ליהוק נוסף לגאליס

ליהוק נוסף לגאליס

וכנראה גם האחרון, לפחות לפי דברי 'ישראל היום' שכותבים "הושלמו הליהוקים לסדרה" - כמו תמיד הם הראשונים לדעת.

בדומה לנירו, גם כאן לדעתי מדובר בליהוק לא פחות מפתיע ולא ממש צפוי, והוא לא אחר מאשר איציק כהן - לכל מי שבשנים האחרונות נקרע ממנו בעונה השנייה של חסמב"ה הנהדרת או צפה בו מדקלם ערבית שוטפת בפאודה.

נו, אז מה אתם אומרים עכשיו? אולי בכלל הוא יהיה הרע בעונת הסיום ולא נירו או אנחל? אולי יותר מדמות רעה אחת? באמת שעוד אין לדעת או אפילו להצליח לקלוע בול בניחוש.

אז לסיכומם של הליהוקים, יש לנו למעשה ליהוקים גבריים - הממ, מעניין! , כאשר ארבעה מהם חדשים, ועוד ליהוק נשי חדש-ישן אחד :
נירו לוי, טום באום, אנחל בונני, איציק כהן.
ובגזרת הותיקים : גיא זוארץ, גל אמיתי ומור פולנוהר.

אז זהו, עכשיו רק נותר ששלושת הכוכבים הראשיים יחזרו להם מחו"ל - תובל אמור לחזור או כבר חזר מהודו, אליאנה טסה הפעם לארה"ב ומורשת טס גם לאמריקה ממש לפני ראש השנה. הם יחזרו ואני מאמינה שמיד יתחילו הצילומים.

אה, שכחתי כמובן לציין...

גם לגבי כל מי שנקרע! פשוט נקרע ממנו בזמנו במשך 5 עונות תמימות של "ראש גדול"... ולא נראה לי שנותרה עין אחת יבשה - כתוצאה מבכי של צחוקים בלתי פוסקים כמובן
לא סתם המשיכו איתו עד הסוף.

טוב, אז במחשבה שניה, אולי הוא לא בהכרח ליהוק לא צפוי. פשוט סתם משונה לי קצת שהוא ישתלב עכשיו במחנה גאליס, אבל כמובן שזה לא אומר שום דבר וזה גם יכול להיות בהחלט שיחוק מוצלח שלהם, כמובן תלוי גם בזמן המסך שיהיה לו בסופו של דבר.

שיר m

Well-known member
באמת קשה לבחור מי יהיה ה"רע"

זה פשוט מתאים לשלושתם... כנופיה?

&nbsp
תודה על העדכון:)

הלוואי...

אני לגמרי בעד

הלוואי ואנחל לא יהיה המנהל של המחנה המתחרה ושכן יהיה הנבל. שיעשו את הפחות צפוי, לכאורה. יכול להיות שאני יותר מדי מצפה מהיוצרים של גאליס?

אבל באמת, אני ממש מקווה שהם יפתיעו בקטע של הנבל/ים בעונת הסיום.
בעונה האחרונה זה הצליח להם די יפה, עם איך שהם בלבלו אותנו בטוויסט הזה שהיה עם רפאל וטיראן.
הפעם, דווקא ובעיקר בגלל שזו עונת הסיום, הם פשוט חייבים להעלות דרגה.
אבוי להם אם העונה האחרונה לא תהיה באמת הטובה ביותר - אם הם כבר החליטו ללכת על עוד אחת, למרות שהסוף של האחרונה בהחלט נראה על פניו כמו סיום וגם היה יכול לתפקד ככזה, אז שיוכיחו שזה היה צריך לקרות ומספיק שווה את זה.

Roei152

Well-known member
מנהל
משהו שמפליא אותי והוא קצת בעייתי ....
איציק,נירו,טום ,אנחל..... כו0לם מבוגרים מדי כדי לגלם נערים טוב טום הוא הצעיר שבבחבורה שהזכרתי.... אבל בכל זאת איפה הנערים שאמורים להיות מחנה עתידים? יכול להיות שבכל זאת טורינו ממשיכה לעונה הזו? ועתידים יהיה כמו "הרקולס " של העונה הראושנה .... שרק מדברים עליהם ... ושצריך אותם מביאים חבורה של ניצבים שלובשים חולצות בצבע אחר ? אבל אם עתידם יהיו רק חבורת ניצבים ? איפה יהיו הקונפקליטים ? המלחמות שבינם לבין עצמם ? איפה מי שאמור לסכסך בין יולי וליעם העונה? מי שאמור לעכב את רונה מלרוץ לזרועתיו של דורי? מי שאמור להשתלב בסיפור הוגו העונה אם גילי לא ממשיכה?
שימו לב לכך....

הידעת שטום יותר צעיר במציאות ממרבית החניכים?

הוא בן 22. שירן סנדל 28, תובל בגילו, אליאנה 23, ליאור כהן בת 30, ואני בטוח שעוד נמצא עוד אבל אין לי כוח לבדוק בערכים בויקי עוד. כך שיכול להיות שהוא יהיה חניך ואולי לא.

זה יותר עניין של לוק, והוא נראה מבוגר יותר

אגב, שירן בת 28, נושקת לשלושים? לא הייתי מאמין... מורשת נראה בגילה והוא בגילי בערך (22 עוד מעט).
&nbsp
במקרה של ליאור אני לא מאמין. הנה, לפני שלוש שנים היא אמרה שהיא בת עשרים ושתיים... מצד שני, אשה, משקרת על הגיל...
&nbsp
https://www.youtube.com/watch?v=6afewSBF5LM

Roei152

Well-known member
מנהל
עכשיו שאני חושב על זה......
טום באמת מתאים לשחק חניך..... חשבתי על זה כי הדבקתי לו סטיגמה של מנחה בערוץ אז לא ישחק נער והכל.... אבל הוא באמת יכול לעמוד במשחק עם הוגו...
הנה מירב שיחקה בשמיניה מפקדת בת לכל היותר 25 ובראש גדול תלמידת תיכון....

הוא פשוט נראה יותר מכפי גילו. אפשר לומר את זה, נראה לי.

והוא לא יגלם חניך, בזה אני בטוחה במיליון אחוז.
ההשערה שאולי יקשרו אותו ליולי, שסביר שתיקח את הרצון שלה להתפתח לקריירת המעצבת שלב אחד קדימה, איכשהוא - אולי כן ואולי עם כיוון חדש ואחר לגמרי בתכלית.

מה שלא יהיה, אני מאוד מקווה שלפחות לכבוד התפקיד, דווקא לכבודה של הדמות שלו, הוא ישכיל לרסן אפילו במעט את המוחצנות הזאת שלו כי זה המון פעמים מגיע למצב שפשוט בלתי אפשרי לצפות בו. זה הכל. צעקנות יתר שלא תורמת לשום דבר, לדעתי.

כן, זו באמת הבעיה.

הרי ברור שלוקחים אותו דווקא בגלל כל ה'טייפקאסט' הזה שלו. זה מה יש, כמו שכבר אמרתי, ועם זה נצטרך להתמודד.

אלא אם כן יפתיעו והוא בכלל לא ייקשר ליולי, אז הוא אולי לא יהיה חייב עד כדי כך את המוחצנות יתר הזאת.

ברור שאף אחד מהארבעה לא אמור לגלם חניך...

הם נכנסים על תקן "המבוגר האחראי", או לפחות מתיימרים להיות כאלה, כל אחד מהם בהתאם לדמות שהוא יקבל.
ובדיוק גם אני רציתי לתהות לגבי החניכים של המחנה המתחרה - האם יהיו כאלה בכלל ? כלומר, האם המחנה השני יהיה באמת משמעותי ונוכח לאורך כל העונה ?
במידה וכן, האם הם באמת יהיו רק פרצופים אנונימיים ? כי לא נראה לי הגיוני, בטוח חלק יהיו לנו כבר מוכרים. באמת מוזר או שבכוונה שומרים על הזהות שלהם בסוד. אולי הכל בגלל שזו העונה האחרונה...

וכמובן...

אני מקווה שההשערה שהעלית, רועי, לגבי נינה אכן תתממש, ובאמת יחזירו אותה, גם אם זה יקרה רק באמצע העונה, בדומה למה שהיה עם רונה.
זה לא הגיוני שליאור פשוט סיימה את חלקה ולא תפציע אפילו בעונה האחרונה וגם הרבה מעבר לזה.

באשר לעומר דרור, רוני או מיטל - כמו ששיערתי, הם לא ממשיכים. אין מצב. די, זה נגמר וכל אחד סיים את חלקו.

Roei152

Well-known member
מנהל
רשמי שעומר ,רוני ,מיטל לא ממשיכים?
או שזו רק הדעה שללך?

כאן זו דעתי בלבד.

אבל אני באמת בטוחה ומשוכנעת בכך.
באופן אישי, אני רוצה לראות פרצופים חדשים, באם אכן יהיו, כי בגאליס זו החבורה הקבועה והותיקה שרק היא נותרת בעינה לאורך הסדרה, וזה בסדר גמור.

למעלה