ים
A Aint No Other Fan New member 30/12/12 #6 תמונה חדשה של כריסטינה עם מישהו שקוראים לו ryan k johnson ואין לי שמץ מי זה
2 2Dirrty4U New member 30/12/12 #7 הוא במאי ומפיק של סרטים עצמאיים וזאת רק אני או שהם נמצאים על איזה סט? קשה לי לדמיין את כריסטינה מסתובבת במקומות כאלה
הוא במאי ומפיק של סרטים עצמאיים וזאת רק אני או שהם נמצאים על איזה סט? קשה לי לדמיין את כריסטינה מסתובבת במקומות כאלה
A Aint No Other Fan New member 30/12/12 #8 נראה כמו סט של סרט פורנו אולי והוא נראה בכלל יותר כמו אינסטלטור ולא מפיק. וברצינות, יש מצב שכן למה מה יש לכריסטינה להצטלם איתו ועוד באיזה מקום שנראה כמו איזה מחסן ציוד ישן שיכול להתאים לRCA אלוהים יודע מה היא עשתה שם....
נראה כמו סט של סרט פורנו אולי והוא נראה בכלל יותר כמו אינסטלטור ולא מפיק. וברצינות, יש מצב שכן למה מה יש לכריסטינה להצטלם איתו ועוד באיזה מקום שנראה כמו איזה מחסן ציוד ישן שיכול להתאים לRCA אלוהים יודע מה היא עשתה שם....
M Music Man XD New member 30/12/12 #9 לפי מה שהבנתי (אני לא בטוח ב-100%) 1. היא בניו-יורק (שמעתי שהיא תשתתף באחד ממשדרי ערב השנה החדשה, אז זה הגיוני) 2. היא צפתה במופע כלשהו באותו הערב.
לפי מה שהבנתי (אני לא בטוח ב-100%) 1. היא בניו-יורק (שמעתי שהיא תשתתף באחד ממשדרי ערב השנה החדשה, אז זה הגיוני) 2. היא צפתה במופע כלשהו באותו הערב.