Aנטי מחיקון
New member
אני נכנס לחדר שהוזמן מראש, מתארגן ונכנס למיטה עירום כביום היוולדי, החדר חשוך לחלוטין וראשי מתחת לשמיכה. נשימותי מהירות ואני מרוגש ומפוחד-זאת פעם ראשונה שאני עושה דבר כזה.
אני שומע את הדלת נפתחת ושומע צעדים, קשה לי לזהות האם נכנס לחדר אדם אחד או שניים אבל אני לא מוציא את ראשי מתחת לשמיכה, הדלת נסגרת ואני שומע את המנעול נסגר והמפתח מוצא מחור המנעול,
אני מרגיש מישהו מתיישב על המיטה ומרגיש שהוא פושט את בגדיו ואז אני מרגיש את ידיו החסונות מסובבות אותי.
מעכשיו אין דרך חזרה, אני במיטה, עירום כביום היוולדי בחדר נעול עם אדם אחד או אולי שניים ויש להם רשות לעשות בי כרצונם עם מיגבלות שקבענו מראש, מעולם לא הייתי עם גבר ובכמה הפעמים הבודדות שניסיתי התחרטתי ברגע האחרון. הפעם זה לא יקרה, קבעתי עם בחור צעיר וחזק ממני, קבעתי שהוא יכנס לחדר כשאני כבר שם וינעל את הדלת והוא קיבל את רשותי לעשות בי כרצונו גם אם יהיה עליו להפעיל קצת כוח והוא רשאי להביא חבר או חברה נוספים אם רק ירצה בזה.
יש על השידה חומר סיכה וקונדומים, אני ממלמל אליו בקול רועד שחושף עד כמה שאני מפוחד. הוא מרים את השמיכה ואני רואה את הזין שלו עומד, הוא תופס את ראשי ודוחף את הזין שלו אל תוך פי, תימצוץ - אנ מרגיש את הטעם המלוח שלו ואני מוצץ עד שהוא גומר עמוק בתוך גרוני.
אני מרגיש חלש ורוצה לסגת מהסיכום ששום דבר לא נשפך לשוא, עכשיו עלי לבלוע את כל מה שיצא לו, אני בולע את מה שיש לי בפה והוא מראה לי שנשאר קצת סביב הזין שלו ואני מנקה גם את זה.
הוא מחייך אלי ואני מרגיש שהוא רק התחיל, מצד אחד חשתי הקלה אבל מהצד השני הפחד מתחיל להשתלט עלי, חיוך זדוני עולה על שפתיו והוא נותן לי את חומר הסיכה שהשארתי לו על השידה הוא מוריד אותי לריצפה ופוקד עלי לעמוד על ארבע על ולאונן, אחרי שגמרתי על הריצפה הוא פוקד עלי לנקות את הכל עם הלשון ואני מפחד להמרות את פיו.
הוא מחזיר אותי אל מתחת השמיכה, מזהיר אותי שלא אנסה לברוח והולך להתקלח, הוא יוצא מהמקלחת ומוריד את השמיכה ואני רואה את הזין העומד שלו, הוא מסתכל עלי וחושב מה לעשות, הוא מניח עלי את ידיו ואני מבין, גופי רועד מפחד ואני מבקש ממנו שיפסיק או שלפחות יהיה עדין, הוא מסובב אותי על הבטן ושם את ידו החסונה בין כתפי ומונע ממני כל אפשרות להתנגד לו, אני מרגיש את חומר הסיכה בישבני ומיד אחר כך כאב כשהזין שלו חודר לתוכי והכאב מתקהה כשהוא מזיין אותי בתחת, הוא מתחיל לגמור ודוחף את הזין שלו בפראות ומכאיב לי ואני רועד פחד הוא גומר ומסובב אותי אליו ודוחף את הזין שלו לפי ואני מנקה את הקונדום מחומר הסיכה שהיה בעכוזי.
הוא מוריד את הקונדום ונותן לי לבלוע את כל מה שיש בתוכו, בדיוק כפי שסיכמנו.
הוא מחזיר אותי אל מתחת לשמיכה ואני שומע את המים במקלחת וכשהוא יוצר מהמקלחת הוא מוריד את השמיכה ומיסתכל עלי, הוא מתיישב על המיטה והופך אותי שוב על הבטן, דוחף את הזין שלו אל פי ומחזיק אותי, אני לא מסוגל לזוז ואז אני שומע צעדים שמתקרבים למיטה ומרגיש את חומר הסיכה נכנס שוב לישבני......