milkoosh

New member
הייתן נותנות לילד לטעום קולה אם היא כביכול

בריאה? יעני "גרין קולה". למי שראתה על המדפים.
כתוב שזה מבוסס על סטיבייה. אבל ראיתי גם שיש בזה עוד ממתיקים מלאכותיים כמו אסולפם.
מה דעתכן?

4cat

New member
זקוקה להמלצה לבלוג אוכל בריא

למאותגרי מטבח, טוב נו לא ממש מאותגרי אבל מתכונים פשוטים ולא מסובכים מדי של אוכל בריא- לא חייב טבעוני/צמחוני אבל הרבה דגים, ירקות, דגנים- נו, בריא. אתם יודעים.
ופרמטר נוסף- שיהיה אוכל לא משעמם מדי ושגם בת החמש שלי הבררנית שלי תאכל ממנו. ביקשתי יותר מדי? תודה

נושא שכבר נלעס פה אבל לא מצליחה למצוא בחיפוש:

חטיפים לילדים
מה אתם מזמינים מאייהרב? רוצה בעיקר מתוקים. בלי חלב.
תודה!!

מרינהג

New member
Subject to California Prop 65

לפי המלצות כאן נסכנסי להזמין קרם הגנה מiherb, וגם בהשמך סוכריות/אבקת אגר אגר(!)/משחת שיניים של טומס...לשם בדיקה...בכל אלה
כשאני מוסיפה מוצר לסל ליד המוצר מופיעה אזהרה באדום ל: Subject to California Prop 65 (אני גרה בקליפורניה):
"WARNING: This product contains a chemical known to the State of California to cause cancer and birth defects or other reproductive harm."
ועוד דף שלם וקישור לפירוט נוסף ...
די מלחיץ!
משהו יכול להסביר אם זה באמת מסוכן כמו שזה נקרא מאזהרה? או שזו אזהרה לשם מניעת תביעות?
מראש תודה

פינסטרה

New member
אין סיכוי

קולה מלאה בקפאין, וכמו שכתבת גם בממתיקים מלאכותיים, ואני מניחה שגם בחומרים משמרים וחומרי טעם וריח וצבעי מאכל.
הסטיביה בפנים ממש לא משכנע אותי.

שושונלה

New member
אני לא נותנת הרבה חטיפים, אבל בכל זאת

יצא לי להזמין כמה -

יש את הקו של yummy earth שיש גם בארץ אבל ברבע מחיר:
http://www.iherb.com/search?kw=yummy+earth&x=0&y=0#p=1&rcode=mum180

למשל הסוכריות הרכות (דמוי גומי) האלה טעימות גם לי:

http://www.iherb.com/yummy-earth-or...w=yummy earth&rc=61&sr=null&ic=2?rcode=mum180

ויש להם סוכריות על מקל, ובלי מקל, ודובונים וכו'.

ויש את ה'מאפים' הממולאים לטוסטר שהם אמורים להיות לארוחת בוקר אבל בעיני הם לגמרי חטיף. הבן שלי אהב אותם מאוד בהתחלה ועכשיו לא מסכים לגעת

http://www.iherb.com/search?sug=toaster pastries&kw=toaster pastries&rank=1#p=1&rcode=mum180

ויש את הארנבונים האלה - סוכריות ג'לי/גומי בצורת ארנבונים. הקופסאות עם ה-5 שקיות בפנים עולות כמו 2 שקיות בנפרד אז עדיף לקנות אותן

http://www.iherb.com/search?kw=bunny+fruit+snacks&x=0&y=0#p=1&rcode=mum180

וזה מה שניסינו. אבל יש עוד המווווון

regvuv1

New member
את יכולה לצרף את הקישור להסבר?

אני לא יודעת על איזה חומר מדובר, אז לא יודעת לענות... אצל האמריקאים קשה לדעת אם יש בזה ממש או לא, הם בעיקר מפחדים מתביעות על כל דבר. החתימו אותי על טופס ויתור על תביעות עתידיות כשהלכתי לרקוד סלסה...
לדעתי תמצאי על איזה חומר הם מזהירים ותבדקי עליו במקורות אחרים.

מרינהג

New member
לא מופיע חומר ספציפי:

Warning to California Residents
Chemicals known to the State of California to cause cancer and reproductive toxicity are present in certain dietary supplements, nutritional food powders, juice beverages, grocery items (i.e. coffee, fried and baked goods) and other products sold at iHerb. Some or all of the products you are ordering from iHerb may contain such chemicals.

California's Proposition 65 (commencing with section 25249.5 of the Health and Safety Code) requires that producers, manufacturers and retailers of certain products provide customers with special warnings for products which contain chemicals known to the state of California to cause cancer, birth defects or other reproductive harm, if the consumer is exposed to those chemicals in concentrations above certain thresholds.

iHerb is committed to compliance with Proposition 65 and to the safety of our customers. Accordingly, we provide the following warning for all products linked to this page:

"WARNING: This product contains a chemical known to the State of California to cause cancer and birth defects or other reproductive harm."

Please note: It is a well-known fact that Prop 65 has spawned lawsuits against several thousand companies that distribute, store, manufacture or sell products containing Prop 65 chemicals including iHerb. These lawsuits in some cases with no merit, have presented costly challenges to defend against opportunist individuals taking advantage of regulations mandated by Prop 65.

Read more about Prop 65 at: http://www.oehha.ca.gov/prop65.html

By moving forward with the iHerb check-out process, you verify that you have read the CA Prop 65 warning (above), and are purchasing these products from iHerb with full knowledge.

regvuv1

New member
זה נראה די סתמי...

את בודקת לעומק כל אחד מהמוצרים שאת קונה, נכון? האזהרה היא אזהרה כללית, שיש סיכוי שבחלק מהמוצרים שהאתר מוכר אולי יש אריזות שמכילות חומר כלשהו שעלול לסרטן... זה בעיקר כי מדינת קליפורניה, יחד עם עוד שתיים או שלוש, אפשרה לכל מיני תביעות מגוכחות לחלוטין לצוץ בגלל איזו פירצה בחוק להגנת הצרכן. אז עכשיו האתרים מגנים על עצמם כשהם מכריחים אותך לחתום אלקטרונית שקראת שאת אולי חשופה לחומרים כאלה...
לדעתי, תעברי טוב על מה שאת קונה דרך האתר של היצרן, אם את בטוחה - תקני. זה סתם קטע של הגנה מתביעות.

מוסיפה עוד שני דברים

קניתי גם עוגיות חיות - זאת שקית מאד קטנה, אבל עדיין תחושה של חטיף כמו של כולם.
וגם חטיף גרנולה לטיולים.

יש עוד המון אפשרויות כאלה בויטה ובאייהרב.
אני מצאתי שעדיף שיהיו לי תמיד כמה אפשרויות בבית אם הולכים לטיול או לחוג וכולם מוציאים שקיות.
ככה גם לגדולה יש שקית והיא מרוצה ואני יודעת מה המרכיבים שזה מכיל.

mitmit11

New member
יש עמוד פייסבוק שנקרא תיאבון בריא

חושבת שזה רק טבעוני אבל הוא מוצלח (השתמשתי בכמה פעמים שאחי הטבעוני הצטרף לארוחות)

alma110

New member
עם כל הכבוד (ואין כבוד)

מבחינתי ברגע ששמו בפנים אסולפם ו וסוכרלוז, לא משנה כמה סטיביה יש בפנים, זה לא יכולה להקרא גרין קולה.
אז בתשובה לשאלתך- לא :)

למעלה