מניינים חמוווודות?

מניינים חמוווודות?

אני יודעת שאני לא מהווה מודל לחיקוי שככה נעלמתי אבל בעייתי להיכנס לפה כשעוד לא התחלתי לראות את העונה החדשה..אני לא מתכוונת להוריד אותה אין לי עצבים..וגם לא כזה דחוף לי..אני אראה שיגיע ל"יס"..
אבל אתן תמיד בליבי! אני מדי פעם נכנסת לבדוק מה קורה..
אז מה באמת קורה איתכן? במה אתן עסוקות?
אני עדיין בנחת עם הלימודים אבל עוד מעט אצטרך להתחיל להיכנס לעניינים ולחרוש כי יש לי את שני המבחנים בפברואר ופיזיולוגית זה קשה!!!!
וגם פואטיקה בספרות ילדים לא קל..

ואני חייבת לציין שהסמיילים החדשים על ה

אבל הי עוד שניה סופ"ש..אז שיהיה לכולנו סופ"ש רגוע ונעים

וסתם תמונה מהממת של ג'נס לסנוור אתכן!

riktal

New member
קודם כל

זה שעוד לא התחלת לראות את העונה החדש לא אומר שאת לא יכולה להיכנס לפה! אל תשתמשי בזה כתירוץ!
אותך לג'נסן!

אישית הייתי די בחופש במשך שבועיים כי השופטת שלי היתה בשבתון, אבל בשבוע הבא (ביום ראשון) אנו חוזרות לשגרה של דיונים ואנשים מעצבנים
מצד שני זה כיף לחזור לעבוד כי די התחיל לעצבן אותי לקום בחמש בבוקר ולבלות את כל היום במשחקים ובהעברת הזמן (כן, אני יודעת איך זה נשמע ואני יודעת שאני עוד אתגעגע לימים האלה
)

Ayelet 363

New member
סוף סוף!

את חסרה כאן!

כיף לראות אותך פה!

מה קורה? השתחררתי לפני שבועיים וקצת, אבל חוץ מזה כלום (אני אומרת את זה ברצינות. עצם העובדה שהשתחררתי לא מרגישה לי משמעותית כי בצבא לפחות עשיתי משהו, כלשהו... עכשיו אני מנסה למצוא מה לעשות).

מתוקות!

רויטלוש זה די עצוב אם קמת ב5 בבוקר בזמן החופש שלך!!!
ובדר"כ חופש הוא טוב..יש סוף סוף זמן לעשות דברים שכל הזמן דוחים אותם כי אין זמן (בדר"כ זה סידורים מעצבנים שאין ברירה וחייבים לעשות)
אבל נו מילא..(כמה פולני מצידי המשפט הזה!) שגרה זה טוב בסה"כ

ולא לא, רק לא לג'נס! אני מבטיחה לנסות להיכנס יותר..אם התקופת מבחנים שמתקרבת ובאה לא תהרוג אותי..

איילת- המון מזל טוב ובשעה טובה!! דיי אני זוכרת שרק התגייסת..הזמן טס..אני מציעה לך שקודם כל תהני מהעובדה שאת חופשיה..ואל תלחיצי את עצמך..תתחילי לחשוב על כיוונים שונים ותקראי ותחקרי אנשים עד שתמצאי משהו שמעניין אותך..אבל אל תמהרי מדיי..

למעלה