ציוד לחמשו"ש
|פרפר

Ms Snoopy

New member
עריסה

עריסה ומזרון קיבלתי מתנה.
כמה זמן השתמשתן בעריסה? מה היתרונות / חסרונות מבחינתכן?

מצעים: סדינים, ציפיות, סדיניות.
מה בדיוק צריך לקנות ובאיזה כמויות? מצד אחד, השימוש בעריסה קצר מאוד, מצד שני, תינוקות פולטים הרבה ואני לא רוצה למצוא את עצמי כל היום מכבס ותולה.
מה טווח המחירים למוצרים אלו?

מגן ראש לעריסה - האם צריך לרכוש אחד לעריסה ואחד אחר למיטה? או שאולי ניתן לחסוך ולקנות אחד לשניהם?

Sapir 5

New member
תשובות

- אני השתמשתי בה 4 חודשים (בעיקרון בגלל שעברנו דירה,אז פשוט החזרתי אותה ליד שרה,אבל היתי משתמשת בה אפילו עוד חודש...)
אני מאוד בעד עריסה בהתחלה..היא קטנה במיוחד בשבילהם,המיטה נראית לי כזו ענקית לגיל הזה..אפילו אם שמים נחשוש וכאלה..המובייל נמוך בשביל שיראו טוב לעומת מיטה שהמובייל נורא גבוה.
-האמת? קניתי רק סדין אחד...שמתי סדיניות והחלפתי כל פעם...הבן שלי מעולם לא פלט אז לא היו לי בעיה של פליטות,אז החלפתי בגלל שהיה מזיע ...
השאילו לי מגן ראש+שמיכה קטנה לעריסה...המגן ראש הרגיל של מיטה ממש גדול בשביל העריסה..אם את ממש מתעקשת תקני מגן ראש קטן יותר (יש במוצצים מגני ראש ביחידים ולא צריך לקנות סט שלם) .ושמיכה קטנה יותר כמובן...יש הבדלים ממש גדולים בין מצעים של מיטת תינוק רגילה לעריסה...אגב הסדין עלה לי 20 ש"ח...לא ביג דיל..תקני אפילו 2-3 .

noahanoon

New member
5 חודשים - כל זמן שישנה איתנו בחדר

לקראת המעבר לחדר משלה התחלנו קודם כל לשים אותה לשנת יום במיטה בחדר שלה, ובסופו של דבר גם לשנת לילה.
מצעים - השתמשתי בסדינים של המיטה - את העודפים דחפתי מתחת למזרון. בנוסף את יכולה לקחת חיתול טטרה / פלנל / סדינית ולשים באזור הראש (שוב - את העודפים לדחוף מתחת למזרון - שיהיה מתוח) וככה לא צריך להחליף סדין על כל פליטה קטנה... טטרות בכל מקרה רצות בקצב מטורף בהתחלה...
מגן ראש - קחי בחשבון שבהתחלה הם כמעט לא זזים בצורה עצמאית כך שאין צורך בכלל במגן ראש. אני השתמשתי בעיקר בנחשוש ורק לקראת הסוף במגן ראש. כשעברנו למיטה השתמשתי שוב בנחשוש תקופה ארוכה עד שהחלה להעמד ולא רציתי שתטפס עליו ורק אז עברתי למגן ראש. בהמשך גם הוא ירד... אני חושבת שמגן ראש סטנדרטי יכול להיות גבוה מדי לעריסה.

noahanoon

New member
ותוספת

אל תקני שמיכות, אולי אחת ליתר בטחון... מקבלים מלא במתנות וגם אם לא את יכולה לקנות בהמשך.

שאלה על שמיכות

באיזה גיל מתחילים לכסות אותם?
ואיזה שמיכה צריך לילד שיוולד בפברואר?

noahanoon

New member
גם עדי נולדה עוד בחורף

ובהתחלה בהחלט היינו מכסים אותה. מכיוון שגם ככה לובשים שתי שכבות לא השתמשתי בשמיכות מאוד עבות, בטח שלא פוך, אלא יותר פליז או צמר נעימות.

חבילת לידה

בוקר טוב לכולן,
מתלבטת איפה לקנות חבילת לידה.
בחרנו שלוש עגלות שהגיעו למקומות הראשונים והן :
סולה, בייבי גו'גר ואיה בייבי.
(אני עוד רוצה לראות את המדריד של דר בייבי)
בקיצור, אני כמבן צריכה גם שידה ומיטה ואת כל הדברים הקטנים.

אני מעדיפה לקנות במקום אחד ולא להתרוצץ בין החנויות.

האם מישהי עשתה חבילת ליה בדר בייבי (שם יש בייבי ג'וגר ומדריד) או בתינוקות זה אנחנו (סולה) או מוצצים (סולה גם כן).

אשמח להמלצות על חנויות, הולכים מחר לעשות סיבוב.

תודה ויום מקסים

פיצקי12

New member
הייתי שם היום

אין שם את הסולה, יש שם בייבי ג׳וגר, ברייטקס, פג ועוד מה שלא הכרתי.
מבחינת עגלות לא התרשמתי אבל מבחינת הרהיטים היה אחלה, מחזיקים סגל ורהיטי טל, אנחנו עשינו הזמנה של רהיטים כולל עריסה וכולל סט מצעים ומשטח החתלה.
המוכרת היתה מאוד נחמדה וסבלנית, אבל גם הייתה כנה מספיק בשביל להבין ולהסביר שחבילת לידה לא תמיד משתלמת כי היא מצד אחד לא מספיקה ומצד שני יש שם דברים מחברות בסיסיות. היא כן נתנה לנו את האופציה לאסוף מוצרים ב5% הנחה, במקום החבילה הבסיסית, אבל זה קצת מוקדם לנו ובגלל שאנחנו עוד לא סגורים על עגלה אפילו, החלטנו לפרק את החבילה (לוותר על ההנחה שקניית עגלה נותנת) ולקנות עגלה במקום אחר.

נקודה חשובה אגב, אני למוצצים לא נכנסת יותר.
הייתי בשני סניפים, ברמת גן בני ברק היה סניף מבולגן, כל העגלות בבלגן, מוכרת לא נעימה שאין לה מושג ולא רוצה לעזור, ואחר כך הייתי בסניף בנתניה, חנות גדולה ומסודרת, אבל המוכר לא ממש ידע מהחיים שלו (אני הראתי לו איך מקפלים עגלות!!) עגלות בתצוגה בלי מזרון, בלי כיסוי, ואת אמורה לסמוך עליו שהכיסוי מגיע עם העגלה. ממש התאכזבתי.

nexus2555

New member
את בטוחה?כי היינו בבייבי שיק

לפני שבועיים נדמה לי או 3 וכן הייתה שם סולו של מאמאס אנד פאפס..אם לזה את מתכוונת..

פיצקי12

New member
כן דווקא שאלתי אותו

היה שם דגם אחר של מאמאז אנד פאפאז ודווקא סולה לא היה.
אגב, ראית היום זוג עם ילד על הסולה ושאלתי אותם מה התחושה שלהם לגבי העגלה והם היו מאוד מרוצים בעיקר מהגודל והמשקל הקל יחסית (היו קצת חילוקי דעות בין האבא לאמא)
אבל הם לגמרי סגרו לנו את הפינה ונראה לי שבשבוע הבא נסגור אותה

nexus2555

New member
וואלה..יכול להיות שמה שראיתי באמת לא היה סולה

כבר לא זוכרת. בעלי פסל את סולה על צילון הקטן שלה...טוב נו..הוא פסל הרבה עגלות על הרבה פחות :)
העיקר שיש לנו 3 פיינליסטים שהוא אוהב וגם אני.

הייתי שם גם היום, אין שם את הסולה

יש דגם ישן יותר אורבו שהוא הרבה פחות טוב מהסולה.
הסולה מדהימה אבל היא ממש יקרה...
אנחנו אהבנו בבייבי שיק את המדריד גם המחיר מעולה. הבעיה היא שאין אמבטיה רק טיולון שנשכב ל178 מעלות. צריכה לבדוק אם זה בסדר להשכיב ככה תינוק מגיל 0.

אחר כך הלכנו לחנות פארם בייבי ושם ראינו עגלה של בייבי סייף ושל איה בייבי הוא מוכר אותן במחיר ריצפה כי הוא רוצה להפטר מהדגמים.
את האיה בייבי לא אהבתי את הצבע זה אחרון, מגיע עם מתאמים ועם סלקל ועם טיולון ב1900 והבייבי סייף מגיעה עם סלקל טיולון ב1650. יש עוד כמה במחסן שלו בסגול וכחול ואולי עוד צבעים.
בקיצור עכשיו ההתלבטות!

אשמח לעזרה לגבי המדריד ולבייבי סייף.

תודה

feifei

New member
נשמע טוב! שאלה קטנה בבקשה

האם יש הרבה רהיטים בתצוגה?
עדיין לא ביקרתי בשום חנות ומעוניינת להתחיל מחנות עם תצוגה טובה של רהיטים - מיטות ושידות.
אשמח להמלצות באזור המרכז.

תודה וחג שמח!

פיצקי12

New member
רהיטים

יש שם תצוגה נאה מאוד של רהיטים, משתי חברות, סגל וטל. יש שם גם מגוון של מחירים (החל ממיטות מאוד פשוטות ועד מיטות מעוטרות ומקושטות שהפער במחיר כמובן גדול).
האמת שאחרי שהייתי בלא מעט חנויות בנושא עגלות, ברובן לא התעמקתי ברהיטים בכלל.
התצוגה בשילב כמובן הכי מרשימה, אבל המחירים של החדרים בהתאם.
התצוגה במוצצים סבירה (בנתניה הייתה סבירה, ברמת גן הייתה על הפנים בבלגן כשהייתי שם) אבל השירות שם מזעזע.
הייתי בבייבי לאב ביגאל אלון והיו שם רק איזה שלושה או ארבעה חדרים אבל לא התעמקתי בזה, וכמובן בבצרה זה מחסן אז כמעט ואין תצוגה בכלל.
מה שאהבתי בבייבי שיק זה שהיו שם לדעתי למעלה מעשר דוגמאות של מיטות ושל שידות והמוכרת הייתה דוגרי (גם לגבי מה לא לקנות כי זה סתם יקר בלי הצדקה)
בקיצור, אני קניתי ואני ממליצה :)

מליתה

New member
אני ממליצה בחום

על בייבי סטאר - סניף בארות יצחק. עשינו שם את כל הקניות לקראת הלידה וקיבלנו שירות מעולה ומחירים ממש טובים.

למעלה