My week
סיכום השבוע שעבר עלי: חביב, למרות שאני צריכה להתתחיל ממש לחרוש השבוע הזה היה יותר באיזי, בשני איריס (הותיקים פה אולי זוכרים אותה כGBABY) היתה אצלי והכנו קנלוני בשרי, שלישי חבר שלי היה אצלי (עכשיו נפגשים פחות כי מתחילים מבחנים), היתה לי שיחת הערכה בעבודה וקיבלתי בונוס אז אני ממש מרוצה! ויצא לי יותר לעשות בונדינג עם הבוס שזה טוב..
משהו מעניין שקרה לי השבוע: להיות בסוג של מסיבה (של אחת המחלקות בחברה) עם הבוס שלי
בהחלט חוויה מעניינת וחד פעמית..
סדרות השבוע שלי: ראיתי קצת מכל דבר כשיכולתי בין הלימודים, אבל אין ספק שהסוף לפני חופשת חג המולד של עד עצם היום הזה די השאיר אותי במתח לאן יקחו את זה מכאן!! (ואני פשוט חולה על הוק הזה! איזה חתיך ושנון והמבטא!
)
בסוף השבוע אני... חורשת..לצערי..(וגם נכון לאתמול היו יותר מדיי אורחים אצלנו בבית! דיי אני צריכה שקט)
תוכניות מיוחדות לשבוע הבא: בתקווה לראות את חבר שלי פעמיים בשבוע..שני שיעורים אחרונים לסמסטר..להשלים שעות בעבודה ולהתחיל ללמוד ברצינות למבחן בעמדות אחרת הלך עליי..
סרט מומלץ: ראיתי את זה יחסית מזמן אבל כן ראיתי שהוא משודר עוד ביס מדי פעם ואני ממש אהבתי אותו- זאת מלחמה, עם ריס וויתרספון.
סרטון: למי שעוד לא ראה-
הטריילר של ורוניקה מארס- הסרט!!!
תמונה- אין לי אז אני אמיר בשיר של להקה שאני מכורה אליה בימים אלו-
Little mix