Chris Brown - Fine China

אבישי ר

New member
Chris Brown - Fine China

הזמר המכה הידוע בשם כריס בראון ששיחרר לפני כ-10 חודשים אלבום שנחל כישלון מסחרי (וגם שירים גרועים להחריד) הבין שהוא צריך להרים ידיים ולעבור לאלבום הבא שבתקווה (תלוי של מי) יצליח ויתעלה על האלבום הקודם. האלבום נקרא X ואני לא אמשיך לפרט עליו כי אני בטוח שזה לא מעניין אף אחד.

אז היום הוא שיחרר את השיר "Fine China" ואת הקליפ שלו. לחצו כאן על מנת לשמוע אותו.

מה דעתכם?

אבישי ר

New member
נראה שהוא לקח את עניין אחד באפריל קיצוני מאוד

כי השיר הזה הוא פשוט בדיחה. שיעמום שנמרח יותר מדי זמן ואפילו לא נשמע טוב. הוא מנסה להיות מייקל ג'קסון בכוח.
אוף, אני תוהה מתי הוא יבין שהוא לא רלוונטי כבר.

live4Life

New member
כשביונסה תבין....

לא סובל את שניהם [כריס וביונסה]. אבל היה מצחיק לראות מהצד מעריץ של ביונסה מדבר ככה על מישהו, שלמעשה רק הסינגל הזוועתי הראשון באלבום האחרון הצליח מכל הזבל שהיא הוציאה מהאחרון שלה.

~רגע של מרמור על כמה זבל ביונסה נהייתה בשנים האחרות~

אבישי ר

New member
ממש לא אכפת לי כמה ביונסה מצליחה,

כל עוד השירים שלה לטעמי, זה הכי חשוב. אני אפילו לא אפתח למה אני חושב ש4 מצויין וכמה שזה ההפך מהתדרדרות.

דרך אגב, לא ראיתי אותך כאן בחיים. תציג את עצמך?

RTur

New member
אפילו על הצעקה בהתחלה עשו לו אוטוטיון?!

הגרוב מגניב דווקא והשיר נשמע טוב.. אבל שוב, זמר אוטוטיון. כל השיר אוטוטיון. זה מציק לי. אוטוטיון צריך לבוא בתור קישוט, או אם אתה ראפר ועושה את זה בקטע אומנותי משו (נגיד קנייה)

ערן1987

New member
האמת שהופתעתי לטובה מהשיר

דווקא חמוד וקליט בסה"כ.

מהקליפ, לעומת זאת, לא ציפיתי ליותר מדי כי הקליפים האחרונים שלו נהיו נוראיים ומגוחכים - והקליפ הזה ממש לא שונה מהם.

עדידי15

New member
נוראי

ההתחלה as long as you love me של ביבר וההמשך you rock my world של מייקל ג'קסון.

למעלה