פיית המשאלות25
New member
אני לא כ"כ מסכימה איתך...
למשל היום בצהריים: אכלתי סנדוויץ ממש נפלא , סנדביץ של לחם קל צפתית וחצילים.
אני יכולה לומר לך- הסדוויץ פשוט אלוהי.
את יכולה לחשוב- מה כבר יכול להיות כזה טעים.... הרי את כל המרכיבים אני מכירה...
אבל אני יכולה להסביר לך, שהצפתית מאוד עדינה וקצת מתקתקה, ואז בא החציל הקלוי שהוא מלוח ונותן לה את המליחות. ואז באה העגבניה שנותנת רכות לסנדביץ, והרוקט את הפריכות. וככה את יותר יכולה להבין איך אני חושבת שהסנדוויץ הזה טעים....
אז כן,לדעתי יש מקום לשפוטים לתת יותר פירוט לצופים . אני ממש לא מצפה שיתנו לי תיאורי פלספנות, פשוט מה היה טעים להם, מה כ"כ התחבר במנה, מה מייחד אותה משאר המנות.
נגיד במקרה של מיכל- ה יכולה לומר שזה שניצל כמו שסבתא שלה עם המון נסיון היתה מכינה, עובי מתאים של הבשר והציפוי. שהשמן הוא כמו תוספת תיבול (כמו שמן זית בסלט) , וכו' וכו'...ואז אולי זה היה יותר מובן.
למשל היום בצהריים: אכלתי סנדוויץ ממש נפלא , סנדביץ של לחם קל צפתית וחצילים.
אני יכולה לומר לך- הסדוויץ פשוט אלוהי.
את יכולה לחשוב- מה כבר יכול להיות כזה טעים.... הרי את כל המרכיבים אני מכירה...
אבל אני יכולה להסביר לך, שהצפתית מאוד עדינה וקצת מתקתקה, ואז בא החציל הקלוי שהוא מלוח ונותן לה את המליחות. ואז באה העגבניה שנותנת רכות לסנדביץ, והרוקט את הפריכות. וככה את יותר יכולה להבין איך אני חושבת שהסנדוויץ הזה טעים....
אז כן,לדעתי יש מקום לשפוטים לתת יותר פירוט לצופים . אני ממש לא מצפה שיתנו לי תיאורי פלספנות, פשוט מה היה טעים להם, מה כ"כ התחבר במנה, מה מייחד אותה משאר המנות.
נגיד במקרה של מיכל- ה יכולה לומר שזה שניצל כמו שסבתא שלה עם המון נסיון היתה מכינה, עובי מתאים של הבשר והציפוי. שהשמן הוא כמו תוספת תיבול (כמו שמן זית בסלט) , וכו' וכו'...ואז אולי זה היה יותר מובן.