מרק עדשים ואטריות
נלקח ממה בלוגריה -
http://mablogeria.blogspot.co.il/2010/07/blog-post_17.html
מצרכים
שתי כוסות עדשים אדומות שרויות במים רבים כשעה - מסוננים
שני בצלים גדולים קצוצים דק
שמן זית נדיב לטיגון
כ- 10 כוסות מים
כף גדושה מרק עוף
כף פפריקה אדומה
כף כמון
כוס וחצי אטריות ביצים
~
אופציה: קוביות משני תפוחי אדמה
הכנה
מטגנים את הבצלים, מוסיפים את העדשים
ואת התבלינים מערבבים
מוסיפים את המים ומבשלים כ- 40 דקות
תוך ערבוב מעת לעת
מוסיפים את האיטריות ומבשלים עוד 10 דקות תוך ערבוב
אם בוחרים להוסיף קוביות תפוחי אדמה, מוסיפים אותן
יחד עם העדשים