סיכום שבועי

riktal

New member
סיכום שבועי

שאלת פתיחה - משהו מיוחד/מעניין שעשיתי בחג החנוכה

סיכום השבוע שלי
תוכניות מעניינות לשבוע הבא
סדרות השבוע שלי
את סוף השבוע אעביר..
סרט מומלץ
סרטון
תמונה

Ayelet 363

New member
מסכמת

שאלת פתיחה - משהו מיוחד/מעניין שעשיתי בחג החנוכה: השתחררתי. נחשב?

סיכום השבוע שלי: נהדר ואז ממש ממש מעצבן.
תוכניות מעניינות לשבוע הבא: לנסות להכין סושי
סדרות השבוע שלי: קומיוניטי, טורצ'ווד, מרלין, איך פגשתי את אמא, על טבעי.
את סוף השבוע אעביר..
סרט מומלץ
סרטון
תמונה

riktal

New member
סיכום שבועי!

משהו מיוחד שעשיתי בחנוכה - ביום ראשון יצאנו שעה וחצי מוקדם יותר מהעבודה ונסעתי לבלות קצת עם החבר החדש שלי
- היה כיף.
סיכום השבוע שלי - מאכזב כי מאוד רציתי שהשופטת הקודמת שלי תביא את הבן שלה לעבודה אבל אף יום זה לא הסתדר לנו

בסוף השבוע אני... - ביום שישי הלכנו לראות את הסרט החדש של קווין ג׳יימס (ממלך הגבעה-נדמה לי שכך קראו לסדרה שלו
) שנקרא ״הינה בא היום״. לשנינו לא היה מושג על מה הסרט אבל התפשרנו עליו ונהנינו בטירוף! סרט ע-נ-ק!!! מומלץ בחום רב! בשבת קפצתי עם אבא שלי לשוק רמלה-לוד כדי שהוא יקנה כיסוי לאייפון שלו וסוף סוף החלפתי את מגן המסך של האייפון שלי ששנאתי כל כך. את שאר היום העברתי (כרגיל) עם המיילים מכל השבוע

סדרות השבוע שלי - לגלי היה אחלה של פרק כשהשיא שלו היה גרסה של שיר החנוכה באנגלית, למתים המהלכים היה פרק מגניב עם המון הריגות
, מרפאה פרטית ממשיכה להפתיע, צווארון לבן לא יצא לי לראות עדיין
.
המלצה אחת לכל מי שיש לו יס - לראות היום את הפיילוט של Suites!
סרט מומלץ - תלכו לראות את הינה בא הבוקס ולא תתאכזבו
סרטון - הגרסה של גלי לשיר החנוכה שנשמע מאוד מוזר באנגלית
-
http://youtu.be/Hp4BKdpheWM

שבוע קל שיהיה לכולם!

הופה הופה!!!!

אני קוראת סלקטיבית אז שמתי לב בעיקר לזה שכתבת שיש לך חבר חדש- מזל טוב ובהצלחה!!!

והסרטון של גלי ממש חמוד! אהבתי..בכלל שכחתי מהם ואז במקרה פתחתי TV והיה את הפרק הראשון של העונה החדשה..זה לא מאוס כבר? איך העונה עד כה?

riktal

New member
תודה רבה!

לדעתי העונה החדשה של גלי טובה יותר משאר העונות! אני ממש אוהבת אותה! עיקר ההבדל הוא שהם לא מתרכזים רק בבית הספר ובילדים של גלי, אלא גם בקורט וברייצ'ל שנמצאים בקולג' בניו יורק (
- התלהבות כי זה חדש
) מה שקצת מבגר את הסדרה. אני גם מתה על כל הצילומים מניו יורק - זה גורם לי לרצות לחזור לשם שוב (אבל השנה אני לא נוסעת לשם אלא לטורנטו
)

אוי אוי אוי..

גם טורונטו שווה!! אני לא הייתי בחו"ל איזה 3 ומשהו שנים דאמט!! אז אני ממש מקנאה בך..
וסבבה אני אמשיך לצפות זה בכל זאת מעביר ת'זמן..(לפני שלא יהיה לי זמן בגלל המבחנים)

עונה~

שאלת פתיחה - משהו מיוחד/מעניין שעשיתי בחג החנוכה: הייתי במפגש קוספליי, היה סופר כיף. וגם מסיבת יומולדת לסבא שלי

סיכום השבוע שלי: היה ממש כיף, חוץ מסוף השבוע שחטפתי דלקת בעין והיא התנפחה לי בטירוף ם_ם מזל שזה עבר מעצמו איכשהו אחרי 3 ימים.
תוכניות מעניינות לשבוע הבא: זוממת לראות עם חברה שלי את הסרט "פיראטים" (כן כן, אני יודעת שזה יצא מזמן. sue me)
סדרות השבוע שלי: אין לי כ"כ חשק לסדרות האמת. רק השלמות של המפץ הגדול וצפיה חוזרת בפרקים של על טבעי (כי אחותי רואה לראשונה וזה כיף לראות את התגובות שלה להכל
)
את סוף השבוע אעביר.. בבטלה
סרט מומלץ: לא יצא לי לראות אחד השבוע. מקווה לתקן את זה עם ההוביט בקרוב

סרטון: FREERUNNING - כל. כך. מגניב.
תמונה:

my name is eti

New member
עונה :)

שאלת פתיחה - משהו מיוחד/מעניין שעשיתי בחג החנוכה- עשיתי שיזוף בהתזה. רק כדי לראות מה זה. ואיך זה יוצא. והאם כדאי.

סיכום השבוע שלי- שבוע נהדררר. חופשת החנוכה באה לי בטוב. וינטלציה מאוד חיונית :)
תוכניות מעניינות לשבוע הבא- אין משהו מתוכנן..
סדרות השבוע שלי- SUITS ! אנשים, ממליצה בחום לצפות בסדרה הזאת. עוד פרקים של SUPERNATURAL, TVD, CRIMINAL MINDS, FREINDS
את סוף השבוע אעביר= העברתי כרגיל, בקריאת עיתונים ושינה
סרט מומלץ- ראיתי את סקייפול- סרט מומלץ.
סרטון- אני יותר ויותר מתאהבת דמות של קס..
http://www.youtube.com/watch?v=tzYUqUc0M7Y

למעלה