סיכום שבועי

riktal

New member
סיכום שבועי

שאלת פתיחה (לרגל יום האהבה) - אם היית יכול/ה להיות עם כל אחד בעולם - עם מי היית בוחר/ת להיות?

סיכום השבוע במספר מילים
משהו מעניין שקרה השבוע
סדרות השבוע
בסוף השבוע אני...
איך יראה השבוע הבא
סרט מומלץ
וידאו
תמונה

ט"ו באב שמח
(למרות שכבר הסתיים!)

שאלת פתיחה (לרגל יום האהבה) - אם היית יכול/ה להיות עם כל אחד בעולם - עם מי היית בוחר/ת להיות?
אני יודעת שזה צפוי אבל בכל זאת אני עוקבת אחריו שנים ולדעתי הוא שווה את זה..ג'נסן אקלס. יכול להיות שהוא לא כזה מושלם כמו שהוא נראה, הרי ברור שאף אחד לא מושלם. אבל הוא נראה בנאדם מקסים והוא כל כך חתיך שפשוט הייתי נמסה כל יום אם היה לצידי מישהו כזה!!
סיכום השבוע במספר מילים
ורי נייס. לא היה משהו מיוחד
משהו מעניין שקרה השבוע
אתמול שאכלתי ארוחת צהריים אחרי שחזרתי משחייה פתאום חבר שלי הגיע אליי הביתה עם בובה של כלב (ראו תמונה) לכבוד ט"ו באב! ממש הפתיע! ידעתי שהוא חורש למבחן אז ממש לא ציפיתי ממנו..כפרעליו

סדרות השבוע:
ראיתי רק בניחוש חוקר איזה פרק אחד..היה חביב. ראיתי שהתחיל צווארון לבן! התגעגעתי!
בסוף השבוע אני...
בליתי בערב עם חברתי הנשששמה איריס הידועה לכם בתור GBABY, היינו ביס פלאנט וראינו ספיידרמן! היה ממש כיף
אחלה סרט!
איך יראה השבוע הבא
יתחיל העומס בעבודה החדשה. מאז שהתחלתי באמדוקס לפני שבועיים היה שקט כי הבוס היה בחו"ל אבל מחר הוא חוזר אז נראה לי יהיה אקשן..דווקא סבבה..שיעבור הזמן יותר מהר.
סרט מומלץ:
לכו לספיידי..אנדרו גארפילד ואמה סטון כזה חמודים!
וידאו: אין
תמונה: הבובה שחבר שלי קנה לי
כתוב "הב הב אני מאוהב"

Ayelet 363

New member

שאלת פתיחה (לרגל יום האהבה) - אם היית יכול/ה להיות עם כל אחד בעולם - עם מי היית בוחר/ת להיות? הרבה קראשים, אבל אין ספציפי.

סיכום השבוע במספר מילים: דיי בסדר. מספיק מילים?
משהו מעניין שקרה השבוע: חתמתי חופש, ויום לפניו יש לי שמירה שאני לא מצליחה להחליף וזה מעצבן אותי.
סדרות השבוע: בונז ובאפי.
בסוף השבוע אני... הכנתי סושי עם אחותי ועם חברה, יצאתי עם אחותי ועם שתי חברות אחרות, ראיתי סדרות עם אחותי ועם אבא.
איך יראה השבוע הבא: שמירה, מקווה גם להחליף שמירה.
סרט מומלץ
וידאו
תמונה

למעלה