חברים צריך להתייעץ איתכם בדחיפות!

SurferIsrael

New member
חברים צריך להתייעץ איתכם בדחיפות!

קודם כל מה קורה? :)
חדש פה.. והסופ"ש קרה משהו שאני חייב לשתף אנשים זרים לחלוטין כדי לדעת אם אני צריך לעשות משהו בעניין או לא. אז ככה,
בשישי-שבת אירחתי 2 אמריקאים יהודים בני 18 שנמצאים כרגע בישיבה בירושלים (לא דתיים אבל) עד יוני.
אירחתי אותם דרך Couchsurfing כמובן, דבר שאני עושה כבר למעלה משנה וחצי באופן פעיל מאוד.
שניהם סטרייטים, חבר'ה מגניבים מאוד, חברותיים וממש בראש שלי על אף שאני מבוגר מהם בכמה שנים.
בשישי תכננתי לקחת אותם למסיבה, ולפני המסיבה ישבנו ופירקנו כמעט 2 בקבוקי וודקה שלמים.
אחד מהם לא יכל לצאת לבלות מרוב שהיה שיכור אז יצאתי עם השני, שהוא בעצם החתיך מבין השניים ששמתי עליו עין מלכתחילה ואיתו גם דיברתי באתר.
חזרנו הביתה בסביבות 4 בבוקר והיינו מאוד מאוד מאוד שיכורים.
החבר שלו ישן על המיטה הנוספת שיש לי ולו הצעתי לישון איתי על המיטה שלי.
הוא הסכים.
החתול שלי הצטרף אלינו למיטה ווהתיישב לי על הבטן.
האמריקאי התחיל ללטף אותו ותוך כדי מבלי לשים לב גם נגע לי כמה פעמים בכיפה של הזין (ואני מאמין שהוא לא היה מודע לכך).
יד ימין שלי הייתה רפויה על המיטה והתחככה בזין שלו, זה הרגיש כאילו והוא די יוזם את זה האמת אבל שום דבר לא בטוח כי כמו שכבר ציינתי היינו שיכורים מאוד.
הרגשתי שהזין שלו עומד בשיאו ובעצם לא אכפת לו שהיד שלי שם.
מפה לשם, אחרי רבע שעה של חיכוכים מצאתי את עצמי ממש תופס לו בזין וכאילו מביא לו ביד.
הוא לא אמר לי להפסיק או משהו, רק ציין שהוא רוצה להיות כנה איתי ושהוא ממש לא גיי אז הוא לא רוצה לבאס או משהו.
מפה לשם, הנגיעות עברו לזה שמצצתי לו.
אחרי זמן קצר בערך מילמל משהו כמו שהוא מעדיף שאפסיק.
אז עצרתי כמובן והלכנו לישון.
אתמול בבוקר קמנו כרגיל ולקחתי אותם לטייל ביפו וכו', ועם בצאת שבת הם עזבו חזרה לירושלים.
הרגשתי קצת שהוא היה שקט אתמול וטיפה מרוחק , לא יודע אם זה היה בגלל זה או בגלל שלא הרגיש כלכך טוב (מצונן).
בכל מקרה,
אני מרגיש ממש רע.
להגיד שהייתי שיכור ובלה בלה זה נכון אבל אני לא רוצה לתרץ את מעשיי כי נמשכתי אליו בטירוף וכן רציתי לעשות את זה,
אבל אני מרגיש שזה לא היה לעניין מבחינתי לעשות את זה, גם אם הצד השני לא עצר אותי.
לדעתכם אני צריך לכתוב לו עכשיו על זה ולהתנצל או פשוט לעזוב את זה ככה ולא לדבר על זה?
זה ממש מבאס כי יש לי הרגשה שמעכשיו כבר לא אשמע ממנו יותר והיה לי ממש כייף בחברתם :(

Acoustic 3

New member
השתעשעת עם ילד בן 18..

אם הוא בארון וגם אם הוא בכלל לא הומו, סביר שהכנסת אותו לבלבלות.
&nbsp
מה יש לעשות?
אין מה לעשות.
&nbsp
מה אתה צריך לעשות?
לחפש אנשים בגיל שלך.

SurferIsrael

New member
הקינאה אוכלת אה? לא נורא, יעבור... :)

תאכלס לאיזו תגובה ציפיתי מהומואיות קנאיות שאף פעם לא יודעות לפרגן.

הכל בסדר
הוא יבוא אליי הסופ"ש!

תתפוצצי עם הקינאה חמודה

Acoustic 3

New member
קנאה? מה שעשית גובל באונס

נצלת את שכרותו של ילד מבולבל בן 18 שאזר אומץ לעצור אותך רק באמצע מציצה.
מה רצית שנגיד לך? שהכל בסדר?
לא. זה לא בסדר.

כנראה שאתה כל כך בשפל ברמה האינטלקטואלית וכנראה גם ויזואלית שאתה צריך ילדים בני 18 כדי להסתובב איתם ולהקיף את עצמך בהם ושיהיו גם מספיק מבולבלים כדי להסכים לך למצוץ להם.

aשרון

New member
שלום לך...

אתה אומר שמההתחלה כבר היית חם עליו, וזה מעלה אצלי כמה סימני שאלה ככל שאתה ממשיך לתאר את התגוללות העניינים.

לפני היציאה כבר תכננת מראש השתכרות קבוצתית ידידותית, האם תכננת מראש לשכר אותו? כי לפי מה שנראה הצלחת להוציא את זה לפועל.

כשהגעתם הביתה נוצרה ביניכם איזו שהיא אווירה מינית שהובילה לאקט מיני, האם ניסית לייצר את האווירה הזו מלכתחילה?

בעוד כשאתה עושה לו ביד הוא אומר לך במפורש שהוא לא גיי, זה סימן לעצור. ואתה מתאר לנו כאן איך לא הקשבת לו והתחלת למצוץ לו, עד שביקש ממך להפסיק.

אפשר להאשים את האווירה וכו', אך זה מוטל בספק לאחר שביודיעין אתה אומר "נמשכתי אליו בטירוף וכן רציתי לעשות את זה". כל הראיות כאן לא לזכותך, וזה יכול להחשב כתכנון כמעט מחושב של אונס. לא יודע איך הצלחת לעצור את עצמך כשהוא ביקש?, כנראה הבנת שאתה עושה כאן טעות.

כתבת כאן כדי להתייעץ ואני מייעץ לך להפסיק כל קשר עם הבחור, אתה לא יכול לשלוט בעצמך, וחבל שתכניס את עצמך ואותו למלכודת הזאת שוב.

SurferIsrael

New member
איזה אונס ואיזה נעליים.. היה אצלי הסופ"ש ועשינו סקס והיה אש!

:)
אפשר להוריד את הפוסט

תודה!

נשמע מורכב, אל תקשה כל כך על עצמך

היי surferisrael, קראתי את כל מה שכתבת, והרגשתי את הכאב שאתה חש ואת ההתלבטות האמיתית. די ציער אותי שרוב התגובות שקיבלת היו מאוד נחרצות, היות והמקרה שתיארת מורכב ובכלל לא חד משמעי. אני מבינה שמה שקרה מעסיק אותך, עצם העובדה שזה הטריד אותך וכתבת פה מעידה עלייך. אני חושבת שהוא בהחלט מעלה שאלות שאולי תרצה לדבר עליהן, לגבי גבולות, והתמודדות עם לקיחת אחריות תחת השפעה של אלכוהול, וגם ספציפית לגבי הבחור (למרות שקראתי באחת התגובות שהם החליטו להגיע שוב, זה כבר מעודד). לפעמים שיחה עם מישהו אחר יכולה לעזור, ואם תרצה לדבר על זה, תוכל למצוא אוזן קשבת לא שיפוטית בקו הקשב של הקהילה הגאה, "יש עם מי לדבר".
הקו פועל בימים א'-ה' בשעות 19:30-22:30 בטלפון 036205591
או בדוא"ל [email protected], ואפשר גם בוואטצאפ (בזמן שעות הפעילות) 0586205591.
בברכה, דניה "יש עם מי לדבר"
קו הקשב של הקהילה הגאה

למעלה