סיכום שבועי

riktal

New member
סיכום שבועי

איך עבר השבוע?
משהו מעניין במיוחד שקרה לי השבוע
סדרות השבוע שלי
סרט מומלץ
תוכניות לסוף השבוע
תוכניות לשבוע הבא
סרטון
תמונה

Ayelet 363

New member
מסכמת

איך עבר השבוע? נחמד.
משהו מעניין במיוחד שקרה לי השבוע שילמתי לאוניברסיטה.
הייתה לי שיחת טלפון בנוגע להצעת עבודה ומי שדיברתי איתה אמרה שהיא שומעת מהקול שלי שאני לא מתאימה למכירות.
עד עכשיו לא מצאתי עבודה וכל כך קרוב לאוניברסיטה כבר אין ממש סיכוי שאמצ אמשהו קבוע...
סדרות השבוע שלי אנג'ל, Under the Dome, Orphan Black.
סרט מומלץ
תוכניות לסוף השבוע
תוכניות לשבוע הבא
לכתוב.
סרטון
תמונה

riktal

New member
שלי

איך עבר השבוע? מתיש. חזרתי לעבודה כבר ביום שלישי (נחתתי בשישי) ליום שקט של מרתון יומני הערפד אבל ברביעי השופטת שלי חזרה ועבדנו קשה במשך מספר שעות
משהו מעניין במיוחד שקרה לי השבוע אייפון 5 שנקנה בסן דיאגו בתחילת הטיול שלי החל סוף סוף לעבוד לאחר ביקור באורנג׳
סדרות השבוע שלי - העונה החדשה של ניורק היא תענוג אמיתי (נדיר שאני אוהבת כל כך סדרה ישראלית), רוקי בלו מפתיעה אותי מחדש בכל פרק, הסיום של מבוקש היה טוב מאוד, מתחת לכיפה נהדרת כמו כל דבר של סטפן קינג
סרט מומלץ - כמה סרטים: ראיתי בטורונטו את גנוב על המילניום. הייתי בטוחה שאהיה לבד באולם מוקפת בילדים אבל היה רק ילד אחד באולם שישב לידי. כל השאר היו בגילי. הסרט עצמו היה תענוג בצורה לא נורמלית! מומלץ בחום!
סרט נוסף הוא רווח וכאב. היה נחמד ולא יותר מזה.
סרט שהפתיע אותי לטובה הוא פסיפיק אי או משהו כזה. זה סרט על חייזרים/מפלצות שיוצאות מהים ותוקפות את כדור הארץ. הסרט נשמע טיפשי ולא היתה לי כוונה לראות אותו אבל יצא שראיתי ונהניתי מכל רגע. הוא הפתיע לטובה.
תוכניות לסוף השבוע - סיימתי לעבור על מעל 500 מיילים
תוכניות לשבוע הבאת- לאחותי יש מחר יום הולדת אז נצא לחגוג. בחמישי נלך לראות את הדרדסים החדש ובשבת נחגוג כל המשפחה
סרטון - קטע מתוך המחזמר של סייק שראיתי על מסך קולנוע בקומיקון (חוויה שאין לתאר במילים):
http://youtu.be/juqnrAmP2Wo
תמונה - זה קומיקון

למעלה