eitanamit1

New member
זאת תמימות לחשוב שהקולה באמת "ירוקה"

סך הכל מדובר במוצר שנועד להיות ממכר ומאד מתוק.
אז גם אם הוסיפו לו קצת סטיביה זה לא הופך אותו לטבעי, זה בערך כמו שמקדונלדס יזריקו ויטמין C לביג מק ויצאו בקמפיין שהוא עשיר בויטמינים

ממש לא כידי

הם רוצים לרכב על הטרנד מה שנקרא. החברה רואה שהרעלה המונית כבר עובדת טיפה פחות כי יש יותר ויותר אנשים שמפתחים מודעות לבריאות, אז הם החליטו לייצר מוצר חדש שמתחזה לטבעי...

kita1000

New member
לא כזההה סיפור

לנו יש קולה קפה בירה יין..
הילדים לא נוגעים. הם יודעים שזה למבוגרים בלבד.

אבל ילדים לא שותים יין וקפה מסביבם

קולה דווקא כן, די הרבה ילדים שותים מסביבם, ולכן אני חושבת שדוגמא אישית של ההורים בקטע הזה חשובה. לפחות בקטע של לשתות בבית. לדעתי בלבד כמובן

אנחנו נותנים בירה שחורה

בסופי שבוע. זה הקולה של הבנות שלנו (עד שבעלי יגמל משלו...)

kita1000

New member
לא יודעת..

הילדים שלי חיים עם כל כך הרבה מגבלות שיש להם ואין לילדים מסביבם בגלל הרגישויות
כל עוד הגבול ברור וחד ועקבי אין להם בעיה עם זה

שונצו

New member
לא שמעתי על זה כי אנחנו לא צורכים קולה

אבל נשמע לי הזוי. ממתי קולה זה דבר בריא?...

JoIIy Roger

New member
ביום הולדת כן

באופן כללי אין אצלינו מיצים או שתיה ממותקת חוץ מתה בבית וחוץ מהמיץ שהילדה היתה שותה כי היא סרבנית שתיה עם עצירות כרונית בגלל זה.

בימי הולדת לא הייתי מונעת ממנו.

אני לא מבינה למה בכלל יש בקבוקי קולה בעמדת

הילדים בימי הולדת.
מי שלא שותה מים, שישתה מיץ, אבל קולה?...

מרגיש לי "מוקצה" במיוחד עבור ילדים, וצריך לעבור מן העולם, ממש כמו סיגריות למבוגרים (יש עוד מי שמעשן?..)

אני חושבת שהתאומים שלי (בני חמש+) בכלל לא יודעים מה זה קולה. אגב, גם כשמבקשים מיץ (למשל במסעדה), אחרי שני שלוקים מבקשים מים..זה מה שהורגלו לשתות כשצמאים, ובסופו של דבר זוהי ההעדפה המנצחת.

JoIIy Roger

New member
אני חושבת שעדיין לא ראיתי קולה בימי הולדת

אבל יש לפעמים קולה באירועים וכד'. אם הוא יבקש מחוץ לבית אני לא חושבת שאני אאסור עליו.

mitmit11

New member
לא

לא אכפת לי ירוקה או לא, הילדים שלי שותים מים (וכשתשימי מול הדובון בחירה בין מיץ למים הוא יבחר במים גם אם כל הילדים סביבו יקחו מיץ).

הדבר היחידי שבריא בעיני זה מים.

לא שותים שום דבר חוץ ממים.
לא הייתי נוגעת בזה, לא לנו (גם למבוגרים זה הרסני... לא רק לילדים) וודאי לא לילדות.

MamaHen

New member
הגרין קולה לא בריאה, היא קצת פחות נוראית

מאשר הקולה הרגילה כי יש בה סטיביה.

אם הוא לא מבקש, ממש לא הייתי נותנת.
אם מבקש, אז מסבירה שזה לא בריא, ולכן הוא יכול לטעום שלוק ודיי. אישית, אני נגד איסור מוחלט כי זה עלול להפוך לאובססיבי (ראיתי לא מעט מקרים).

בכל מקרה לא הייתי מחזיקה קולה בבית.

למעלה