פרק 5 - ספרד: החלק השני

• פותח הנושא ny22
  • פורסם בתאריך

גםצופה

Member
מנהל
ועוד משהו לגבי דון קישוט

- היה נחמד לראות את הבנות דודות מסתדרות במשימה עם ג'יבריש שלם

ותסבירו לי מדוע רומי וקורל וכן דבי ודנה בחרו את המשימה שנראית הכי קשה שם (לסחוב על הגב 5 דק'.....) ???

גםצופה

Member
מנהל
זה שייך למשימה הקודמת :)

הם הגיעו עם הכרוביות למשימה בארמון...

הפרקים ארוכים מדי

זה כבר מעייף ומתיש. מה גם שהמשימות די משעממות (משימת דון קישוט וסנצ'ו פנצ'ו ממש מטומטמת).

ממש נסחפו עם הפרידה מרוני ואנדריאה, לא אהבתי בכלל. הפכו את זה לאופרת סבון.

תמידכאן

New member
ההתנהגות של אלירן והשני מכוערת.

מילא לרמות, מילא לרדוף אחרי זוג אחר, אבל לעקוף אותם בדרך לפיט סטופ?

וגם רומי מעצבנת - את חייבת לי את זה. כל כך בוגר..

Jason2

New member
המירוץ למיליון לא מתאים כנראה לקהל הישראלי

אין כאן עניין לעשות חברים, העניין הוא להגיע לסוף ולזכות בפרס.
תארו לכם שבתחרות ריצה יתחילו לבכות שהאצן יצא אחריהם אבל הגיע ראשון כי הוא עקף אותם על המסלול. זו תחרות וכדאי שאנשים יבינו את זה.

תמידכאן

New member
אז כל הכבוד לישראלים.

ההשוואה לא רלוונטית בכלל.

הם הגיעו למקום בזכותם. הרי רונית ולירן יכלו לעשות סיבוב ולברוח להם או משהו בסגנון והם בחרו לא לעשות זאת. הם גם יכלו להוביל אותם למקום לא נכון.

אז מינימום כבוד של לא לעקוף אותם באופן כמעט אלים..

וזה לא שמדובר במקום האחרון, שם הייתי יכולה להבין התלכלכויות. מדובר על אנשים שיודעים שהם בין הראשונים. לכן זה עוד יותר מכוער..

Jason2

New member
לגיטימי וצודק

עם כל הכבוד לישראלים שלא יצפו בתוכנית כזאת שנחשבת תחרותית.
זו תחרות ורונית ולירן טפשים בזה שלא עשו להם סיבוב והטעו אותם.
ואגב ההשוואה מאוד רלוונטית, בשני המקרים מדובר בתחרות ורק הראשון שמגיע זוכה.

כמו שאמרתי, באותה מידה הם יכלו לטעות ואז שני הזוגות היו נדפקים (וחבל שלא, היה מתאים לי שאחד מהזוגות האלה יעוף).

Jason2

New member
אין דבר כזה.

זו תוכנית ריאליטי, ככה זה בנוי.
כמו שאמרתי, אם לא מבינים את התוכנית אז עדיף לא לצפות.

תמידכאן

New member
אני חוששת שדווקא אתה לא מבין את התכנית.

הגעה במקום שני לעומת שלישי לא תעשה שינוי דרמטי במצבם של הצוות.
התלכלכות וסכסוך עם זוג חזק דווקא כן (פרסה, סתם לא להיות נחמדים ועוד..)

Jason2

New member
כן, אני לא מבין

ראיתי את כל העונות של המירוץ האמריקאי ואני לא מבין. בסדר...

גםצופה

Member
מנהל
כנראה שאתה באמת לא מבין...

כי גם בעונות האמריקאיות - אפשר לראות בין השורות (שם לא מראים בפרטי פרטים כמו במירוץ הישראלי...) שנוצרים כל מיני קליקות וכל מיני קשרים כדי להתקדם הלאה...
(אם כי אני מסכימה שאלירן והחבר שלו כאן פעלו בהחלט כמו שצריך - הם מהרו לנקודת הסיום ולא היו צריכים לחכות ולתת לזוג שהגיע איתם את הקרידט בגלל שהם עקבו אחריהם..)

Jason2

New member
הקליקות נוצרות

בראש ובראשונה כמהלכים אסטרטגים, נדיר מאוד שזה מטוב לב וסימפטיה.

גםצופה

Member
מנהל
זה מאד תלוי במתמודדים...

ברור שהכל זה אסטרטגיה - אבל יש עונות שאתה רואה רק תחמונים והזוגות היותר תחמנים הם אלו שעלו... ויש עונות שזה יותר משולב והזוגות עוזרים גם בצורה יותר נעימה וטובה...

אגב ב'סוף הדרך' היה זוג שבבית שאן לא עלה על הפתרון והן נצמדו לזוג שלפניהם שקיבל את הפתרון - ולא העיפו אותן על זה [למרות שהן כלל לא פתרו את המשימה...]
פה הזוג כן עלה על הפתרון - רק נצמד לזוג השני (יכול להיות שגם בגלל מחסום השפה הם העדיפו להיצמד לצמד אחר...)
לי יש תהיות אחרות (כתבתי אותן בשרשור הזה...) איך בכלל דבי ודנה שהיו במקום שלישי זונקו להמשך המקצה ראשונות...

כנראה כי לירן ורונית והסוורים התברברו בדרך

כשתלויים במוניות הכל יכול לקרות. לא מעט מתמודדים הפסידו במירוץ בגלל מזל נאחס עם מוניות או עם נהגי מוניות, גם במירוץ הישראלי וגם באמריקאי.

גםצופה

Member
מנהל
זה גם נכון והראייה

שהבנות דודה הגיעו יחסית מהר לדו קרב..
(כי אצלם הנהג כנראה בא מדרך אחרת פחות פקוקה...)

העניין שכבר מהיציאה לירן ורונית והסוורים לא הובילו וזה נראה הזוי לגמרי [בכלל על העצירה הלילית הייתה תמוהה הרי לפי הכללים הם היו צריכים להמשיך מאותה נקודה בה הם יצאו מהמשימה הקודמת...]

למעלה