטום האופרה, הגלוב, גני קנסינגטון... אני לא יודעת במה לקנא בך קודם!
התמונות מקסימות וברצינות, זה נשמע כמו חוויה אדירה. איזה כייף!

riktal

New member
סיכומון

סיכום השבוע שלי- הורי נסעו לטיול מתנה שקניתי להם ללונדון ופריז ביום שני שעבר ומחר הם חוזרים. מדהים ומפחיד כמה שאני מתגעגעת אחרי שמונה ימים בלבד.
סדרות השבוע - המנטליסט היה נחמד, העולם החדש כמעט נגמר לי
, שמיים נופלים חזר עם פרק ככה ככה
תוכניות לשבוע הבא - כל השופטים שלנו נסעו להשתלמות מלבד שלי כך שבעוד חברותי חגגו, אני עבדתי

בסוף השבוע - נסעתי לאחותי לצהריים, היה נחמד מאוד
סרט - ראיתי את סופרמן החדש. זה נחמד אל יש בו יותר מדי סצינות של מכות שזה מעיק

משי22

New member
אוי, נכון, יצא סופרמן חדש...

שכחתי מזה... טוב, עוד סרט להוסיף לרשימה של דברים לעשות בחופש

קנית מתנה להורים שלך טיול ללונדון ופריז?
שווה!

משי22

New member
השבוע כבר תכף נגמר...

אבל עדיף מאוחר

סיכום השבוע שלי: מריחים את סוף הסמסטר, ולמרות הלחץ של כל העבודות ההגשה, יש גם הרבה הקלה, וזה כייף.
סדרות השבוע שלי: דוקטור הו וטורצ'ווד. במילה אחת:

תוכניות לשבוע הבא: שלושה מבחנים מחכים לי, טקס סיום תואר לחברות שלי (בקרוב אצלי
) , וחופש!
בסוף שבוע אני: בע"ה אצל חברות שלי
איזה כייף!
סרט מומלץ: לא ראיתי שום סרט השבוע, אבל מישהו פה ראה את סטארטרק החדש? אני רוצה לשמוע איך היה
סרטון: אומייגאד, פשוט חרשתי את היוטיוב השבוע עם כל מה שקשור לדוקטור הו... אני לא מסוגלת לבחור אחד, אז אני אשים את הקצר והחמוד מבניהם:

http://www.youtube.com/watch?v=d0tVsSRyCgU

תמונה:
שמו את זה בפייסבוק, וזה פשוט כל כך נכון... מישהו אמר איימי/רורי?

משי22

New member
ואני חייבת לשים גם את זה פה

סלחו לי שאני קצת נסחפת, אבל היי, לפחות זה קשור גם לעל טבעי!

Ayelet 363

New member

יש גם פוסט בטמבלר על זה שחייבים להכניס אותו לשרלוק, כי "הוא שיחק כבר בכל מקום אחר" והראו שם תפקידים יחסים מפורסמים שלו. בת'כלס, הוא באמת שיחק בהרבה סדרות מוכרות, גם אם בחלקן לתפקידים ממש קטנים. ראיתי אותו כבר ב-6 תפקידים (טוב, אולי רק 4 נחשבים, כי 2 אני לא זוכרת) והוא גם נמצא בהרבה דברים ששמעתי עליהם ושקלתי לראות אבל ל אראיתי.

למעלה