שרשור שאלות 1.10-4.10

Elle992

New member
יש לי אותה וניסיתי להשתמש בה אבל היא לא טובה

לזה, היא לא מפזרת את החומר טוב והכל נשאר לי נורא בוצי ודוחה.

באופן כללי לא מצאתי אותה טובה למשהו לצערי..

yulka303

New member
אני מאוד אוהבת להניח איתה את הפייס אנד בודי

של מאק, שהוא מייקאפ נוזלי ויחסית דליל, על בסיס מים, אאל"ט. היא נותנת גימור מעולה איתו!

איפור עיניים סגול

תגידו, אני מתלבטת עמוקות כבר תקופה אם להזמין גם את הצללית color tatoo של מייבלין גם בגוון metallic pomegranate (/www.google.co.il/search?q=metallic%20pomegranate&espvd=210&um=1&ie=UTF-8&hl=iw&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=Ti" target="_blank" rel="nofollow">https://www.google.co.il/search?q=metallic%20pomegranate&espvd=210&um=1&ie=UTF-8&hl=iw&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=Ti" rel="nofollow" target="blank">לראיה). יש לי את הגוון ברונזה המהמם בבית ולגמרי התאהבתי בגוון, במרקם ובעימידות. מצד שני, עם סגול אני מרגישה שאפשר לטעות ממש בקלות, לא? יש לי גוון עור יחסית שזוף וקצת כהויות מתחת לעיניים (הזמנתי קונסילר חדש מאסוס, שנקווה ויסתיר אותם לגמרי) ואני חוששת להוליד פה מצב לא נעים של משהו שנראה פשוט כמו פנס בעין, או סתם כהויות לא יפות.

אני מתה מתה על סגול על כל גווניו וחוץ מהצללית הזו יש לי עוד כמה באיזו פלטה שרכשתי פעם, ככה שנראה לי שמבחינת שילובים אני אהיה OK, פלוס, יש 12% הנחה בfeelunque רק להיום. מה דעתכן? לוותר, לקנות ולהתנסות?

תודה מראש!

תפוזבל!

ההודעה נחתכה

בכל מקרה - אנסה לשחזר. הגוון לראיה הוא /www.google.co.il/search?q=metallic%20pomegranate&espvd=210&um=1&ie=UTF-8&hl=iw&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=Ti" target="_blank" rel="nofollow">https://www.google.co.il/search?q=metallic%20pomegranate&espvd=210&um=1&ie=UTF-8&hl=iw&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=Ti" rel="nofollow" target="blank">כזה - על פי האינטרנט. יש לי כבר בבית את גוון הברונזה של הקולור טאטו ואני מאוהבת בו קשות! במרקם, בגוון... מצד שני אני די שזופה ויש לי קצת כהויות מתחת לעיניים (שתפילותי בנושא מופנות לאלוהי הקונסילר שבדרך אלי מאסוס!) ואני ממש מפחדת ליצור איזשהו מראה של BLACK EYE, כלומר, סוג של פנס בעין, או סתם כהות מוזרה מסביבה. נראה לי פשוט שקל יותר ליפול עם צללית בגוון סגול\כחול\וכו'...

מצד שני אני מתה על סגול על כל גווניו ויש לי כמה צלליות בגוון באחת הפלטות הישנות שקניתי, ככה שמבחינת שילוב נראה לי שאני OK, פלוס, יש רק להיום 12% הנחה בfeelunique. אז מה אתן אומרות? לנסות או לוותר?

תודה מראש!

פעם אחרונה, מבטיחה!

הכי בקצרה שיש. אני לא אנסה להכניס פה הפעם לינקים כי... תפוז.

אני מתלבטת קשות לגבי הגוון metallic pomegranate של הקולור טאטו של מייבלין.

אני שזופה, יש לי קצת כהויות מתחת לעיניים (שתפילותיי בנושא מופנות לאלוהי הקונסילר שבדרכו אלי מאסוס!) ואני די חוששת שאם אשתמש בו אצור סוג של BLACK EYE, כלומר, פנס או סתם כהות מוזרה סביב העין. נראה לי שפשוט קל יותר ליפול עם גוונים כחולים או סגולים בצלליות... לא?

בכל מקרה אני מאוהבת קשות בגוון ברונזה שיש לי וממש בא לי אחד נוסף, ויש לי גם עוד כמה צלליות שיכולות להתאים עם הסגולה באחת הפלטות הישנות שקניתי, אז מבחינת התאמה ושילוב נראה לי שאני OK, פלוס, יש עכשיו 12% הנחה בfeelunique. מה דעתכן? לנסות או לוותר?

תודה מראש ואמן שזו הפעם האחרונה שההודעה הזו נכתבת!

Shaharh5

New member
הפסיקו למכור בארץ את הדאבל וור בגוון sand?

אם כן,על איזו אלטרנטיבה אתן ממליצות בגוון הזה של דאבל וור?

למעלה