היא נמצאה משוטטת ביער בלי תעודות (אחרי שהיא טיילה שם כל הלילה כי היא חשבה שטובי מת).
A a silver cat New member 25/4/14 #37 היא נמצאה משוטטת ביער בלי תעודות (אחרי שהיא טיילה שם כל הלילה כי היא חשבה שטובי מת).
נ נעה של ה ים New member 30/4/14 #77 כי היא חשבה שהיא ראתה את הגופה של טובי והשתגעה מזה - מצאו אותה ביער לבד, בלי מסמכים, היא לא אמרה איך קוראים לה ולא דיברה..
כי היא חשבה שהיא ראתה את הגופה של טובי והשתגעה מזה - מצאו אותה ביער לבד, בלי מסמכים, היא לא אמרה איך קוראים לה ולא דיברה..
A a silver cat New member 25/4/14 #42 טוב, בינתיים ההודעות מאתמול לא הופיעו אז אני אענה שוב. היא דרסה אותו כי הוא כיוון עליה אקדח.
נ נעה של ה ים New member 30/4/14 #79 וואי אני לא לגמרי זוכרת כי הוא איים עליה ועל האנה והוא איים לפגוע בה אני חושבת, והיא אמרה לו לזוז והוא לא זז, היא פחדה שהוא יפגע בה אז היא דרסה אותו..
וואי אני לא לגמרי זוכרת כי הוא איים עליה ועל האנה והוא איים לפגוע בה אני חושבת, והיא אמרה לו לזוז והוא לא זז, היא פחדה שהוא יפגע בה אז היא דרסה אותו..
נ נעה של ה ים New member 30/4/14 #80 אני יודעת אשלי, אמא של האנה. כי מצאו את האקדח שירה בווילדן אצל האנה, וחשבו שהיא החביאה אותו אחרי שאמא שלה ירתה בו.
אני יודעת אשלי, אמא של האנה. כי מצאו את האקדח שירה בווילדן אצל האנה, וחשבו שהיא החביאה אותו אחרי שאמא שלה ירתה בו.
נ נעה של ה ים New member 30/4/14 #82 אני יודעת! לוקאס. כי הוא שנא את אליסון על כל מה שהיא עשתה לו - התעללה בו וכאלה.. והוא לא רצה שיסגדו לזכרה.
אני יודעת! לוקאס. כי הוא שנא את אליסון על כל מה שהיא עשתה לו - התעללה בו וכאלה.. והוא לא רצה שיסגדו לזכרה.
A a silver cat New member 25/4/14 #39 שון. אני לא זוכרת למה בדיוק הם נפרדו. היה את הקטע שהוא רצה לעשות סקס והיא לא הייתה מוכנה ואז היה איזה נשף שהיא רקדה רק עם לוקאס כל הזמן. אני חושבת שבעיקר בגלל הנשף הם נפרדו אבל אני לא בטוחה.
שון. אני לא זוכרת למה בדיוק הם נפרדו. היה את הקטע שהוא רצה לעשות סקס והיא לא הייתה מוכנה ואז היה איזה נשף שהיא רקדה רק עם לוקאס כל הזמן. אני חושבת שבעיקר בגלל הנשף הם נפרדו אבל אני לא בטוחה.
נ נעה של ה ים New member 30/4/14 #83 אממ שון, והם נפרדו כי באיזה נשף היא רקדה עם לוקאס כי A אמר לה שרק ככה הוא יחזיר לה את הכסף שהוא לקח ממנה.
אממ שון, והם נפרדו כי באיזה נשף היא רקדה עם לוקאס כי A אמר לה שרק ככה הוא יחזיר לה את הכסף שהוא לקח ממנה.