aesu

New member
חחח

זה כאילו הוא פיזית לא יכול לדבר בלי להחמיא לפחות לחמישה אנשים שונים.

מייצגים בדיוק

למה אני מתה על ראיונות של כריס ונרדמת מראיונות של דארן.
תשתחרר ותפסיק להיות כזה פוליטקלי קורקט, איש!

AccioMoon

New member
אר יו סריוס??

דארן תמיד תמיד חופר בראיונות, זה כן, אבל הוא קורע מצחוק והוא כל כך שטותי ודבילי ומשוחרר.

וכן יש את הראיונות שהוא גם יותר רציני (אני חושבת שזה תלוי בנושא שמדברים איתו עליו, כמו שגם לכריס יש את התשובות הרציניות שלו)

דבילי ומשוחרר?

תעשי השוואה בין ראיונות שלו ושל כריס כששואלים אותם איך זה היה להתנשק, או איך זה על הסט, או בכלל כל שאלה איך זה לעבוד עם מישהו או על מאחורי הקלעים של משהו... הכל אצלו מקסים ונהדר ולמדתי המון וזו הייתה חוויה מדהימה וכל קלישאה אפשרית, כשאצל כריס זה מרגיש הרבה יותר genuine ואין לו בעיה לספר על שטויות ועל כמה המום הוא היה או פדיחות שהוא עשה בתגובה למישהו, ופה זה מגולם מעולה כששואלים אותם על 305.
אני לא אומרת שזה מזויף, אחרי הכל מדובר פה בדארן והוא כנראה באמת מרגיש ככה, פשוט אותי באופן אישי זה די משעמם בתור ראיון.

AccioMoon

New member
וואי אם היה לי כוח

הייתי נותנת לך פה רשימה של לינקים עם ראיונות שלו שכנראה לא ראית

זה ממש ממש לא נכון, אבל.

כנראה שפספסתי הרבה דברים,

אחרי הכל אני לא ממש מתעניינת בראיונות איתו, אבל את לא יכולה להגיד לי שזה ממש לא נכון כשבראיונות איתו שכן ראיתי זה היה בדיוק ככה.
(היחיד שזכור לי ספציפית זה זה לבילבורד אחרי קואצ'לה שנה שעברה)

(יכול להיות שאני תופסת את זה ככה כי מבחינתי גם כריס מקריא רשימת מכולת זה מרתק, למרות שאני בטוחה שגם את זה הוא יכול לעשות משעשע.)

AccioMoon

New member
כן כי שוב,

אני לא אומרת שאין לו את התשובות היותר רציניות וארוכות (שגם אותן אני ממש אוהבת, אבל זו אני
)

אבל להגיד שככה הראיונות שלו באופן קבוע זה לא נכון
ופשוט מצחיק אותי שאת אומרת את זה כי דארן כל כך משוגע בראיונות ומתחיל לדבר על כל הדברים הגיקיים שלו( GLEE IN SPACE, REALLY?!) ולהשוות את כריס לנימפה, ואם עשית את ההשוואה, מה שונות התשובות של דארן על הנשיקה עם כריס מהתשובות של כריס? שניהם עונים בצורה מקסימה וכריסקולפרית.

לא אמרתי שכל הראיונות שלו כאלה באופן קבוע

רק אלו שלי יצא לראות
ודווקא בתגובה לנשיקה יש הרבה שוני, שדארן אומר כמה שזה היה מקסים ונהדר וחוויה וכולם היו ממש helpfull וכריס מספר לך שחירפנו אותו עם זוויות הצילום וdamn Darren, i need a ciggarete now.
וזה ממש לא האורך של בתשובות או הרצינות שמפריעים לי, ברור שהואמדבר גם על דברים רציניים, זה פשוט שהוא מדבר באופן קלישאתי הרבה.

אבל שוב, לא ראיתי כ"כ הרבה ראיונות איתו.
(נכון שלא אייתתי סיגרט כמו שצריך?)

AccioMoon

New member
ג'יז תפוז

בכל מקרה לא משנה אני לא מדברת פה על השוואה בין דארן וכריס וגם לא רוצה להשוות ביניהם, סתם פשוט נורא הפתעת אותי כי ברוב הראיונות דארן הוא כל כך דארן-י ופאנבויי וטיפשי ומצחיק אז היה לי מוזר לראות שפתאום הוא נחשב למשעמם והקלישאתי
זה חדש.

Rawsome

New member
אני מבינה על מה את מדברת.

באיזשהו שלב (נניח אחרי 2 מילים) הפסקתי להקשיב ופשוט הסתכלתי עליהם מסתכלים אחד על השני. (WAY INTERESTINGER)

AccioMoon

New member

אבל בעיקר כי זה

דארן

וכריס

יושבים

ביחד

/2345678םןוטרק'QASDFHKHGFHDSשדגשחעליךעלחכיעדגכשגעגיחעל!!!!!!!!11111

(לא, לא נרגעתיייייי )

AccioMoon

New member
ראיון עם הקאסט על הפרק האחרון

יואו זה כל כך עצוב אני באמת לא יכולה להתמודד עם זה יותר.
כאילו, מילא שלפאנדום זה עצוב וכולנו רוצים לעשות קפיצה קולקטיבית מגשר, זה לגיטימי (במונחי פאנדום) אבל כשהשחקנים מדברים על כמה הם בוכים על הסט ולא מצליחים לעבוד בגלל זה זה עושה הכל יותר כעיחיעכ. וזה כל כך קרוב.

אניוואי,
http://www.etonline.com/tv/121386_Glee_Cast_Teases_Emotional_Season_Finale/index.html
(ג'יין, דוט, הארי, ג'נה, ליה וכריס)

למעלה