מחשבות- פירוט נרחב:
סדרת הדרמה הטובה ביותר
סמוך על סול
אחוזת דאונטון
משחקי הכס
הומלנד
בית הקלפים
מד מן
כתום זה השחור החדש
מה ראיתי: משחקי הכס, מד מן, סמוך על סול, כתום זה השחור החדש.
מי צריך לזכות? קודם כל אני ממש שמחה שנתנו מועמדות לכתום. במיוחד כי הם עברו מקטגורית הקומדיה בשנה שעברה לדרמה השנה (ובצדק) ובלי קשר זאת סדרה מצויינת. אני מתלבטת בינה לבין סול. זה בעיקר כי עונה 2 של כתום הייתה פחות טובה ועל זה היא מועמדת השנה. עונה 3 שסיימתי ממש לפני כמה ימים הייתה מצויינת, ואם זאת הייתה עונה 3, הייתי רוצה שהיא תזכה על פני סול. ככה נראה לי שסול צריכה לזכות.
מי תזכה בפועל: כנראה סול, או אולי יעשו ג'סטה למד מן על העונה האחרונה.
מי חסר: הרומן,
הסקס של מאסטרס ו
האישה הטובה. אף אחד מהם לא כזה חבל לי שלא מועמדת. אז לא נורא.
השחקן הטוב ביותר בדרמה
קייל צ'אנדלר (קשר דם).
ג'ף דניאלס (חדר החדשות).
ג'ון האם (מד מן).
בוב אודנקירק (סמוך על סול).
לייב שרייבר (ריי דונובן).
קווין ספייסי (בית הקלפים).
מי ראיתי: ג'ון האם ובוב אודנקירק.
מי צריך לזכות: מבין שניהם- אודינקרק
מי יזכה: אחד משניהם לדעתי. לאודינקרק מגיע יותר, אבל ג'ון האם אף פעם לא זכה אם אני לא טועה. אז יש סיכוי שיעשו לו ג'סטה
השחקנית הטובה ביותר בדרמה
קלייר דיינס (הומלנד).
ויולה דיוויס (המדריך לרוצח).
טראג'י פ. הנסון (אימפריה).
טטיאנה מסלאני (אורפן בלאק).
אליזבת' מוס (מד מן).
רובין רייט (בית הקלפים).
מי ראיתי: ויולה דייוויס, אליזבת' מוס וטטיאנה מסליני (אם כי לא את העונה השלישית של אורפן בלאק).
מי צריכה לזכות: טוב, טטיאנה מסליני זה עילוי, וזה יכול להיות אחד הדברים המוצדקים אם היא תזכה. אז נראה לי שאני בעדה.
חסרות: רות' ווילסון מהרומן,
ג'וליאנה מרגוליס מהאישה הטובה,
קארי וושינגטון מסקנדל. אני סבבה לגמרי שאף אחת מהם לא מועמדת.
הקומדיה הטובה ביותר
לואי
משפחה מודרנית
מחלקת גנים ונוף
עמק הסיליקון
טרנספרנט
Unbreakable Kimmy Schmidt
Veep
מה ראיתי: לואי, מחלקת גנים ונוף וקימי שמידט (התחלתי טרנספרנט ואיכשהו לא יצא לי להמשיך אבל אני רוצה לחזור לזה)
מי צריך לזכות: ממה שראיתי, לא יודעת לא כזה התלהבתי משום דבר. נראה לי אני בעד מחלקת גנים בשביל הימים הטובים שלה.
חסרים: ה
מפץ הגדול לא מועמדת?
אני בשוק. וחוץ ממנה, הייתי מקווה למועמדות ל
בחורה החדשה (הקומדיה הכי טובה שראיתי השנה, אם לא מחשיבים אנימציה), וגם
man seekink woman היה מצויין, אם כי לא ציפיתי שיקבל מועמדות. וגם
בתוך איימי שומר היא תוכנית מצויינת, והיא אולי הכי חשובה כי היא ממש סאטירית. וכמובן
שיימלס לא מועמדת, אבל אחרי העונה החמישית פחות כואב לי. אה, וגם
בנות לא מועמדת, למרות שהיא בד"כ כן מועמדת כקומדיה. וגם לא
האחות ג'קי על העונה האחרונה. וגם
קומיוטי לא מועמדת, אבל אם אני לא טועה, היא לרוב לא מועמדת.
השחקן הטוב ביותר בקומדיה
אנת'וני אנדרסון (שחור-כזה).
לואי סי. קיי (לואי).
דון צ'ידל (בית השקרים).
וויל פורטה (הגבר האחרון בעולם).
מאט לבלנק (אפיזודס).
וויליאם ה. מייסי (חסרי בושה).
ג'פרי טאמבור (טרנספרנט).
מי ראיתי: לואי סי קיי, וויל פורטה, וויליאם ה. מייסי
מי צריך לזכות: מתוך אלו שראיתי, אני אלך על מייסי כי הוא באמת שחקן ממש טוב. לואי הוא סבבה ועושה תוכנית מעניינת, אבל בסופו של דבר משחק את עצמי, וויל פורטה שיחק את אחת הדמויות המעצבנות ביותר שראיתי לאחרונה (ואם אני לא טועה הוא אחד מהיוצרים של הסדרה. מאכזב מאוד!). ממה שהבנתי טמבור ממש נותן הופעה מצויינת (והוא גם שחקן מצויין בכל מקרה, אז שהוא יזכה).
חסרים: ג'ים פרנסוס!
אני בשוק שהוא לא מועמד אחרי שהוא זכה 4 שנים ברצף (וכ"כ לא בצדק) חשבתי שמעכשיו ועד שהסדרה תגמר הזכיה תלך אליו אוטומטית תמיד. עוד חסרים לי חלק מהגברים של מחלקת גנים ונוף (ממה שזכור לי הם לרוב גם ככה לא מועמדים). אני לא יודעת כמה מהם נחשבים ראשיים, אבל נראה לי ש
אדם סקוט אמור להיות ראשי. אבל הכי חסרים לי הגברים מבחורה חדשה- כולם עילויים אחד אחד, במיוחד
ג'ייק ג'ונסון (ניק) ו
מקס גרינפילד (שמידט)- שהוא כנראה השחקן הקומי הכי טוב שראיתי השנה). וגם כמובן ה
גברים מקומיוניטי, שלרוב גם ככה לא מועמדים.
השחקנית הטובה ביותר בקומדיה
אידי פאלקו (האחות ג'קי).
ליסה קודרו (הקאמבק).
ג'וליה לואי-דרייפוס (Veep).
איימי פוהלר (מחלקת גנים ונוף).
איימי שומר (איימי שומר).
לילי טומלין (Grace and Frankie).
מי ראיתי: אידי פאלקו, איימי פוהלר ואיימי שומר.
מי צריכה לזכות- אני אוהבת את כולם פה, גם את מי שלא ראיתי את הסדרות שלהם (ג'וליה לואיס דרייפוס אלילה, וליסה קודרו כמובן). אז לא בטוח שזה משנה. אידי פאלקו נהדרת, למרות שהתפקיד שלה רחוק מקומי, ואיימי פולהר כמובן. אני חושבת שאני רוצה שאיימי שומר תזכה כי היא גם כותבת את הסדרה והיא באמת הרימה פה סדרה פורצת דרך בהמון מובנים.
חסרות: ל
נה דנהם על בנות. אבל בעיקר- למה לעזאזל
אלי קמפר לא מועמדת על קימי שמידט?! כלומר, הסדרה עצמה לא הייתה כזאת טובה לטעמי, אבל אלי שחקנית אדירה, עוד כשהיא שיחקה במשרד היא הייתה מעולה. וזה לא כאילו התעלמו מהסדרה עצמה- כולם קיבלו מועמדויות כולל שחקני משנה. אז כאילו מה נסגר? איפה אלי?
הריאליטי התחרותי הטוב ביותר - לא מעניין אותי