ציוד לאמצע השבוע

את בטח כבר ישנה

מדהים! ואיזה כיף לפיצי ואוו - עברה שנה, טסה השנה
זוכרת עוד את הודעת הלידה שלך בפורום הריון

מאחלת לאדון הרבה מזל טוב
תמשיכו לגדל אותו בהרבה כיף, אושר ושמחה
ובקרוב (טפו חמסה) יהפוך להיות אח גדול!

אוהבת
אני

להלהלה שאלה לי אלייך...

חודש תשיעי עם תינוק בן שנה? האם נכנסת להריון כשהיה בן 3 חודשים בהנקה מלאה?
כי אני דיי סומכת על ההנקה כאמצעי מניעה... זה לא עובד?

זה לא עובד

יש הרבה תינוקות שיכולים להעיד לך שאמאאבא שלהם חשבו אותו הדבר
אבל אני מבינה לפי האייקון שאת כבר יודעת את זה

יודעת ובהכחשה...

לא רוצה להתחיל גלולות עכשיו, מפחדת שיפגע בחלב וגם הריון קודם לא היה הכי פשוט כי יש לי שחלות פוליציסטיות ואחרי שהפסקתי גלולות לקח חצי שנה עד שהופיע מחזור... אז מעדיפה להיכנס מוקדם מידיי מאשר מאוחר מידיי...

shibolet101

New member
אני כבר מזמן הגעתי למסקנה

שזה עובד רק אם את רוצה להכנס להריון ומקווה שזה לא יעבוד
אם את סומכת על זה אין לך סיכוי שזה יעבוד

זה כמו שכשזוג מחליט לנסות לוקח לרוב כמה חודשים עד שזה נקלט
אבל עם זוג בני 17 יפספסו פעם אחת היא בטוח בהיריון.

La la la 20

New member
לא הייתי סומכת על הנקה כאמצעי מניעה

אני אישית הפסקתי להניק אחרי חודשיים ואאל״ט אחרי המחזור הראשון זה קרה. ילדתי היום לפני שנה ב 20.3 ותאריך וסת אחרונה הוא בתחילת יולי בערך 3 וחצי חודשים. זה באמת קטע טריקי כי לקחת גלולות בהנקה מבחינתי זה ביג נו נו וקונדום זה ממש לא כיף ולהתחיל להיזהר בזמן מעשה זה גם מבעס. מעניין מה עושים במצב כזה.

קסם2012

New member
איזה יופי המון מזל טוב

נשמע מסיבה מדליקה...

אנחנו עשינו יום הולדת דובוני אכפת לי כולל עוגה שהכנתי מבצק מסוכר ועוד ים דברים כיפים...
לפני היום הולדת פירסמתי שקנינו המון מתנות וכמה שאני מתרגשת לקראת היום הולדת אבל היו פה כמה תגובות (ואני לא אזכיר את שמן) לא כל כך מפרגנות
חחח

זה כיף גדול מזל טוב והמתנות נראות מדליקות בטירוף!!! תהנו

HazeyJane9

New member
כיף גדול

מתנות מגניבות בהחלט ונעלי בית עוד יותר מדליקות

שיהיה יום הולדת שמח והרבה מזל טוב לקטנצ'יק

גם אצלנו בבית היה מנהג כזה של ימי הולדת - קמים בבוקר ויש בלונים, שלט וכמובן מתנות (קצת כמו קריסמס
).
אמנם הוא קטן עדיין, אבל הזיכרונות האלה ילוו אותו כל החיים, כך אצלי לפחות

לגו דופלו או פליימוביל

להורים המנוסים - מה עדיף???
הבנתי שהחלקים של דופלו לא מתאימים לפליימוביל, לכן כדאי ללכת על מוצרים מסוג מסוים (אחרת יהיהו מלא חלקים שלא יוכלו להשתלב יחד).
אז מה מומלץ לילדים עד גיל 5? מה ההבדל ביניהם?
מבחינת המחיר הם נראים לי די דומים, וגם הצעצועים עצמם די דומים...
אז מה גורם לכם לבחור באחד על פני השני?

mitmit11

New member
השיקול שלי - חלקים קטנים

בגלל שהיה צפי לצפרדעון (ועכשיו לעוד אחת) ואני דוגלת במשחק משותף בסלון ולא בחדר מבודד אז הקפדתי מאוד להימנע ממשחקים עם חלקים קטנים. וזה למה ממלכת הלגו לא נכנסה אלינו הביתה (אני הייתי מכורה כילדה, הדובון שיחק קצת אצל הבנדוד אבל בכללי לא הראה התלהבות). על דופלו את כבר יודעת שאני מתלבטת

א-ב-ל: בלגו ופליימוביל יש כל מיני ערכות "נושא" סופר דופר מגניבות (שוב, אני סאקרית של לגו אז דעתי די מוטית). אגב - אם יש בעתיד הקרוב איזו נסיעה לאזור גרמניה - לקנות שם. זול פי כמה וכמה...

shibolet101

New member
אפשר להמליץ על משהו אחר?

אצלנו הפיצית ממש מכורה לזה
http://www.giantbricks-israel.com/

וגם אבא שלה :)

ואני בהחלט בונה על הרחבת הערכה הבסיסית שקיבלנו בקרוב
ובהחלט אין בעיית חלקים קטנים כי זה ענק.......
ואם אני אמצא אני גם אפנק אתכם עם תמונה של הפיצית יושבת מאושרת בתוך המבצר שאבא בנה לה

אני לא רואה ממש קשר בין השניים

בלגו המטרה העיקרית היא ההרכבה - ולשחק עם מה שהרכבת זה הבונוס - ואפשר להרכיב בדרכים מקוריות וכו', בפליימוביל המטרה היא משחק דמיון וכו', ואין כל כך הרכבה.
לנו היה דופלו, ואחר כך לגו. פליימוביל האמת שיש לנו מעט מאוד. אבל גם מזה ילדים נהנים, כמובן - אבל, שוב, זה משהו אחר - אלה דמויות בתוך סצנריו מסוים שאפשר לשחק איתן, ולא חלקים להרכבה.

הייבי

New member
למכירה כרית הנקה של מילגה

כרית הנקה בצבע בורדו. נרכשה לפני כחצי שנה, הייתה בשימוש פחות מחודש. במצב מצויין. הכיסוי מתפרק וניתן לכביסה. 200 ₪ (לרציניות יש על מה לדבר) איסוף מהרצליה.

למסירה-קפסא סגורה של מטרנה אקסטרה קר

400 גרם שלב 1,
אני מפתח תקווה!פעמים בשבוע לפחות נמצאת ברמת גן!

למעלה