הצילו
לייזר על הקעקוע

Tweety66

New member
הצילו
לייזר על הקעקוע

יש לי קעקוע בקרסול ואני עושה הסרת שיער ברגליים אצל קוסמטיקאית שעובדת עם מכונה שדומה ללייזר - עובדת על אנרגיית אור.
עשיתי כבר 4 סשנים שעברו בהצלחה - תמיד מכסים את הקעקוע קודם בעפרון לבן ולא מתקרבים אליו יותר מדיי.
היום משום מה אחד הפולסים הראשונים הקפיץ אותי לשמיים, הקוסמטיקאית הפסיקה והרגשתי את הרגל שלי עולה באש...
נכנסתי להיסטריה טוטאלית ואחרי שנרגעתי ראיתי שקווי המתאר של הקעקוע (השחורים) בולטים מאוד החוצה מעל העור
וחלק מצבע המילוי שלו (צהוב ברובו) נעלם כלא היה

מה עושים עכשיו? קרח? משחה? ללכת לסטודיו כלשהו? סתם לחכות?

אשמח לכל עצה

MissSin7

New member
לפי התגובה של קעקוע

אני מניחה ששיטת ההסרת שיערת הזו עובדת כנראה בצורה דומה לשיטת ההסרת קעקועים בלייזר. ומכאן התגובה של העור.
אני לא מבינה כלום בתחום ההסרת שיער כך שאני רק משערת.

בכל אופן לא נראה שנגרם פה נזק בלתי הפיך. חכי עד שיירגע וגשי להתייעץ עם המקעקע.

love addict

New member
היי

ראשית, הכיסוי בעיפרון לבן נשמע לי קצת תמוה, אי אפשר לצפות שהוא יכסה לחלוטין את הקעקוע ויחסום לגמרי את הקרינה. להבא, כדאי לכסות עם גזה אטומה או בד.

מה שקרה היום זה שקרן הלייזר הגיעה לקעקוע.. ברמת העיקרון אין מה להלחץ - מה שקרה קרה כבר.
אם הקעקוע חשוב לך (ואני מניחה שהוא כן), חכי לפחות חודש מעכשיו וגשי למקעקע שיתקן את הנזק (כדאי לחכות כמה זמן כדי לתת לנזק 'להתקבע' שיהיה ברור יותר מול מה מתמודדים). בינתיים את יכולה למרוח בפנטן פלוס אם האזור מגורה\צורב, או אפילו אלוורה או משהו שירגיע את העור.

אין מה להלחץ, רק לקוות שאפשר יהיה לתקן בקלות את הנזק (אם אין עיוות\טשטוש של הקווים ומדובר רק על מילוי צבע שנעלם, ניתן לתקן זאת בקלות), ולשמור עליו טוב יותר בטיפולים הבאים.

כמו כן, תמיד אפשר להרים טלפון למקעקע ולהתייעץ איתו, אם את מרגישה לא רגועה.

בהצלחה, נשמח לעדכונים!

love addict

New member
תמידית אתה מתכוון?

לא בטוחה, אבל אפילציה (הזה עם המחט הדקה שמעבירה זצ חשמלי) נשמע לי הכי סביר לאזור מקועקע

SummerSkin

New member
עוד לגבי שיטות הסרה

סתם מעניין אותי, אם אני עושה קעקוע ברגל למשל, שעווה לא תגרום לזה לדהות או משהו?

למעלה