יונתן ומיכל - יש להם לדעתי אינטגריטי. הם לא משקרים (או כמעט לא משקרים, ברור שההפקה מאוד מתערבת שם) לגבי איכות הביצוע.
אוהבת פחות (אם כי לא שונאת, גם להם יש מקום ותרומה לתוכנית) את שני האחרים. לא מאמינה להם. הם יותר מדי עסוקים בלטפח את הדימוי שהם בנו לעצמם.
אוהבת גם את האחרים.. אייל שני מאוד מצחיק אותי, אני מעריכה מאוד גם את הדעות של מיכל והתגובות שלה לאוכל תמיד נראות לי הכי אמיתיות.
אני מחבבת את חיים, אבל לעתים קרובות מדי זה מרגיש כאילו הוא מושפע מדברים שלא קשורים לאוכל
זוה מצחיק כי בעונה הקודמת הוא דווקא היה בקטגורית "הכי שנוא"
אבל אני ממש אוהבת אותו בגלל שהשיפוט שלו מדויק וענייני, הוא גם טורח ומראה לנו במנה עצמה דברים שהוא אומר וזה תורם לתחושה של אוטנטיות בתכנית
השופט שאני היכ לא אוהבת, הוא אייל שני.
לדעתי העונה הוא ממש חזר סבלנות, וזה ניכר ביחס שלו לגבי מועמדים מסוימים, ובכלל הוא משדר תחושה כזאת של "הראש לי במקום אחר" (בדיעבד אפשר להבין אותו...). וגם נראה לי שהשיפוט שלו הוא לפי מידת אהבתו את המתמודד, מתמודד שאהוב עליו הוא יעביר אותו לא משנה מה איכות המענה שבישל
מיכל מקסימה בעיני
וחיים כהן צריך לתפוס יותר מקום ולהביע את דעתו ולעמוד עליה...
לא מתייפייף, אומר את האמת גם אם היא לא נעימה.
חיים כהן - מנסה למצוא חן, השנה אני לא אוהבת את השיפוט שלו.
אייל שני - מעצבן
מיכל אנסקי - מתלהבת יותר מידי לפעמים.
הייתי רוצה שהם יטעמו את המנות בלי לדעת מי הכין.
רושפלד הכי אמין בעיני,, גם מיכל , מקסימה !! אני ממש אוהבת אותה, יש בה רוך וחמלה
אייל שני פלספן גדול , (שלי עדיין בתוכנית אך ורק בגלל ששני מחבב אותה ולא את האוכל שהיא מבשלת, )האמת היא מצטלמת יפה !!
חיים כהן - לא יודעת למה ,מרגישה שבתוכנית הזו הוא פרווה!!
רושפלד - עם כל הידע שלו הוא קצת מעצבן ובעל ביקורת שלילית לא בונה..
אייל שני- מצחיק
מיכל אנסקי- נחמדה.. לדעתי אם היו מכניסים במקומה את עומר מילר היה עדיף.. או את אבי ביטון או אהרוני..אבל מה לעשות זה מה יש