riktal

New member

קודם כל התנצלות על העלמות שלי
. בדרך כלל כשאני בחו"ל אין לי בעיה לשמור על קשר עם עולם האינטרנט שלי, אבל הפעם לא היה לי כרטיס סים אמריקאי וקצת התקשתי במציאת רשתות אלחוטיות. אז קבלו את התנצלותי הענקית והבטחה שזה לא יקרה שוב

קומיקון היה חוויה מדהימה (כרגיל). הפאנל של סייק (שבשבילו אני נוסעת כל שנה) היה מדהים ואני עדיין המומה שהצלחתי להחזיק מהעמד ולראות אותו כי הייתי ערה כבר מעל 48 שעות כשהם עלו אבל זה היה שווה הכל מבחינתי.
בקשר לעל טבעי - צר לי להגיד אבל הפאנל של על טבעי היה נחמד ולא יותר. הם עלו לבמה אחרי פרינג' (שבאו להיפרד והפאנל שלהם היה באמת מיוחד ובסיומו הם עמדו כעשר דקות ונתנו למעריצים לצלם אותם, משהו לא רגיל בדרך כלל בפאנלים כי תמיד מזרזים אותם לצאת כדי להכין את הבמה לפאנל הבא). בפאנל של על טבעי לא היו רגעים בלתי נשכחים והוא היה די יבש. ג'ארד ניסה להצחיק מדי פעם, ג'נסן היה יבש מתמיד ועשה תחושה שמישהו הכריח אותו להיות שם, מישה היה מצחיק כתמיד אבל לא דיבר הרבה ורוב השאלות הופנו לעלילה ופחות לשחקנים (מלבד שאלות על בימוי שהופנו לג'נסן).
יש לי תמונות שאני אעלה מחר, אבל את הפאנל עצמו לא צילמתי הפעם
.
אם תרצו לקרוא עוד על החוויות שלי בכנס - אתם מוזמנים לבקש ואני אשמח מאוד לשתף אתכם בהכל

הווו תהני לך!!

מבאס לשמוע שהיה יבש..אז גם אם יעלו הכל אני לא אטרח לראות..אם יש כן איזה רגעים מצחיקים שיש ביוטיוב את מוזמנת להמליץ לנו מה כדאי לראות..
איזה דברים מעניינים כן נאמרו שם? לא אכפת לי דווקא לדעת ספוילרים..
אמרו אם יהיו דמויות שיחזרו? (ג'ווווו)
היית ממש קרובה לבמה? נפעמת מהיופי של ג'נס מקרוב?

מה עם סייק באמת? זו תהיה העונה האחרונה?

למעלה