שרשור חדשות ועדכונים

LeRanch

New member
אם אתה מנוי ל-VOD אז כן

התכנים עולים ללא תוספת תשלום. רובם כבר זמינים בין כה וכה.

לפחות עכשיו לא יאמרו שאני ממציא מילים כשאני כותב בינג'

וכיף גדול למינויי יס.
&nbsp
- רק יהרוג אותם לשים את באפי שם? לתת לדור הצעיר דרך נוחה להכיר את הקלאסיקות...

twisted nerve1

New member
אני פעם המצאתי פועל- לבנג'ג'

כי לא חשבתי על מילה בעברית שיכולה להעביר את המשמעות, אבל אז ראיתי פה שהשתמשתם ב"למרתן", וזה יותר הגיוני אז אימצתי.

LeRanch

New member
בתכלס - אין הרבה הבדל

מרבית הסדרות היו בלאו הכי זמינות במלואן.
&nbsp
הכוונה היא כנראה יותר לקטע שהולכים להעלות ל-VOD סדרות/עונות חדשות בבכורה עם כל הפרקים לפני השידור בערוצי הסדרות (כמו שקורה עם "זרה", "רפואה משפחתית" ואוטוטו עם "תא גורדין" 2).

LeRanch

New member
עמוד הפייסבוק של "המתים המהלכים" תחת מתקפה מצד הצופים

אזהרה - תוכן ההודעה כולל
ים לעלילת הפרק השמיני בעונה החמישית של המתים המהלכים ששודר הלילה בארה"ב וב-yes Oh.

המשך הקריאה על אחריותכם!

שוב - אם לא צפיתם בפרק - סגרו את חלון ההודעה!!!!

אז מי שכבר צפה בפרק יודע שבת' מצאה את מותה במהלך דקות הסיום, אבל חוסר אחריות מצד מנהלי עמוד הפייסבוק של הסדרה הוביל לכך שהם העלו פוסט עם תמונה של דריל מחזיק את גופתה של בת' - בטרם הפרק שודר בחוף המערבי של ארה"ב.

המעריצים לא ידעו את נפשם מרוב עצבים (בצדק מוחלט) והפציצו את עמוד הפייסבוק בהודעות מחאה ונאצה וגם ממים שכוונו כלפי רשת AMC.

הפוסט הוסר והוחזר לאחר שידור הפרק גם בחוף המערבי, אך הנזק כבר נעשה ולרבים נהרסה הצפייה בפרק באופן מוחלט.

http://www.mako.co.il/culture-movie...a41006.htm?sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=389626226

[הערת הכותב: למזלי היום חרגתי ממנהגי לשבת מול המחשב לפני הצפייה בפרק, וצפיתי בו מיד אחרי שהתעוררתי. תודה לאל על כך! ברגע שסיימתי לצפות בפרק פתחתי את הפייסבוק והפוסט הזה היה הדבר הראשון שהופיע. זה ממש מכעיס!].

אילקו

New member
לא קראתי מה כתבת, אבל...

אבל אני משער שאני יודע למה...
זה ממש ממש היה מציק לקום בבוקר ולגלות את זה ככה
אפילו בהישרדות והמירוץ למיליון שזה קריטי כל שבוע לגלות למשל מי מודח לא רושמים לפחות יום-יומיים...

twisted nerve1

New member
המתים המהלכים 508

אוקי, בקריאה ראשונה חשבתי שאתה אומר בעצם ש-yes העלו את התמונה, שזה באמת היה יכול להיות מעצבן ברמות דיי קשות אם הפרק לא שודר בארץ, אבל אז הבנתי שאתה מדבר על העמוד של הסדרה. הסיבה שנכנסתי להודעה שלך מלכתחילה (כי עוד לא ראיתי את הפרק) היא שגם אני סופליירתי ע"י אותה תמונה (מהאתר הרשמי, אני דיי בטוחה), באיזה 6 בבוקר. וגם אותי זה עצבן. אפילו לא ידעתי שזה עוד לא שודר בכל ארה"ב.
&nbsp
למזלי לא כ"כ אכפת לי מהסדרה הזאת. כאילו הייתי מעדיפה לא לדעת. אבל הייתי ממש מתעצבנת אם זאת הייתה סדרה שאני אוהבת מאוד. בסדרה הזאת האמת, דיי לא אכפת לי. היה ברור שדמות תמות בפרק הסיום, מה שהיה חשוב לי שזה לא יהיה קרול או דריל. מהשאר לא אכפת לי (ויש כמה שברור לי שלא יהרגו, כמו ריק, קארל, גלן ומגי, למרות שלא אכפת לי גם שאחד מהם ימות).

LeRanch

New member
קת'י גריפין ובראד גורסקי מצטרפים ל"משטרת האופנה"

כפי ששוער במשך שבועות רבים, הקומיקאית קת'י גריפין תיכנס לנעליה של ג'ואן ריברס המנוחה בתפקיד המנחה של התוכנית משטרת האופנה בערוץ E.

בנוסף אליה יצטרף לפאנל הסטייליסט בראד גורסקי שיחליף את ג'ורג' קוטציופולוס.

משטרת האופנה תחזור ב-12.1.15 לסיקור השטיח האדום של טקס גלובוס הזהב ביחד עם הפאנליסטיות ג'וליאנה רנסיק וקלי אוסבורן.

http://tvline.com/2014/12/01/kathy-griffin-fashion-police-joan-rivers-brad-goreski/

LeRanch

New member
NBC פרסמה את תאריך שובה של "מחלקת גנים ונוף" 7

העונה השביעית והאחרונה של מחלקת גנים ונוף תעלה בקרוב מאוד, אבל גם תסתיים בקרוב מאוד -

רשת NBC הודיעה שהסדרה תשוב למסך ב-13/1 עם פרק כפול, ולמעשה בכל שבוע ישודרו שני פרקים עד פרק סיום הסדרה הכפול שישודר ב-24/2.

זה אומר שכל 13 פרקי העונה ישודרו בפרק זמן של שבעה שבועות בלבד.

http://tvline.com/2014/12/01/parks-and-recreation-final-season-premiere-date/

Man Seeking Woman - קומדיה רומנטית חדשה ב- FXX

קומדיה חדשה שתעלה ב- 14.1.5ב- FXX בכיכובו של ג'יי ברוהול, שחוזר לגלם את הנעבך בן ה- 20+ ועל (חוסר) ההצלחות שלו עם המין הנשי. כאן אפשר לראות 30 שניות מהפיילוט.

למעלה