שרשור חדשות ועדכונים

limors2

Well-known member
בדיוק ראיתי, נראה טוב!

היה איזה משהו בטריילר לגבי דרדוויל, מישהו יודע אם הכוונה שלהם היא שהסדרה היא מאותו יוצר ואותו עולם, או שיש סיכוי שיהיו בה קרוסאוברים וכדאי לי להשלים את דרדוויל לפני הצפיה?

הסדרה מבית מארבל ונטפליקס כמו דרדוויל

והיא מתרחשת באותו עולם שבו מתרחשת דרדוויל.
אבל מעבר לזה אין לה אותם יוצרים. כלומר התסריטאים הם שונים.
&nbsp
ואומנם היא מתרחשת באותו עולם ונראה לי שיכול להיות קרוסאוברים מסוימים של דמויות מסוימות, לא נראה לי שצריך לראות דרדוויל לפני שרואים את הסדרה הזאת. כלומר היא בפירוש אמורה לעמוד בפני עצמה בשלב הזה.

LeRanch

New member
כדאי לך לראות את "דרדוויל"

לאחר שישודרו ג'סיקה ג'ונס, לוק קייג' ואיירון פיסט - תשודר סדרה בשם The Defenders שתאחד את ארבעת הדמויות בסדרה אחת, אז כן כדאי להכיר את דרדוויל שהיא סדרה מצוינת בפני עצמה.

is00

New member
תצפי ב"דרדוויל" רק אם הוא מעניין אותך כדמות.

"דרדוויל" היא ממש לא יצירת המופת שנראה ומנסים לעשות ממנה.
&nbsp
בכלל כל הקטע הזה שהחליטו שכל סדרה של נטפליקס היא מינימום יצירת מופת ממש מגוחכת בעיני.
אני, לדוגמא, מצאתי את כל הסדרות של "נטפליקס" שצפיתי בהן ממש לא מרשימות, ולעיתים אפילו משעממות. אולי זאת הסיבה ש"נטפליקס" משחררת כל סדרה במלואה בתאריך אחד, כי הם יודעים, אם זה משהו שהיה צריך להימדד ולהישמר לאורך זמן, הם בחיים לא היו מצליחים.
ב"ג'סיקה ג'ונס" אני הולך לצפות רק בגלל שהיא מסקרנת אותי(ואולי גם קצת בגלל קריסטין ריטר) ולא בגלל שזה יקום "מארוול" או בגלל שזה "נטפליקס".
&nbsp
אה ואם תהיתם באיזה סדרות של "נטפליקס" צפיתי(טוב ניסיתי לצפות בד"כ) שהגעתי למסקנה הזאת... "כתום זה השחור החדש"(שרדתי עונה וחצי, לפני שפרשתי), "קשר דם"(שרדתי 5 פרקים), "טרנספרנט"(שרדתי 6 פרקים) ו"דרדוויל".

is00

New member
"אמאזון" , "נטפליקס"... אין הרבה הבדל ביניהן לטעמי.

בכל מקרה, אז תתעלמו מ"טרנספרנט".
כל מה שכתבתי על השאר בהחלט תופס.

Chandler Rulz

New member
טוב, זה עניין של טעם..

אני מאוד נהנתי מדרדוויל וזה בכלל לא קשור לזה שזה נטפליקס..

limors2

Well-known member
ברור, אני לא צרכנית טלווזיה עיוורת

אני רואה דברים אם הם מעניינים אותי, לא בגלל שהם ________.
&nbsp
הסיבה היחידה ששאלתי היא כי די איבדתי את יכולת הריכוז שלי לגבי סדרות ונורא קשה לי לראות משהו אלא אם הוא תופס אותי. דרדוויל ברשימה שלי (כי זה קומיקס וכי זה דרדוויל, לא כי זה נטפליקס/מארוול), אבל עוד לא הגעתי אליה.

לטריילר - נראה טוב, אבל...

זה נראה אפל נורא.
כלומר דרדוויל הייתה סדרה אפלה, אבל הרושם עכשיו הוא שג'סיקה ג'ונס תגרום לדרדוויל להראות כמו קומדיה.
רע שגורם לאנשים לעשות דברים נגד רצונם... זה ממש קריפי. וגבר שעושה את זה לנשים רק גורם לזה להיות מטריד יותר (בעיקרון זה יכול להיות מטריד באותה מידה בכל דרך אחרת גם, אבל ביחס של גבר לאישה זה ישר נשמע יותר רע).
&nbsp
בכל מקרה אני מאוד מאוד מצפה לזה. עוד חודש!

twisted nerve1

New member
לטריילר, וקטן לקומיקס

לפני כמה זמן ראיתי שני וידיואים שמסבירים על סיפור הרקע של ג'סיקה והוא מאוד חולני ומטריד, וספציפית הקטע העניין הזה של זה ששלט בה בעזרת המחשבות- בהחלט היה חשיבות לעניין שהוא גבר והיא אישה, בלי לפרט יותר מדי אתה בטח כבר יותר למה אני מתכוונת (ואני לא חושבת שיכניסו את הקטעים האלה לסדרה).
&nbsp

Chandler Rulz

New member
מחכה לראות את דיוויד טננט בתור נבל

מאז הארי פוטר נראה לי לא יצא לו להיות האיש הרע [לפחות לא משהו שראיתי.. ואולי הדוקטור הוא בתחום האפור.. אבל יותר נוטה לכיוון הטוב אז לא נחשב].

is00

New member
נראה לי שזה בעצם אומר שעונה שנייה לא תהיה לה.

אוי חבל...

דווקא הייתה די חמודה. לא יצירת מופת. ומצד שני כן יצירת מופת לעומת קומדיות רבות אחרות שנשארות באוויר.

LeRanch

New member
אני בהלם שצפית בה או שידעת עליה בכלל

לא שמעתי על הסדרה הזו עד שפרסמתי את הידיעה הזו בבוקר

למעלה