SurferIsrael
New member
קודם כל מה קורה?
חדש פה.. והסופ"ש קרה משהו שאני חייב לשתף אנשים זרים לחלוטין כדי לדעת אם אני צריך לעשות משהו בעניין או לא. אז ככה,
בשישי-שבת אירחתי 2 אמריקאים יהודים בני 18 שנמצאים כרגע בישיבה בירושלים (לא דתיים אבל) עד יוני.
אירחתי אותם דרך Couchsurfing כמובן, דבר שאני עושה כבר למעלה משנה וחצי באופן פעיל מאוד.
שניהם סטרייטים, חבר'ה מגניבים מאוד, חברותיים וממש בראש שלי על אף שאני מבוגר מהם בכמה שנים.
בשישי תכננתי לקחת אותם למסיבה, ולפני המסיבה ישבנו ופירקנו כמעט 2 בקבוקי וודקה שלמים.
אחד מהם לא יכל לצאת לבלות מרוב שהיה שיכור אז יצאתי עם השני, שהוא בעצם החתיך מבין השניים ששמתי עליו עין מלכתחילה ואיתו גם דיברתי באתר.
חזרנו הביתה בסביבות 4 בבוקר והיינו מאוד מאוד מאוד שיכורים.
החבר שלו ישן על המיטה הנוספת שיש לי ולו הצעתי לישון איתי על המיטה שלי.
הוא הסכים.
החתול שלי הצטרף אלינו למיטה ווהתיישב לי על הבטן.
האמריקאי התחיל ללטף אותו ותוך כדי מבלי לשים לב גם נגע לי כמה פעמים בכיפה של הזין (ואני מאמין שהוא לא היה מודע לכך).
יד ימין שלי הייתה רפויה על המיטה והתחככה בזין שלו, זה הרגיש כאילו והוא די יוזם את זה האמת אבל שום דבר לא בטוח כי כמו שכבר ציינתי היינו שיכורים מאוד.
הרגשתי שהזין שלו עומד בשיאו ובעצם לא אכפת לו שהיד שלי שם.
מפה לשם, אחרי רבע שעה של חיכוכים מצאתי את עצמי ממש תופס לו בזין וכאילו מביא לו ביד.
הוא לא אמר לי להפסיק או משהו, רק ציין שהוא רוצה להיות כנה איתי ושהוא ממש לא גיי אז הוא לא רוצה לבאס או משהו.
מפה לשם, הנגיעות עברו לזה שמצצתי לו.
אחרי זמן קצר בערך מילמל משהו כמו שהוא מעדיף שאפסיק.
אז עצרתי כמובן והלכנו לישון.
אתמול בבוקר קמנו כרגיל ולקחתי אותם לטייל ביפו וכו', ועם בצאת שבת הם עזבו חזרה לירושלים.
הרגשתי קצת שהוא היה שקט אתמול וטיפה מרוחק , לא יודע אם זה היה בגלל זה או בגלל שלא הרגיש כלכך טוב (מצונן).
בכל מקרה,
אני מרגיש ממש רע.
להגיד שהייתי שיכור ובלה בלה זה נכון אבל אני לא רוצה לתרץ את מעשיי כי נמשכתי אליו בטירוף וכן רציתי לעשות את זה,
אבל אני מרגיש שזה לא היה לעניין מבחינתי לעשות את זה, גם אם הצד השני לא עצר אותי.
לדעתכם אני צריך לכתוב לו עכשיו על זה ולהתנצל או פשוט לעזוב את זה ככה ולא לדבר על זה?
זה ממש מבאס כי יש לי הרגשה שמעכשיו כבר לא אשמע ממנו יותר והיה לי ממש כייף בחברתם